Hei skjønnhet,

Hvordan føler du endelig å ankomme i 2016? Jeg håper dere alle hadde det gøy å ende opp 2015, og mange av dere har kanskje allerede begynt å lage ditt nyttårsoppløsninger! Du vet alle hvor mye jeg elsker VS og BB & W produkter! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler at somre kommer til å være oppe om noen dager fordi jeg har begynt å føle fuktigheten om ettermiddagen, og hva kan være bedre enn å plukke opp noen sommerfugler? Ja, legg til en til min VS duftliste! Så her begynner vi.

Pris: Rs 800-1200 for 250 ml (Pris varierer fra butikk til butikk)

Produktbeskrivelse av Victoria's Secret: Denne forfriskende tåken er infundert med kondisjonerende aloe vera og stadig forlokkende hawaiisk orkidé og currant spray på for den perfekte smaken av duft.

Min erfaring med Victoria's Secret Endless Sunset Fragrance Mist:

emballasje: Victoria's Secret Endless Sunset Fragrance Mist ser så nydelig ut som noen annen VS-mist. Den kommer i en flaske med signaturstil som har en stor etikett med tropiske blader over det. Flasken kommer i en lys ferskenfarge sammen med blandinger av gul og babyrosa til den, som ligner en vakker og en romantisk solnedgang. Hetten kommer i gull som tilfører litt krydder til emballasjen. Utseendet til emballasjen selv ser så avslappende og sommerlig ut. Flasken er stor og denne mengden går langt, så jeg vil si at prisen er flott å se på mengden og kvaliteten. Det er reisevennlig og jeg elsker å bære den sammen i posen min.

Parfyme: Kommer til duften, ventet jeg at det skulle være en veldig sterk en, men denne viste seg å være en beroligende og avslappende. Det lukter veldig tropisk og forfriskende med sterk duft av hawaiiske orkideer og hint av sitroner og muskus fulgt på slutten. Det nevner ikke sitron, men det har den sukkerholdige smaken av sitron med en citrusfylling til duften. Og hva kan være bedre enn en citrusy fruktig lukt for sommer duft? Duften er skarp, frisk og lekfull samtidig. Det overfører meg faktisk til en tropisk øy hvor jeg bare sitter på en strandstol som sitter med en cocktail og ser på solnedgangen med min bedre halvdel. Det har den romantiske touchen til det som gjør det flott å ha på seg datoer . Sillageen er ganske sterk først, men da setter den seg ned lukter søt, men fortsatt subtil. Den har den søte hinten, men det er ikke ekstremt søtt som godteri, så mange kvinner kan nyte denne duften.

Stå i kraft: Tåken forblir i 3 timer på huden min og et sted rundt 4-5 timer på klærne mine. Og så dveler det bare og lukter veldig svakt. Men jeg ville ikke tenke på å sprøyte det igjen etter noen timer fordi jeg bærer disse tåker i posen min. Samlet tror jeg det er en nydelig sommeraktig duft som holder deg frisk hele dagen lang!

Fordeler med Victoria's Secret Endless Sunset Fragrance Mist:

• Handy flaske så bra for å reise. • Rimelig også da flasken varer god tid. • Emballasjen ser veldig beroligende og tropisk i rosa og fersken med blader over den. • Duften er definitivt en søt tropisk utbrudd av hawaiiske orkideer sammen med et citrushint som gjør det til en perfekt strand / sommer duft. • Det legger til en dose friskhet i livet og perks opp stemningen umiddelbart. • Duften er forfriskende, skarp, lekfull og avslappende samtidig. • Det forblir en god stund på 3 timer på huden min og enda mer på klærne. • Sillagen er kraftig i begynnelsen, men forsvinner etter en stund fordi duften ikke er så overveldende. • Duften kan fordobles ved å bruke de andre produktene i serien, da den også har et stort utvalg av "Endless Sunset".

Cons av Victoria's Secret Endless Sunset Fragrance Mist:

• Duften er veldig sommerlig, så jeg vil ikke kalle den en helårs duft. • Ikke alles kopp te siden det er søtt. • Oppholdskraften er mindre i forhold til andre VS-tåke som jeg har prøvd tidligere.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Victoria's Secret Endless Sunset Fragrance Mist? Ja, jeg anbefaler det som det er en veldig romantisk strandlig duft som helt komplimenterer sommertid, og det gode med dette er at det ikke er overstrøms og ikke ekstremt søtt som mange mange VS-dufter. Jeg vil ikke få det igjen fordi det er så mange andre VS-mister som venter på meg Konklusjon: VS er det beste merket hvis du vil eksperimentere med forskjellige dufter. Jeg mister alltid ord når jeg snuser dem! De er mine beste venner, og jeg kunne ikke ha forestilt meg livet mitt uten disse.

Victoria's Secret Pure Seduction Refreshing Body Mist Victoria's Secret Aqua Kiss Fragrance Mist Victoria's Secret Love Stave Fragrance Mist Victoria's Secret Amber Romance Body Mist Victoria's Secret Sheer Vannlilje Fragrance Mist Victoria's Secret Dream Angels Himmelsk Angel Mist Victoria's Secret Body Mist - Kokospassion Victoria's Secret Passion Strukket Fragrance Mist

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: