Hei søt,

Makeup børster spiller en veldig viktig rolle i vår sminke rutine; de gjør vår sminke ser ut som feilfri og profesjonell. Jeg observerte at dristige leppefarger ser veldig klebrig og mindre stilig ut hvis de går til og med litt utenfor den naturlige leppeoversikten. Så for å oppnå det super perfekte utseende, plukket jeg opp en veldig grunn pensel fra Essence for å se hvordan leppebørster fungerer. Så la oss begynne.

Pris: Rs 199

Produktbeskrivelse: Verktøy tid! Denne praktiske hjelperen gir en profesjonell bruk av farge på leppene dine. De mikrofine nylonbørstene er spesielt myke og lar deg fylle ut konturer av leppene dine nøyaktig. Børsten er også en ideell reisefølge takket være den tettbare, gjenbrukbare vesken.

Min erfaring med Essence Lip Brush:

Essence lip brush synes å være en ny lansering fordi jeg ikke hadde sett dette tidligere på disken. Emballasjen er hvit med rosa floral design som legger til noe krydder. Inne i pakken sitter leppebørsten og ser super søt ut. Lippebørsten er ekstremt slank, som de vanlige leppebørstene, men emballasjen i lyse babyrosa farger gjør at den står i stykker.

Kvaliteten ser veldig bra ut i forhold til prisen, og det er en flott for nybegynnere. En børste kommer definitivt til å gå langt. Borstene på leppebørsten er jevne og myke, men samtidig er de gode nok til å påføre leppefargene jevnt. Borstene glir ikke ned fra leppene på noen måte. Penselen kaster ikke noen børster, som er den beste delen om denne. Det gjør min leppestift applikasjon veldig glatt, noe som gir en perfekt definert leppeform.

Leppestiftet mitt ser veldig profesjonelt ut og brukes perfekt når jeg bruker denne leppepenselen. Lippefargen smusser ikke til og med litt utenfor min naturlige leppeoversikt. Leppestiftkulen er vanligvis stor, og derfor kan det føre til visse ufullkommenheter, men med denne leppebørsten kan jeg skape formen på leppene slik jeg vil. Det eneste med penselen er at det plukker opp svært liten mengde leppestift, og derfor må jeg tilbringe en god tid bare for å bruke en leppestift.

Jeg finner å bruke leppestiften direkte mye mer praktisk fordi jeg ikke er så tålmodig å bruke en leppebørste hver gang. Det er derfor min bruk av denne leppepenselen kommer til å være svært begrenset. Men dette er min con og ikke leppebørsten. 😛 Jeg elsker absolutt denne leppebørsten fordi det gjør alt det hevder. Så hvis du vil kjøpe en anstendig en, så kan dette være et godt valg!

Pros av Essence Lip Brush:

• Lippebørsten ser super søt ut i den elegante, rosa emballasjen • Veldig rimelig og vil gå langt • Reisevennlig på grunn av sin små størrelse • Det kaster ikke noen børster • Borstene er veldig myke og glir glatt på leppene • Det hjelper meg med å få en perfekt pout ved å skape en definert disposisjon for mine lepper • Gjør leppestift applikasjonen perfekt og profesjonell • Essensen tester ikke på dyr

Ulemper med Essence Lip Brush:

• Det plukker opp svært lite produkt samtidig, som bruker mye tid

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Essence Lip Brush? Jeg tror dette vil ta for alltid å kaste ut sine børster og bli gammel, så ingen planer ennå. Men ja, sterkt anbefalt fordi det fungerer på en veldig anstendig måte. Det er så budsjettvennlig også. Og kirsebær på kaken er at den ser så søt ut.

IMBB Rating: 4.6/5

Konklusjon: Jeg kan virkelig ikke motstå å plukke opp Essence-produkter fordi emballasjen alltid er så forlokkende. Jeg venter alltid på at de skal lansere noe nytt.

Essence Eyeshadow Palette - Alt om nakenhet Essens Langvarig Lipliner 04 Peach Beauty Essens 01 Natural Brunette Style Eyebrow Stylist Set Essence Alt-i-ett CC-krem Essens Gel Eyeliner Midnight i Paris Tom Ford Lip Brush (21) Bite Beauty Lip Brush Lakme Absolute Precision Lip Brush Real Techniques Retractable Lip Brush

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: