Maybelline Hyper Glossy Electric Eyeliner i Gold-lation

Hei alle sammen!

Det har vært en stund siden jeg gjennomgikk noen øyeprodukter her. Hele sommeren hadde jeg bare en vanlig svart eyeliner fordi med varmen min spenningsnivå for å sette på noe fancy sminke gikk ganske lavt. Uansett, nå som været skifter, har jeg nylig gjort en mini haul med øyeprodukter hovedsakelig. En av produktene fra denne minibaren er Maybelline Hyper Glossy Electrics eyeliner i skyggen Gold Lation, som jeg vurderer i dette innlegget. Les videre for å vite mer om det.

Produktbeskrivelse: få elektrifiserende øyne med MNY Hyper Glossy Electrics flytende eyeliners. Få de blendende og dramatiske øynene med Maybelline Hyper Glossy Electric Eyeliner. Denne svært intense elektrifiserende eyeliner gjør at ditt øye skiller seg ut. Maybelline Hyper Glossy Eyeliner vil tillate deg å style dine øyne på samme måte som du liker.

• Det er smussfritt eyeliner og tørker om 10 sekunder. • Eyeliner er svært pigmentert for å gi øynene et intimt skinnende utseende. • Denne applikatoren lar deg kontrollere tykkelsen på eyeliner. • Det forblir i opptil 24 timer. • Bare ett feie er nok til å skape de blendende øynene.

Hvordan å bruke: Begynn på det indre hjørnet av lokk og linje langs lash linjen etter øyets kontur. For ekstra drama, bruk litt tyngre på ytre hjørner.

Produktpris: INR 275 for 3 gm.

Min ta på Maybelline Hyperglossy Electric eyeliner i Gold Lation:

emballasje: Hyper glossy Electrics eyeliners av Maybelline kommer i en emballasje som ligner på emballasje av vanlige Hyper glossy liners av Maybelline. Emballasjen er slank og trekantet i form. Den har en slank, men liten flaske og et langt børstehåndtak som er svart i fargen. Flasken er i fargene på øyeposen, som den er gylden i dette tilfellet fordi liner kalles "Gold Lation". Penselen lukkes veldig stramt, og det er veldig godt synlig at emballasjens kvalitet er veldig bra. Eyeliner er spillbestandig og solid, og siden den er så slank, kan den enkelt passe hvor som helst og er også reisevennlig.

Skygge: skyggen Gold Lation er en ekte gylden farge. Det er ikke altfor brunt eller det er mer mot gul, det er det som gull ser ut, og det er det jeg liker om det. eyeliner har også veldig små glimmerpartikler som ikke er synlige som slike. Skyggen er sann i forhold til beskrivelsen, den er en lys og elektrisk gyllen som øyeblikkelig legger en fargefarge i øynene og øker også øynene. Eyeliner tilhører Hyper Glossy-serien av Maybelline, så det er ikke overraskende at eyeliner har en blank overflate til den. På applikasjonen gir eyeliner en glans til øyelokkene som forblir intakte hele tiden. Fargen er litt av en dempet gull og ser ikke ut over toppen. Tingen med de fleste gylne eyeliners er at vi knytter dem til bare fest-slitasje sminke, men jeg er glad for at det ikke er tilfelle med denne liner. Den er veldig slitesterk og kan brukes på vanlige dager til, som å jobbe eller utflukter med venner etc.

Tekstur: Jeg er ganske sikker på at nesten alle har prøvd minst en eyeliner fra Maybellines Hyper Glossy-utvalg og alle er klar over tekstur. Strukturen til Hyper Glossy Electrics liners er også veldig lik den med Hyper Glossy vanlig øye liners. Tekstur er heller ikke for tykk, heller ikke for rennende, det er bare riktig. Teksten på børsten er også veldig jevn, den har fine børster som er perfekte for å tegne tynne eller tykke linjer som per hva vi vil. Eyeliner trenger bra 2-3 swipes selv når man bruker tynne linjer; det gjelder veldig jevnt på øyelokkene uten mye riving eller trekking. Eyeliner har en rask tørr formel og tørker på mindre enn 45 sekunder.

Longevity: Eyeliner forblir på meg i ca 5 timer, men da har jeg ekstremt oljede øyelokk og ingen eyeliner holder meg lenger enn det. Denne eyeliner er ikke vannbestandig og kan fjernes veldig lett med vann bare; Jeg så ønske det var vanntett. Også, denne eyeliner er ikke flekkbestandig, og jeg må være forsiktig med å ikke røre øynene mine så ofte. Siden det er bare en 3gm-flaske, og hver gang jeg bruker den, trenger den minst 3 swipes, jeg tenker jeg skal gå gjennom denne flasken ganske snart, og jeg må kjøpe det igjen snart.

Fordeler med Maybelline Hyperglossy Electrics eyeliner i Gold-Lation:

• Rimelig priset til INR 275 • Robust og reisevennlig emballasje. • Fin og brukbar gullfarge. Til tross for å være en elektrisk gullfarge ser den ikke over toppen i det hele tatt. • Irriterer ikke mine følsomme øyne i det hele tatt. • Glatt børste applikator. Lett å bruke tynn til tykk linje på øyelokkene. • Pent pigmentert • Hurtig tørr formel

Ulemper med Maybelline Hyperglossy Electric eyeliner i Gold-Lation:

• Mennesker som foretrekker matte eyeliners kan hoppe over det. • Det er ikke vannmengde, ikke minst denne farge, vet ikke om andre. • Det smelter hvis jeg berører / gni øynene, som jeg gjør ganske ofte. • Mengden er ganske mindre, og jeg løper ut av denne flasken ganske snart jeg tror. • Trenger god 3-4 swipes for tynt lag med eyeliner også.

Vil jeg tilbakekjøp det / anbefaler jeg Maybelline Hyperglossy Electrics eyeliner i Gold-Lation?

Jeg vil bare kjøpe det igjen fordi det er en veldig slitesterk gullbriller og jeg anbefaler det.

IMBB Rating: 3.9/5

Konklusjon på Maybelline Hyperglossy Electric eyeliner i Gold-Lation

Jeg vil bare kjøpe det igjen fordi det er en veldig slitesterk gullbriller og jeg anbefaler det. Det er en rimelig eyeliner med en meget slitesterk gullfarge og fin tekstur og pigmentering og også en blank overflate.

Maybelline Hyperglossy Liquid Liner i turkis gjennomgang Maybelline Hyperglossy Liquid Liner - Tangerine Orange Maybelline Hyperglossy Liquid Liner Maybelline Hyper Glossy Liquid Liner - Khaki Maybelline ustoppelig eyeliner blyant Maybelline Eyestudio Allure Liquid Eyeliner Revlon Colorstay Liquid Liner Street Wear Stay On Liquid Liner Black Colorbar Color Intense Liquid Liner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: