Hudtone: Middels rettferdig, varm undertone

Hei kjære damer,

Jeg har allerede vurdert nyanser, Girl's Best Friend og Red Carpet fra Makeup Revolution London Rose Gold Lipstick-serien. I dag vurderer jeg skyggen "Chauffør" fra samme utvalg.

Pris: 500 INR Produktbeskrivelse: Vi presenterer vår nyeste leppestiftkolleksjon: Rose Gold. 5 vakre nyanser fra naken til vamp, pakket i vakkert rosa gull. Komfortabel å bære, høy dekning formel med buildable farge.

Min erfaring med Makeup Revolution Chauffør Rose Gold Lipstick:

Fra begynnelsen med leppestiftenes emballasje, er det første som tiltrekker meg mot disse leppestifterne deres rose gullemballasje. Jeg har allerede nevnt i mine tidligere vurderinger at jeg er gal forelsket i rose gull ting i disse dager. Jeg har nylig fått en rose gullklokke. Jeg valgte virkelig denne fargen over andre tilgjengelige farger. Gal meg!

Så, la oss diskutere om emballasjen til leppestiftet. Lippestiften kommer i en rose gull sak. Speilfinishen på foringsrøret gjør det ser elegant ut. Emballasjen er helt ugjennomsiktig. Så, du kan ikke se skyggen fra utsiden. Det er et klistremerke i basen som indikerer skyggen. Lippestiften har en kuppelformet hette som passer godt til en tilfredsstillende klikklyd. Derfor sikrer det at leppestiftet ikke vil skape noe rot i vesken din. Så for meg er emballasjen fin og ser luksuriøs ut.

La oss snakke om skyggen "Chauffør". Jeg holder øynene mine på de nyeste lanseringene av leppefargene, og hver ny leppestift spenner meg gal. Selv om jeg elsker å samle inn og legge til forskjellige farger til min stash, men koraller og nudder er mest slitt av meg. Jeg fortsetter å søke perfekt n * de skygge som passer til min hudtone. De fleste av dem unnlater å passe og vaske meg ut dårlig. Bare noen få av dem jobber virkelig for meg, og denne leppestiften er en av dem. Skyggen "Chauffuer" er en rosa n * de skygge med en liten mauve nyanse til den. Denne nyansen passer til et bredt utvalg av indiske hudfarger. Det passer perfekt med hudtonen min. Jeg elsker å parre er med røykende øyne. Dette er en perfekt MLBB-nyanse for meg. Lippestiften er fri for noen skygger. Pigmentering av leppestift er også fint. Fargen skjuler pigmenteringen av leppene i noen 2-3 swipes og gir en perfekt ugjennomsiktig finish.

Tekstur er også fantastisk. Dette spekteret er det andre kjente spekteret fra Makeup Revolution etter Liphugs utvalg av leppestifter. Lippestiften er veldig kremaktig og glir lett på leppene uten å rive eller trekke. Glatt tekstur av leppestift gjør det glir som en drøm. Fargen ser litt glanset i utgangspunktet, men setter til en fin finish etter noen få minutter. Det føles super lett og behagelig på leppene. Lippestiften har en fuktighetsgivende formel som holder leppene mykt og hydrert. Mine lepper føles ikke tørre selv etter noen få timers bruk. Så, jeg er fornøyd med sin nærende formel. Tekstur er på en kremere side, så den overfører enkelt. Fargen smelter etter 3-4 timers bruk, så jeg foretrekker å bruke en leppeforing under for å holde leppestiftet på plass.

Lippestiften varer i noen gode 4-5 timer på mine lepper med litt drikking. Det overlever ikke et tungt måltid og fargen blir rippet av lett. Så, det krever en øyeblikkelig gjenbruk. Samlet sett er dette et anstendig produkt som smelter indian hudfarger godt.

Pros av Makeup Revolution Chauffør Rose Gold Lipstick:

• God emballasje. • Pretty shade. • Passer indisk hudfarger godt. • Satinfinish. • Glatt og kremaktig tekstur. • Fuktighetsgivende. • Tørker ikke ut leppene. • Anent pigmentert.

Ulemper med Makeup Revolution Chauffør Rose Gold Lipstick:

• Overføringer enkelt. • Ikke veldig langvarig. • Overlever ikke måltider. • Smelter lett.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale Makeup Revolution Chauffør Rose Gold Lipstick? Ja.

Makeup Revolution Rødtoppe Rose Gold Lipstick Makeup Revolution Girls Beste Friend Rose Gold Lipstick Makeup Revolution London Divine Amazing Lipstick Makeup Revolution London Utrolig leppestift i naken Makeup Revolution London Twist Utrolig leppestift Makeup Revolution Dare Amazing Lipstick Makeup Revolution Passion Utrolig leppestift Makeup Revolution London Kjære Amazing Lipstick Makeup Revolution London Utrolig leppestift i Dusky

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: