Hei alle!

I dag vil jeg dele med deg et enkelt DIY badesalt. Jeg forteller deg to forskjellige måter å gjøre det på. En for fet hudtype og en for vanlige til tørre hudtyper. La oss komme i gang!

ingredienser:

1. Almond olje eller revet mandler * 2. kjære 3. Epsom Salt

* Nå hvis du har fet hudtype, vil du sannsynligvis ikke trenge ytterligere olje på huden din. Så du kan gå videre og bruke revet mandler til DIY eller bruk mandelpulver. Min hud er for tørr i disse dager, derfor trenger jeg all fuktighet i verden mulig, og derfor bruker jeg mandelolje.

Metode:

1. Ta litt Epsom salt og legg til enten mandelolje eller pulver.

2. Bland det godt slik at de to ingrediensene kombineres sammen.

3. Legg deretter til honningen og bland den godt igjen.

4. Voila! Din badesalt er klar til bruk!

Var det ikke så enkelt?

Ok, så hvis du ikke har Epsom-saltet, kan du gjøre vanlig salt, legge til litt mandelpulver, honning og lage en skrubbe ut av det. Hvis det er for tykt, legg til litt melk for å tynne den ut. Bruk det en gang i uken for klar, glødende hud. Du kan også legge til et dash olje til det slik at huden din får litt fuktighet. Konsentrere rundt nesen og pannen for å eliminere hudormer eller whiteheads.

Fordeler med:

1. mandler: Almondolje kan brukes under øynene for å kurere mørket under øynene og redusere puffiness. Når det brukes på huden, gir det rikelig fuktighet for å kurere tørrhet og hjelper også med å holde akne i sjakk. Siden det er en lett olje, blir den raskt absorbert i huden og brukes også i mange hudpleieprodukter. Almond olje kan også fjerne sminke helt. Egentlig er dette det jeg bruker for å fjerne sminke min om natten. Bare noen få dråper kan fjerne all stødig sminke og gi fuktighet til huden din.

2. kjære Vi vet alle hvor god honning er for huden! Noen av dem er - Honning fukter huden og fungerer som en mild exfoliator. Det behandler også akne, og reduserer blemmer og arr. Honning inneholder anti-inflammatoriske egenskaper som forsinker aldringsprosessen. Det er også en pore cleanser, og siden det har noen antibakterielle egenskaper, forhindrer det også bakterier å bygge opp, noe som for det meste fører til breakouts!

3. Epsom Salt: Epsom salt er kjent for å berolige kroppen, lette stress og slappe av. Det lindrer også muskelsmerter, fjerner hudormer, kropps lukt og døde hudceller og jevner ut grov hud.

Bildekilde - 1

DIY: Kjøling Peppermint Bath Salts Honning og appelsinforyngende ansiktsskrubb og maske: DIY Kakao Vanilje Bad Salt: DIY 5 Fabulous Scrubs for Summere fra kjøkkenet Papaya og Almond Smoothening Scrub - DIY DIY - En Forfriskende Orange Bath Salt til Perk You Up! Hvordan lage kroppsskrubbe hjemme 5 beste hjemmelagde mandel ansiktspakker

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: