Hei alle sammen!

Denne anmeldelsen vil være den siste fra Givenchy Le Rouge leppestift kolleksjonen. Jeg har grundig likte disse lippene, og disse har vært en verdig investering i mine bøker. Denne anmeldelsen kommer på Givenchy Le rouge leppestift i skyggen 201 Rose Taffetas.

Om produktet: En semimatte leppestift innkapslet i ekte skinn.

Hva det gjør: Nyt perfekt definerte lepper som varer så lenge du gjør - og en ekte lærvarevare. Denne leppestiften-som-tilbehør gir intense farger og en semimatte-finish i ett slag, og som den første leppestiftet som kommer i ekte lær, gir det en myk, smidig berøring og sensuell følelse.

Pris: $36

Min erfaring med Givenchy 201 Rose Taffeta Le Rouge Lipstick:

emballasje: Pakken er helt stilig og luksuriøs. Lippestiften har en hette dekket av ekte lær og har en anstendig vekt på den som gir den en følelse av å være en high-end-gjenstand. Bare hetten har vekt på den, røret innvendig er ganske lett. Hetten har et spor hvor røret glir gjennom med noe motstand som 2 stk puslespill, og lukkes sikkert.

Tekstur og pigmentering: Disse leppestifter er super kremete og glatte, og bare glir på leppene som smør. Det er god mengde glide på det som hjelper det ikke å slepe seg i det hele tatt. Den går jevnt og ugjennomsiktig i en sveipe god nok til å dekke selv pigmenterte lepper.

Shade & Finish: Skyggen 201 er beskrevet som en lysrosa koral. Det er slik en nydelig babyrosa skygge som passer til mitt lyse medium-teint, som det ble laget for det. Det lyser øyeblikkelig opp ansiktet mitt og gir et slikt flørtende, glatt utseende. Det er en veldig slitesterk skygge, da den ikke har neonkvalitet til den; Det har en anstendig mengde blå undertoner, men ikke nok til å få skyggen sammenstøt mot varme hudtoner. Det er for det meste en varm, lysrosa nyanse. Jeg føler meg som lysmedium, selv i duskfulle skjønnheter kan du lett trekke av denne skyggen.

I løpet av de første par timene er klærne kremet med en liten glans, og etter det legger den seg ned til en mer halvmattet finish. Målet er ikke en flat matte, i stedet gjør det leppene ser myke og smidige ut.

Føl og se på lepper: Denne leppestiften er ganske fuktig i løpet av den første slitasjeperioden når den fortsatt er i det kremete scenen, men når det settes opp til en mattere overflate, er den heller ikke for hydrering eller tørking. Det føles veldig behagelig og lett på leppene. Også, når det gjør seg til den matte finishen, kan jeg se det fremheve de fine linjene og klamre seg til mine tørre flekker, bare litt kun merkbar fra nært hold. Dette kan løses ved å sveipe et nytt lag av leppestiftet.

Oppholdsstyrke: Å holde strøm er ganske bra. Den forblir i 6-7 timer med lette snacks og drinker før jeg legger merke til noe fading. Men fargen er fortsatt synlig med 8 timers markering. Det overfører i løpet av det kremete scenen, men når det er avgjort til matte, er overføringen betydelig mindre. Du må trenge på nytt etter et helt måltid. Det gir en fin flekk bak.

Parfyme: Den har en veldig subtil, sminkeformet duft som ikke er merkbar når leppestiftet er på leppene.

Alt i alt: Jeg er virkelig veldig imponert over denne leppestiften. Jeg føler at du får det beste fra begge verdener av en kremaktig og matt leppestift med denne halvmatte leppestift. Jeg elsker den super kremete tekstur av den, denne super slitesterke fargen og anstendig oppholdskraft. Disse leppestifter har vært ganske konsistente i kvalitet, uansett hvilken nyanse jeg prøver fra dette området. Jeg anbefaler denne leppestiften.

Pros av Givenchy 201 Rose Taffeta Le Rouge Lipstick:

• Luksuriøst tilfelle • Super rik og kremaktig tekstur • Ugjennomsiktig pigmentering i 1 sveipe • Vakker, girly, baby rosa skygge • Semi matte finish • God oppholdsstyrke • Ingen overveldende duft • Veldig behagelig og lett på leppene

Ulemper med Givenchy 201 Rose Taffeta Le Rouge Lipstick:

• Ingen for meg

IMBB Rating: 5/5

Givenchy # 304 Mandarine Boléro Le Rouge leppestift Givenchy # 204 Rose Boudoir Le Rouge leppestift Givenchy # 104 Brun Cachemire Le Rouge leppestift Givenchy # 103 Brun Créateur Le Rouge leppestift Givenchy Le Rouge leppestift forhåndsvisning og bilder Givenchy Carmin Escarpin 306 Le Rouge leppestift Dove Elixir Rose & Almond Oil Lakme Absolutt Victorian Rose Lip Tint Matte Patanjali Divya Rose Water L'Oreal Color Caresse av Color Riche Leppestift - Rose Taffeta

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 22 2019