Hei alle sammen,

Jeg er så forelsket i Scholl-produkter som jeg har kjøpt noen og har best utnyttet ut av det. Disse hælskjoldene er perfekte for skoene mine, og her er anmeldelsen av det samme.

Koste: 4,5 € for et par ca 350 INR Produktbeskrivelse: Nytt forbedret lim. Party Feet Invisible Gel. Beskytt hæler fra sko glidende og gni. School Party Feet ™ Gel. Hælskjold bidrar til å stoppe skoene. De gir også usynlig gelpute for å forhindre at sko gni og kutter i å forårsake sårhæl. Klar gel, ultra slank og diskret. Skjold holder seg fast på plass for langvarig pute og beskyttelse. Spesielt formet for behagelig passform rundt hælen. Kan også brukes til å pute innsiden av en mule.

Min erfaring med Scholl Party Feet Usynlige Heel Shields:

Emballasjen er praktisk og putene kommer i en pappkuvert. Du kan enkelt bære den i en veske eller en koppling. Gelputer er gjennomsiktige i farge og gjør dem usynlige. Materialet som brukes er veldig mykt og fleksibelt. Det ser ut som en tykk klistremerke. Dekselet kan skli av fra baksiden av puten og kan sitte fast på problemområdet på sko / sandaler. Dette bestemte produktet er rettet mot hæl. Det er svært klare instruksjoner for bruk på emballasjen på mange språk, og det hjelper.

Jeg elsker det faktum at de er gjennomsiktige og gjør dem usynlige. Limet på puten er av meget høy kvalitet. De blir satt til du skreller dem bort. Det er veldig lett å skrelle dem og fottøyet er ikke skadet eller til og med igjen klebrig når putene fjernes. Gelputen gir også god friksjon siden overflaten er strukturert. Dette forhindrer føttene i å glide.

Jeg brukte skjoldene på en av mine Steve Madden sko. Skoene er litt løs. Så hver gang jeg gikk inn i dem, gikk det litt ut; Ikke å glemme hvor morsomt jeg så på å gå i dem. Men siden jeg hadde betalt så mye penger, ønsket jeg å bruke skoene, men hadde aldri dem helt hjerte. Jeg var så glad da jeg fant skjoldene. Det slo meg umiddelbart som jeg kan bruke med min Steve Madden og gå komfortabelt.

Disse typer skinner er perfekte når skoen er litt løs, heller ikke føttene eller området blir presset. Skjoldet hjalp meg med å få totalt grep på skoene. Det er ikke mer glidende eller "morsomt". De andre ekstra fordelene er ingen ømme hæler og ingen skobiter. Puten er så myk den gnider ikke mot huden og forårsaker den fryktelige skoen biter. Etter at du har brukt dette, har arene på hælen min blusset siden de ikke blir gnidd lenger.

En mer positiv ting om produktet er at den er gjenbrukbar. Ved gjenbruk kan jeg vaske det med varmt vann og holde det til et annet par sko. Limet er for godt og har ikke problemer selv etter vask. Siden de er gelbaserte og har god kvalitet lim, er fottøyet ingen skade skadet under prosessen med å stikke eller fjerne eller reapplying. Over alt er det et flott produkt og en rask løsning for lite løs fottøy.

Fordeler av Scholl Festfeter Usynlige Hælskjold:

• Gjenbrukbar. • Vaskbar • Kan brukes med alle typer fottøy. • Gjennomsiktig. • Antiskli.

Ulemper med Scholl festfotene Usynlige Heel Shields:

• Kan ikke brukes med tettsittende fottøy

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg tilbakekjøre Scholl festfødte usynlige hælskjold? Sikker. Jeg vil kjøpe en for hver av mine ikke-såpassede sko. Det er helt verdt pengene. Anbefaler jeg Scholl Feet Usynlige Heel Shields? Hvordan kan jeg ikke? Du må alle prøve det og nyte fordelene.

Scholl Party Feet Invisible Gel Puter Scholl Refreshing Foot Soak Scholl Velvet Glatt Express Pedi elektronisk fotfil Scholl Cracked Heel Repair Cream Scholl Foot Beauty Stone Scholl Foot and Nail Cream Scholl Rough Skin Remover Scholl Dual Action Foot File Scholl Foot Cream Mousse

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: