Hei skjønnhet, Hvordan har du det i dag? Jeg er så spent på dette nye året, selv om jeg tror at det bare er et nummer som er endret i kalenderen, ettersom vårt liv, mål og kamp er fortsatt det samme. Men det gir oss en sjanse til å se tilbake, telle våre velsignelser og være takknemlig for hva vi har! IMBB har sikkert en spesiell omtale som alltid. For ikke å glemme jeg gjorde min fantastiske tur til India i år, møtte mine foreldre og venner mens Jomol overrasket meg med sine vakre gavebevegelser og kjære Rati gjorde meg stolt av hennes utseende personlig. Det var virkelig en minneverdig dag og hendelsen i livet mitt for å møte deg Rati. Uansett er jeg også her for å dele en annen lip liner anmeldelse. La oss lese mer om denne Make Up for Ever (MUFE) lipliner!

Pris: $ 19 for 0,04 oz, ekskluderer frakt og skatt

ingredienser: Flyktige silikonoljer: Sett produkt og motstå vann. Jojoba voks og vitamin E: Impart brukervennlighet; behagelig på leppene. Cyklopentasiloksan, paraffin, polybuten, C11-12 isoparaffin, hydrogenert bomullsfrøolje, Simmondsia Chinensis Olje (Simmondisia Chinensis (Jojoba) Seed Oil), Ceresin, Ozakerie, Cera Microcrystalline Wax, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate.

Hva det er: En høypigmentert, langvarig leppeliner for hverdagsbruk eller leppekonturering.

Hva det gjør: Med et omfattende utvalg av farger har Aqua Lip Waterproof Lipliner-blyanter en kremaktig, langvarig og vanntett formel for ønsket lipsutseende. De vil ikke smette, fjær eller falme, og den ultrakremete formelen glir på vitamin E og jojoba voks, noe som gjør det enkelt å linje og definere lepper for det perfekte utseendet. Fra naken til popfarger, er disse liners ideell for bruk alene eller som en base for enhver leppefarge. Opprett en illusjon av en fyldigere, tettere leppe eller linje og definer med en dypere nyanse til kontur.

Min erfaring med å gjøre opp for alltid Aqua Lip Vanntett Lip Liner Pencil - 19C Pomegranate Pink:

Foringen leveres i en slank, slank, skarp penisemballasje med en sikkerhetsdeksel. Personlig foretrekker jeg uttrekkbar emballasje, men vurderer at skarpe blyanter sparer produkt fra tørking, det er verdt å prøve det. Kommer over min skygge "19C granatäpple rosa", det er en blå-basert rosa liner egnet for hver rettferdig / medium hudtone skjønnhet. Dette er uten tvil den mest nydelige skyggen av rosa jeg noensinne har prøvd som umiddelbart forsterker hudtonen min og kommer opp så vakkert på min bleke hud. Den passer perfekt sammen med alle berry / granatepler i min stash.

Imidlertid, etter å ha prøvd Nars fløyellips, føler jeg at perfeksjonslinjen er reist opp høyt, og disse MUFE liners er ennå å krysse baren ifølge meg. Årsaken er at tekstur som virker litt tørr som den slår litt mens den bærer på leppene, bortsett fra å gi en liten voksaktig matte finish. Det tørker heller ikke eller hydrerer. Imidlertid liker jeg det faktum at det smart forgir mindre feil og tørrhet i leppene mine som en matt liner som det ikke sitter eller settes i leppe linjer. Men det er litt vanskelig å definere våre lepper med renhet på grunn av sin svake voksagtige tekstur, selv om den er pigmentert nok til å gi byggbar fargeavbetaling som gjør det bra hvis det ikke er bedre for foring, fylle leppene.

Slitestiden er ganske imponerende da den holder seg i god 5 + timer, noe som øker levetiden til kremete / satinleppefargene glosser, slik at man forlater små tørre lepper ved slutten av dagen, men det er helt greit. Jeg føler at denne formelen vil fungere best for normal-tørre lepper, inkludert skjønnheter med pigmenterte lepper.

Det gir middels til full dekning som sikkert vil skjule de dype pigmenterte leppene, bortsett fra å øke slitestiden til leppe sminke, samt forhindre blødning og / eller fjerning rundt leppene. Sammenligner jeg det med mine andre leppeforbindelser som Sephora-lipsforing, L'oreal lip liner og Nars fløyel-liner, føler jeg at MUFE sikkert kommer ved siden av Nars fløyel-liner når det gjelder ytelse, slutt og slitasje. Det fungerer definitivt bedre enn Sephora-lip liner, men det er ganske nærmere min L'oreal-lips og Nars står fortsatt alene som vinneren når det gjelder formel og finish.

Fordeler med å gjøre opp for alltid Aqua Lip Vanntett Lip Liner Pencil - 19C Pomegranate Pink:

• En slik nydelig blå-basert rosa liner. • Det er intenst pigmentert å skjule mindre til store feil. • Det sitter ikke på toppen av tørre flekker. • Det legger seg heller ikke i leppesprekk eller leppelinjer. • Det hjelper definitivt med overføring og blødning av kremete leppefarger / glans i god grad. • Den forblir i god 5 + timer, etterlater en rosa flekk på leppene etter et tungt måltid. • Ganske brukervennlig, reisevennlig emballasje.

Cons of Make Up For Ever Aqua Lip Vanntett Lip Liner Pencil - 19C Pomegranate Pink:

• Formelen virker litt vanskelig for tørre, lette lepper. • Det gir ikke en jevn overflate som Nars fløyelslips. • Det virker litt voksaktig mens du definerer lepper. • Slipende blyant fører til sløsing med denne pricy liner.

IMBB Rating: 4.4/5

Vil jeg anbefale å gjøre opp for alltid Aqua Lip Vanntett Lip Liner Pencil - 19C Pomegranate Pink? Vel ærlig, jeg er bare fan av denne nydelige rosa skyggen, og dessverre kunne jeg ikke få det i andre merker; derfor kan jeg overse alle disse ulempene for denne skyggen.Men min første preferanse vil alltid være Nars fløyel liner fordi MUFE liner virker litt tørking.

Gjøre opp for evig Aqua Lip Liner blyant 9C Burgund NARS Velvet Matte Lip Pencil - Cruella NARS Dragon Girl Velvet Matte Lip Pencil Review NARS Velvet Gloss Lip Pencil i Baroque Review NARS Velvet Matte Lip Pencil - Aldri Say Never Review NARS Velvet Matte Lip Pencil - Bahama Review NARS Red Square Velvet Matte Lip Pencil Review Nars Dolce Vita Velvet Matte Lip Pencil Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: