Hei damer!

Dagens gjennomgang kommer til å ligge på en sjampo av Dabur Vatika. La oss komme inn i anmeldelsen.

Produktbeskrivelse: Dabur Vatika oljebalanse splitt behandling vil gi en vakker tekstur til håret ditt. - Den unike oljebalanseformelen bidrar til å behandle ekstrem tørrhet og splitte ender som gir deg mykt, skinnende og sunt hår fra rot til spiss. - Denne behandlingen er beriket med naturlig valnøttolje, aloe vera og yoghurt, som er kjent som naturlige balsam som gjør håret mykt, skinnende og glatt. - Det hjelper til med å gjenopprette oljebalansen til håret ditt. - Bruk dette produktet og se forskjellen i håret ditt.

Pris: INR 121 for 180 ml

Min erfaring med Dabur Vatika Oljebalanse Split Behandling Sjampo:

Etter å ha kommet til en viss lengde, har tipsene i håret mitt blitt splittet. For å unngå splitte ender, er det viktigste å holde håret mykt og hydrert. Så jeg trengte en fuktighetsgivende sjampo. Vatika split behandling sjampo kommer i unik, lang, hvit flaske med en flip top cap. Flasken er fin, men hetten passer ikke ordentlig. Derfor er jeg ikke sikker på hvordan reisevennlig er det.

Den har en veldig vanlig, men fin lukt, og lukten holder seg lenge i håret mitt. Det føles friskt og behagelig. Vatika split behandling sjampo har en fin middels tykk konsistens; en liten mengde produkt kjører pent. Denne sjampoen inneholder aloe vera & yoghurt, og kanskje fargen er hvit på grunn av yoghurt.

I løpet av vinteren blir hårbunnen tørr og endene på håret mitt blir veldig tørre. Så etter at jeg har brukt denne sjampoen, føler jeg at det virkelig fungerer bra for å holde håret mykt og fuktet. For å overvinne problemet med splittede ender trenger jeg ekstra hydrering som denne sjampoen gir. Som det er en oljebalanserende sjampo, gjør det aldri hodebunnen tørr. Det fungerer fint på kløende hodebunn også. Det kan pent rydde opp alt skitt fra håret mitt, og kan også fjerne alt overskudd av olje fra håret også.

Det fungerer også bra på mitt oljede hår. Jeg merker aldri noe ekstra hår faller etter bruk av denne sjampoen. Siden jeg har naturlig glatt hår, gjør det håret mykere og mykere. Det fungerer faktisk som en god kondisjonssjampo. Jeg har prøvd dette uten en balsam også, og det holder håret mykt og næret på den måten også. Likevel føler jeg at ekstremt tørt hår alltid vil kreve en balsam etter bruk av denne sjampoen. Men dette området har ingen balsam, så det gjør meg trist.

Etter å ha brukt denne Vatika-sjampoen i over en måned, har jeg fortsatt ikke lagt merke til noen splitte ender. Men det kan ikke reparere ditt allerede splitte hår. Det hjelper bare å holde håret mykt og bidrar til å unngå splitte ender i fremtiden. Det gjør også håret mitt skinnende og anstendig håndterbart. Håret mitt beveger seg naturlig og ser hoppende ut. Jeg må si at det er en veldig god sjampo, i henhold til prisen. Men det virker som en vanlig sjampo. Det kan ikke holde håret mykfritt, så på slutten av dagen føles håret litt rotete.

Pros av Dabur Vatika Oljebalanse Split Behandlings Shampoo:

• Rimelig og lett tilgjengelig • Inneholder aloe vera og yoghurt • Lammer godt • Har en veldig behagelig lukt • Irriterer aldri tørr hodebunn • Gjør håret mykt og fuktet • Legger til litt glans • Holder håret naturlig naturlig og lettvint • Rengjør pent oljeaktig • Hjelper å unngå fremtidige splitte ender • Fungerer som en fin kondisjonssjampo for normalt tørt hår

Ulemper med Dabur Vatika Oljebalanse Split Behandlings Shampoo:

• Cap passer ikke godt • Ikke reparerer allerede splittede hår • Ikke en super effektiv sjampo for ekstremt tørt hår • Kan ikke styre frizz for lenge

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Dabur Vatika Oljebalanse Split Behandlingssjampo? Det fungerer så bra på håret mitt at jeg trenger min andre flaske veldig snart. Hvis du har normalt å tørke hår, bør du prøve denne sjampoen minst en gang.

Dabur Vatika Oljebalanse Hair Fall Treatment Shampoo Dabur Amla Jasmine Hair Oil kan gjøre underverk på håret ditt! Dabur Vatika hvitløk Beriket hårolje Dabur Vatika Fairness Face Pack Vatika Premium Naturals Black Olive & Almond Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 22 2019