Hei damer,

Vi ser alle så mange nye trender som kommer nå og da, blir populære og så dør en langsom død. Ikke hver mote og skjønnhetstrend anses som klassisk, tidløs og uanstrengt. I dag snakker vi om noen mote og skjønnhetstrender som må dø i 2016.

1. Leggings som bukser

De kalles leggings av en grunn, ikke sant? Gjenta med meg, ì, Legginger er ikke bukser. Hvis du fortsatt vil passere dine leggings som bukser, så bruk minst en lengre skjorte eller topp over den.

2. Overdriven jeans

Ønsker du at jeansene blir slitt i vasken? Selvfølgelig ikke! Du vil definitivt ikke bli sett i distressende jeans som virker som om de faller fra hverandre. Ja, trange jeans er gode, men ikke den sprøere versjonen av trange jeans med hull og kutt over dem.

3. Ugly sandaler

Hva er trenden med å ha på seg de stygge slags sandaler som ser to ganger på størrelsen på føttene? La oss bare love å ha søte, små sandaler og gjøre verden til et godt sted igjen!

4. Overdimensjonerte boller

La oss innrømme boller som ser større ut enn størrelsen på de små hodene du ikke ser veldig flatterende i det hele tatt! Også, vi trenger virkelig masse ting å lage dem og administrere dem. Så hvorfor ikke gå for oppstyret boller og ikke la hodene våre se ut som fuglens rede!

5. Super-mørke røykfylte øyne

Classic smokey eye er en tidløs skjønnhetstrend. Men det er en forskjell mellom smokey øyne og panda øyne. Du vil definitivt ikke se ut som en panda.

6. Vifte som vipper

Sminke handler om å forbedre våre naturlige egenskaper og ikke se alle falske og gjort opp. Fan som vipper og fjærvisker ser ikke bra ut i det hele tatt. Hvis du vil ha tykkere øyenvipper, så bruk bare flere strøk mascara med små pauser for å få dem til å se seg naturlig krøllete og tykkere.

7. Sideveget hår med sidekorn

Ja det er en annen trend som vi bør prøve å se hvordan det passer oss, men hvis denne trenden går overbord, kan det få oss til å se ut som om vi er hårløse fra den ene siden!

8. Rainbow Colored Hair

Vennligst la våre hårfarger stå i naturlige fargetoner og naturlige toner. Pinks, greener og blues ser bedre ut som øyenskygger og definitivt ikke som hårfarger.

9. 3-d Nail art

De er ikke bare kjedelige å gjøre, men også svært vanskelig å vedlikeholde. Disse typer neglekunst gir også våre hender ikke egnet for de fleste slags arbeid. La oss alle heve våre hender til fordel for søte, elegante neglefarger og franske manikyr.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6

9 tips som raskt kan kurere selv det verste bakruset Lakme 9 til 5 Hydrating Super Sunscreen SPF 50 15 Hot Fashion and Beauty Trender til Sport Disse Vintrene Mote og styling tips for å dramatisk forbedre ditt utseende 10 smigrende mote trender som gjorde et stort comeback i 2015 8 merkelige skjønnhetstendenser som har fått mye oppmerksomhet! 10 Bollywood-filmer vi kan ikke vente på å se i 2016! BBlunt blown away Volumizing Leave-in Spray

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: