Hei, skjønnheter!

Vi alle elsker de vakre brude frisyrene og brudebullene har et vakkert, voluminøst, mykt romantisk utseende som tar oss til en drømmende verden. Men de fleste ser så komplisert utfra og vanskelig å forstå den enkle måten. Så, her er jeg med en super enkel måte å skape slik nydelig frisyre innen få minutter. Det er faktisk veldig enkelt, men en fantastisk frisyre for hår av alle lengder. Det er ikke bare en brude frisyre; du kan også enkelt bære den til en fest også. Jeg elsker hele dette utseendet. Nå, la oss komme inn i trinnvis detaljert opplæring.

Trinn 1:

Først må du pusse håret ditt godt og ta den fremre delen av håret ditt og finsammenvendt på innsiden, og igjen ta en del fra forsiden og baksiden av den delen for å få volum. Hvis du har limt hår, så gir det et fint volum til håret og det ser ikke ut til å være flatt.

Steg 2:

Når du er ferdig med alle frontprofiler, bør du lett bøye det øvre håret og skape en normal hestehale bare med den øvre delen av håret og fest den med en elastikk.

Trinn 3:

Ta nå to seksjoner fra begge sider og lag en annen hestehale rett under den første.

Trinn 4:

Deretter gjør du igjen en hestehale med resten av håret. Jeg har laget tre ponytails, hvis du har mer hår, så kan du gå for mer.

Trinn 5:

Deretter må du dele den første hestehale i to seksjoner og vri delene sammen for å lage en tauflett. Så, hva du må gjøre, er å lage et tauflett med den delen og ta i kantene for å gi mer volum til den.

Trinn 6:

Nå begynner du å pakke tauflettet fra toppen av hodet på ryggen i en zigzag-måte. Først må du flytte den til venstre og sikre den med bobby pins og flytte den til høyre og sikre den igjen. Gjør dette til du kommer til enden, men ikke overlapp flettet og må sikre forsiden forsiktig på baksiden, slik at den forblir lenge på plass.

Trinn 7:

Deretter gjør du et tauflett med 2. hestehale og pakk det like under første del. Gjør det samme, og følg trinn 6 og fest det med bobby pins på baksiden.

Trinn 8:

Gjør det samme med 3. hestehale og når du er ferdig med alle de tre seksjonene, legg deretter litt ekstra bobbypinner for å sikre stilen tett. Nå trekk kantene for å få det til å se fullere og mykere. På denne måten får du en voluminøs romantisk bulle.

Trinn 9:

For å sette frisyre for lenge, bruk litt hårspray. Nå, på forsiden trakk jeg litt lite hår og ga det en naturlig finish.

Trinn 10:

Nå, hvis du skal til en fest, så kan du holde det enkelt. Det ser fortsatt så nydelig ut og vil gå med alt, fra tradisjonelle til fest sliteklær. Men, hvis du er bruden eller vil gjøre det ser vakrere ut, legg så til noen pearl pins. Her brukte jeg så mange pinner til å dekorere denne bolleen, og den er perfekt for et bryllup frisyre.

Her er mitt komplett utseende. Jeg elsker hvordan det viste seg. Jeg har tynt hår, og fortsatt kan du se at det ser så fullere ut på meg. Jeg elsker både normalt og accessorisert utseende, men med denne kjole, definitivt, ser den vanlige ut bedre. Det er en super lett frisyre, som også er bra for nybegynnere. Jeg håper du liker dette utseendet!

Trinn-trinns håropplæring - Myk romantisk boblehestehale Trinn-trinns håropplæring - 5 minutter lett flettet innpakket hestehale Steg-for-trinns håropplæring - Casual Long Fishtail Braid Trinn-for-trinns hårvideoopplæring - Pretty Twisted Bun Hairstyle Trinn-for-trinns hårvideoopplæring - Hvordan får du varmefri myk krøller Summer-Perfect Twisted Knot Frisure Tutorial Steg-for-trinns hårvideoopplæring - Søt, rotete, opp ned, Normal Braid Bun 30 vakre og trendy brude frisyrer Top Bridal Updo frisyrer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: