Hei alle sammen,

Jeg er en stor highlighter fanatiker. Jeg har sannsynligvis flere highlightere enn jeg kunne bruke i løpet av livet, men jeg fortsetter å holde ham mer. Nylig har jeg trukket alle 4 nyanser som for øyeblikket tilbys av Lorac Light-kilden som lyser Highlighters. Denne anmeldelsen vil være på skyggen dagslys.

Pris: $22 Produktbeskrivelse: Ta øyeblikkelig lyst og liv til ansiktet ditt med Lorac Light Source Highlighter. Disse parabenfrie, høypearl highlightersene er infundert med anti-aging antioksidanter og lysdiffuserende, mykfargepigmenter for en silkeslen, lysende glød. Denne lysende, kompleksforbedrende formelen kan bæres ren for en myk, naturlig glans eller lagret for en skarp, dramatisk effekt. Bli en vakker, sensuell kilde til lys med Lorac.

Min erfaring med Lorac Light Source Illuminating Highlighter Daylight:

emballasje: Emballasjen ligner Lorac Color Source Buildable Blushes som jeg hadde vurdert her på IMBB en stund tilbake. Saken er slank, kompakt, men solid. Jeg elsker den gjennomsiktige toppen og klistremerket som viser skyggen nedenfor. Saken lukkes sikkert. Hvis jeg likte Lorac fargekilden rødmer, elsker jeg kjærligheten til disse highlighters av dem.

Tekstur: Disse highlighters er et veldig glatt, finmalt pulver. De er mer pulveriserte og mangler berøring av kremhet som man kanskje legger merke til med Becca Shimmering Skin Perfector Perfector, men det gjør ikke disse Lorac highlightersne mindre enkle når det gjelder applikasjon. De glir på smøraktig glatt og fungerer bra med begge mine fremhevende børster (som er Wayne Goss Brush 15 og Real Techniques Setting Brush).

pigmentering: Jeg elsker det faktum at disse highlighters er enkle å bygge. Du kan enkelt styre mengden glød du vil ha, alt fra subtil til full glød. Jeg finner intensiteten mye lettere å kontrollere enn med mine Becca-høylysere som gir meg en intens glød selv når jeg ikke nødvendigvis leter etter en.

Skygge: Nå som vi er på siden for å sammenligne disse highlighters til Becca, la oss gjøre det samme for skyggen. Skyggen Daylight er et mykt blekgull med en varm undertone. Denne fargen passer til alle hudfarger etter min mening. Jeg synes dette er den mest lik den alltid populære Becca Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector Pressed - Champagne Pop. Den eneste forskjellen er at Becca-spotlyset gir en sterkere metallisk glød og har mye mer tilsynelatende shimmer (som fremdeles ikke er det jeg vil betegne som tykk) mens Lorac-en har finere glimmerpartikler. Også, Becca Champagne pop har et snev av rose gull til den. Men når de påføres huden, ser de veldig ut.

Stå i kraft: Denne highlighter har en ganske god forblir kraft på huden min. Den forblir uten fading i 6-7 timer. Det understreker ikke tekstur av huden eller utseendet på porene eller klamrer seg på noen tørre flekker.

Jeg er også fornøyd med at dette produktet kommer med en anstendig prislapp, så hvis du leter etter en dupe for Becca Champagne Pop, kan du få dette til en betydelig prisforskjell. Totalt sett er jeg veldig fornøyd med dette produktet. Jeg har absolutt ingen nøle med å anbefale det.

Fordeler med Lorac Light Source Illuminating Highlighter Daylight:

⦁ Glatt, silkeaktig tekstur ⦁ Ikke understreker hudtekstur, porer eller tørre flekker ⦁ Byggbar pigmentering hjelper deg med å kontrollere intensiteten av gløden ⦁ Lett å bruke og bruke uten å gå flettende ⦁ Elegant kompakt etui

Cons av Lorac Light Source Illuminerende Highlighter Daylight:

⦁ Ingen for meg IMBB Rating: 5/5

Lorac POREfection Bakt Perfecting Powder Lorac Unzipped Gold Eyeshadow Palette Lorac Pro Contour Palette og Pro Contour Blush Lorac Aura Color Source Buildable Blush Lorac POREfection Mattifying Face Primer Milani 03 Beauty er Touch Illuminating Face Powder Stila Stay All Day 10-i-ett HD Lysende Beauty Balm Lakme Absolutt Illuminerende Lip Shimmer - Orange Glitz ColourPop Wisp Super Shock Cheek Highlighter Nars Blush Highlighter Duo i orgasme og albatross Giorgio Armani Fluid Sheer No 2

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 25 2019