Hudtype: fet, rettferdig, sensitiv

Hallo jenter!

Jeg hadde lest gode anmeldelser av Diana of London leppestifter, så jeg bestemte meg for å få en. Denne er en fantastisk skygge - noe ut av ligaen min, men jeg ville prøve noe annet. Så her er anmeldelsen av Diana of London # 10 Red Rose 2000 Kisses Wonderful Lipstick.

Pris: INR 699 Produktbeskrivelse: Lett, langvarig og ikke-overføring. En fantastisk leppefarge i flytende form med matte iriserende og metalliske effekter sikrer langvarige sminke resultater. Den kremete myke fløyete tekstur er lett og behagelig. Det føles ikke tungt eller fett, den ikke-overførbare leppefargen tillater oppfatning i alle tilfeller.

Min erfaring med Diana of London # 10 Red Rose 2000 Kisses Wonderful Lipstick:

emballasje: Emballasjen er enkel og fin, men jeg er ikke glad i den metalliske blå hetten som virker litt billig for meg. Ikke en stor bekymring da emballasjen fungerer bra. Skyggenavnet og nummeret er nevnt på undersiden av leppefargen. Veggene er ganske enkle, men ikke veldig robuste. Svampespissen er mindre sammenlignet med vanlige leppefargesvamp, men det er greit da folk med mindre lepper finner dette lettere å jobbe med. Faktisk gjør det det lettere å komme til kantene.

Tekstur og pigmentering: Tekstilfargens tekstur er tykk og kremaktig. Som Rashmita Di hadde påpekt i hennes vurderinger, er dette mer av en leppekrem enn en flytende leppestift. Det er sint pigmentert og kan helt dekke leppene i en enkelt sveipe. Den legger seg til en fullstendig matt overflate på mindre enn 1 minutt og beveger seg ikke eller smuss i det hele tatt. Det blir helt overførings bevis! Også, du må jobbe med det raskt siden det tørker opp snart. Et tips for folk med svært tørre lepper ville være, bruk leppebalsam, kyss på baksiden av hånden din og bruk deretter leppefarge. Du vil ha en mer behagelig slitasje ut av det. Men det har en tendens til å fremheve fine linjer, så prepping opp lepper er en nødvendighet.

Farge: Red Rose er en av de mest pigmenterte og unike farger jeg noensinne har kommet over. Det er en rik bourgogne vin skygge som ville se nydelig på medium til dusk hudtoner. Både varme og kulefargede skjønnheter kan sportes med det enkelt. Den fløyete tekstur legger til skyggenes skjønnhet. Jeg hadde i utgangspunktet forventet å være sant rødt, men fargen er en dristig vinrød som legger til et ensembles varme.

Stå i kraft: Den levende kraften i leppefargen er imponerende. Det forblir på til tiden jeg fjerner den med en veldig god sminkefjerner. Med veldig fet mat kan det være litt fading, men ingenting som ser forferdelig ut. Også, ikke stol på dine vanlige makeupservietter for å fjerne fargen. Det krever en oljebasert fjerner for å fjerne den helt. Jeg har slitt den i 10 timer på en strekning uten fading! Helt bowled over!

Fordeler av Diana of London # 10 Red Rose 2000 Kisses Wonderful Lipstick:

⦁ Enkel, oppstyrfri emballasje ⦁ fløyelsaktig tekstur ⦁ fet skygge ⦁ Matt finish ⦁ Overføringssikring Ikke klistret og behagelig ⦁ Utmerket oppholdskraft

Cons av Diana of London # 10 Red Rose 2000 Kisses Wonderful Lipstick:

⦁ har en tendens til å bosette seg i fine linjer Parabener ⦁ Blå metallhett

IMBB Rating:4.5/5 Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Diana of London # 10 Red Rose 2000 Kisses Wonderful Lipstick? Helt sikkert! Jeg vil gjerne utforske de andre nyansene fra dette området.

Diana of London # 18 Hasselnøtt 2000 Kisses Wonderful Lipstick Diana Of London 2000 Kisses Wonderful Lipstick - Pink Fuschia Diana of London # 06 Red Nature 2000 Kisses Wonderful Lipstick Diana of London # 50 Vedvarende skjønnhet 2000 Kisses Wonderful Lipstick Diana of London # 17 Raspberry 2000 Kisses Wonderful Lipstick Vaselin Healthy White Complete 10 Lightening og Anti-Aging Lotion 10 Beauty Hacks med en tannbørste !! Skjønnhetsverktøyet du aldri visste eksisterte! 10 beste produkter fra Tom Ford Makeup Lakme Absolutt Victorian Rose Lip Tint Matte Makeup Revolution Rødtoppe Rose Gold Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: