Hei elsker Håper alle har en fantastisk tid! Jeg vet at jeg forsvinner i noen dager og så kommer tilbake, med helvete masse anmeldelser og så går jeg igjen, lol, det er den største ulempen ved å være gift, du må ta deg tid til alt du liker. Men når jeg begynner å skrive, kan jeg bare ikke stoppe og her er jeg igjen med en gjennomgang av en annen bakte øyenskygge fra ULTA kalt Sweet Dreams!

Pris: Denne vakre babyen er priset til $ 8 for 2,55 g

Produktbeskrivelse: Formelen blir bakt i stedet for presset, noe som gir en ultralett applikasjon. Baked gjør at produktet kan brukes vått eller tørt. Når du bruker tørr, gir tradisjonell øyenskygge farge til lokk. Når du bruker våt, øker fargepenger for et mer dramatisk utseende, og det øker også sin levetid. Koordinert duo nyanser tar gjetning ut av din søknad.

Min erfaring med ULTA Baked Eye Shadow i Sweet Dreams:

emballasje: Forpakningen er igjen noe jeg ikke er veldig imponert av, fordi jeg liker ting som er vakkert pakket og ser bra ut å sitte der i min forfengelighet! Jeg vet det er veldig rart av meg, men kan ikke hjelpe! 😛 Fargene viser gjennom det gjennomsiktige lokket, som er ganske slitesterkt!

Farge: Fargene i pannen er vakre; På høyre side er en nydelig babyrosa skygge med glimmer, mens den andre siden har en grønn, rosa og blåaktig blanding av farger, det vil si en marmorisert blanding! Fargene er vakre. Jeg bruker egentlig ikke denne øyenskyggen skjønt; Jeg er egentlig ikke i pinks !!

Fargelønn: Fargebetalingen er trolig den verste delen av denne øyenskyggen jeg føler! Den andre øyenskyggen Lucky Charm hadde en måte bedre pigmentering enn denne; dette kommer ikke opp i øyet som det burde og ser mer ut av en høydepunktsskygge enn en øyenskygge! Så, etter min mening, kan denne øyeskyggen brukes til å markere de høye punktene i ansiktet ditt, enn å bli brukt som øyenfarge!

Stå i kraft: Ærlig, jeg forventer ikke mye i denne kategorien, med tanke på at den andre øyenskyggen Lucky Charm ikke gikk i denne avdelingen! Oppholdskapasiteten er veldig lav, men for et apoteksprodukt kan vi ikke forvente mirakler!

Fordeler med ULTA-bakt øyenskygge i søte drømmer:

• Holdbar emballasje. • Farge ser bra ut i pannen. • Fungerer bra som en høylys. • Kan transporteres rundt i håndvesken.

Ulemper med ULTA-bakt øyenskygge i søte drømmer:

• Ikke bra som øyenskygge. • Å holde strøm er dårlig. • Fargebetaling er ikke bra. • Farger vises ikke. • Altfor priset for alle de ulemper det har.

IMBB Rating: 1/5

Vil jeg anbefale ULTA Baked Eye Shadow i Sweet Dreams? NOOO !! Dette er ikke engang verdt det. Lucky Charm er verdt en tur jeg føler, men denne skyggen er noe jeg vil anbefale alle å holde seg borte fra! Ikke kast bort pengene dine på noe du aldri kan ende opp med å bruke!

Ville jeg tilbakekjøre ULTA Baked Eye Shadow i Sweet Dreams? Nei, jeg ville ikke tilbakekjøpe ULTA Baked Eye Shadow i denne skyggen, fordi alt det har gjort, er skuffet over meg i hver avdeling.

Samlet dom: Denne øyenskyggen ser flott ut og sitter der i pannen; annet enn det, det er ingenting som har klart å imponere meg !! For en øyenskygge er dette det verste jeg eier! Imidlertid virker det utrolig som en highlighter, men hvem ville gå for en øyenskygge når du har et utvalg av utheving nyanser tilgjengelig i markedet?

Ulta Girls Night Out Eyeshadow Quad Ulta Eye Shadow Quad i Glamour Girl Ulta Eye Shadow i Sandstone Review ULTA Professional Tapered Crease Eye Shadow Brush Review ELF Studio Baked Eyeshadow Palette i Texas Review Kleancolor Matte Teal American Eyedol Wet Dry Baked Eyeshadow Review Kleancolor Matt Rosa American Eyecon Våt / Tørk Bakte Øyenskygge Review e.l.f Studio Bark Baket Eyeshadow Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: