Jeg har alltid bodd vekk fra highlighters, til jeg skjedde å plukke opp denne krøllen til Powder Highlighter av Essence. Nå kan jeg ikke vente på fester / bryllup for å flaunt min høyttaler ... hihi!

Pris - Rs 349 / - for 4gm

Min erfaring med Essence Soo Glow Cream til Pulver Highlighter:

Emballasjen er en gjennomsiktig, gjennomsiktig plastdel med en gjennomsiktig topp. Det er ingen børste inkludert i dette og for meg som gir mening som vi sjelden bruker applikatorene som tilbys. Med mindre vi er på reise, forblir applikatoren som en uvelkomne gjest. Lokket lukkes med et klikk, slik at du kan bære det trygt mens du reiser. Skyggenavnet og nummeret er nevnt på baksiden av pannen.

Tekstur er USP av dette produktet. Som det står krem ​​til pulver, er det overrasket å se hvor vakkert det føles på huden; blander sømløst som et lyspulver som starter som en krem ​​på pannen. Det er ingen fallout som tekstur er kremaktig til å begynne med. Også fingrene fungerer like bra på de høye punktene i ansiktet, derfor er en børste helt valgfri.

Skyggen er en universell nyanse og vil se like nydelig på forskjellige hudtoner. Jeg vil kalle det en "varm" høylytting vurderer den gule varme tonen til den. Som jeg er ny med highlighters, blir jeg helt forelsket i denne babyen.

Oppholdsstyrken varierer enormt med / uten base. med grunnlag er oppholdsstyrken rundt 6 timer. Uten noen base har tennlyset en tendens til å bevege seg lett, og dermed gi et ujevnt, oljeaktig utseende til ansiktet. Jeg klager egentlig ikke, da vi sjelden bruker høylys uten noen base.

Fordeler av Essence Soo Glow Cream til Pulver Highlighter:

• Enkel emballasje. • Nydelig tekstur. • Blander som drøm. • En nyanse ville passe mye hudtoner. • Ingen morsom lukt.

Ulemper med Essence Soo Glow Cream til Pulver Highlighter:

• Tilgjengelighet. • Ingen speil / applikator.

IMBB Rating – 4.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Essence Soo Glow Cream til Powder Highlighter? tilbakekjøp - Nei, fordi jeg ikke bruker dem mye. Anbefale - definitivt ja til highlighter elskere.

Lakme Absolute Moon Lit Highlighter Chambor Light and Sheer Skin Highlighter MUA avkork huden din Coloressence Shimmer Highlighter Makeup Revolution London Pink Lights Levende Baket Highlighter Makeup Revolution I Hjerte Makeup Triple Baked Highlighter - Goddess of Love Makeup Revolution Golden Lights Levende Baket Highlighter Best Face Highlighters å velge mellom

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: