Hei alle sammen!

Mine venner gav meg to nyanser fra Dolce & Gabbana Intense Nail Lacquer-serien. Jeg har allerede vurdert karamell 120. La oss få vite mer om skygge Gentle 140.

Pris: £ 20 for 10 ml

Produktbeskrivelse: Dolce & Gabbana Intense Nail Lacquer sikrer mote og skjønnhet for å skape den perfekte fargebestandige manikyren. Velg mellom et spektakulært utvalg av nyanser og teksturer, fra levende lyse nyanser til delikate nøytraler. Anbefales for kvinnen; søker en blank effekt. Den har en børste som har blitt spesialdesignet for å sikre god synergi med høy ytelse neglformulering. Den nye børsten har en avrundet kutt og 470 børster for å gi en jevn og enkel applikasjon med minimal strekking.

Hvordan å bruke: For å lage en mote fremover manikyr, velg en duo av komplementære eller kontrasterende Dolce & Gabbana neglelakk, bruk en nyanse som en base, og en annen farge på spissen. Påfør matte topplakk til neglertoppen over et glanset lakk, eller omvendt, de kreative alternativene er uendelige.

Min erfaring med Dolce & Gabbana Intense Nail Lacquer - Gentle 140:

emballasje: Dolce & Gabbana intense neglelakk kommer i en elegant glassflaske med en svartfarget plastikkdeksel med DG skrevet på den og en gullfarge ytterkapsel med Dolce & Gabbana skrevet på den, pakket i en sort farget pappkartong.

Dette er en gelbasert formel, med en jevn tekstur. Denne fargen tilhører den brune fargenfamilien og er en cordovan-farge. Lett skygge er inspirert av de unike og delikate nøytrene som kommer ned på merkets rullebaner. Denne skyggen er egnet for vanlig slitasje, og det rike utseendet på lakken gjør at jeg kan bruke den til spesielle anledninger. To til tre swipes av denne nyansen er nødvendig for å få en ugjennomsiktig finish. Rik formulering av denne skyggen gir full dekning, fargerik manikyr, glanset effekt og naturlig glans til neglene. Denne nyansen er langvarig, chip-resistent og fading-resistent; Imidlertid har det en tendens til å flippe på tipsene, hvis de ikke brukes forsiktig. Det er glatt å bruke, men tar tid å tørke. Etter min mening er det en sofistikert nyanse som gir en jevn glatt utseende til neglene mine og en delikat utseende på hendene mine.

Som navnet antyder, er denne nyansen mild og gir et perfekt utseende til hendene mine. Etter min mening er denne nyansen egnet for alle hudfarger. Den ekspertdesignede børsten er laget for å fungere sømløst med Dolce & Gabbanas høyytelses nagelformuleringer med minimal striping. Det er imidlertid en ulempe ved denne brede børsten; Hvis negleformen din er smal, har den en tendens til å spre seg på siden av neglene og også komme inn i neglene. Jeg liker konseptet med en mindre hette for penselen som gjør det praktisk å holde penselen mellom fingrene mens du søker på polsk.

Fordeler med Dolce & Gabbana Intense Nail Lacquer - Gentle 140:

• Høy ytelse, fargerik nagelformulering er glatt å bruke og gir full dekning. • Mindre hette for børsten gjør det enkelt å holde og muliggjør enkel påføring. • Kompakt utformet avrundet børste muliggjør en jevn, strekkfri applikasjon. • Ergonomisk utforming av en kortere vegg hindrer formulering fra å dryppe.

Ulemper med Dolce & Gabbana Intense Nail Lacquer - Gentle 140:

• Etter min mening, ingen unntatt prisen.

IMBB Rating: 5/5

Vil jeg anbefale Dolce & Gabbana Intense Nail Lacquer - Gentle 140? Ja, jeg anbefaler denne skyggen til alle.

Dolce og Gabbana Intense Nail Lacquer - 235 Passione Review Dolce & Gabbana Perfekt Luminous Liquid Foundation Review, Swatch, FOTD Dolce & Gabbana Sensual 280, Eksotisk 50 Passion Duo Gloss Lipstick Review, Swatch, FOTD Dolce & Gabbana Matte leppestift Dolce Fire 605, Dolce Lover 624 Anmeldelse, Swatch, FOTD Dolce & Gabbana Lipstick Magnetisk Monica 120 Review, Swatch, FOTD Dolce & Gabbana Precision Lip Liner Brann # 5 Review, Swatch, FOTD Dolce Gabbana Sunshine The Bronzer Review, Swatch, Fotd Dolce & Gabbana Cleansing Oil Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: