Hei damer,

Produktet jeg skal gjennomgå i dag, fikk øye på grunn av det kompliserte tekniske navnet og selvfølgelig min utkikk etter en perfekt sjampo. Jeg vurderer i dag Fight Fallout + Niacin3 og Caffeine Shampoo fra OGX. Nå er Niacin3 bare vitamin B3 for å være nøyaktig, og det er bra for hårvekst. La oss fortsette med anmeldelsen da.

Pris: Rs.725 (385ml) Produktbeskrivelse: Lather på tillit med sjampo som kan bidra til å forhindre hårfall. Denne kraftige formelen blander med niacin og koffein, alfahydroksysyre og naturlige DHT-blokkere kan bidra til å gjøre hodebunnen glad og håret ditt ser enda mer strålende ut. For best resultat, bruk med niacin og koffein balsam og rotstimulator spray.

ingredienser: Vann (Aqua), Natrium C14-16 Olefin Sulfonat, CocamidopropylBetain, PPG-2 Hydroksyetyl ​​Koko / Isostearamid, Niacinamid *, Koffein, Melkesyre, SerenoaSerrulata (Saw Palmetto) Ekstrakt, Eukalyptus Globulus Bladolje, Mentol, Dimetikon, Amodimetikon, Polyquaternium- 10, PEG-120 metylglukosdioleat, metylglucet-10, cetrimoniumklorid, natriumkokoylisionat, guarhydroxypropyltrimoniumklorid, glykolstearat, Laureth-4, Laureth-23, Trideceth-12, lecitin, natriumklorid, alkohol, DMDM-hydantoin, Diazolidinyl Urea, Iodopropynylbutylkarbamat, Fragrance (Parfum).

Min erfaring med Organix Fight Fallout + Niacin3 og Koffein Shampoo:

Vannet som vurderes her er hardt vann. Flasken er en plast beige farget flaske med typisk OGX shampoo nyanse og et klikk åpning. Det er et godt kvantumprodukt og har sine egne fordeler og ulemper. Fordeler, selvfølgelig, er at det ikke blir ferdig snart og bra for lange hårfolk. Konklusjonen er at siden ingen liten størrelse er tilgjengelig, er det ikke mulig å teste produktet først.

Plastet er ikke det harde, så den ønskede mengden produkt kan presses ut. Den har en flip cap og klemme flasken dispenserer ønsket mengde produkt. Det er en reisevennlig flaske som luken lukkes fast og er stramt.

Produktet lukter litt kjemisk, men ikke så ille at du ikke kan stå. Det er en svak lukt som forsvinner veldig veldig snart, så ingen bekymringer. Det lammer godt i både varmt og kaldt vann og renser håret forsiktig. Jeg ventet en kaffe-lignende duft, men det var ikke engang den minste smaken av kaffe duft.

Kommer til ettervirkninger, gjør det håret mitt hoppende og mer voluminøst, og mer som at hodebunnen min kunne puste. Det gir en veldig liten kjølefølelse i hodebunnen når den påføres, ikke for lenge skjønt. Håret ser seg skilt og ikke klistret på den første og andre vaskedagen. Det har ikke vært noen signifikante tegn på mindre hårfall, og jeg hadde ikke hårfallsspørsmål som sådan. Det har heller ikke vært noen signifikant hårvekst her heller. Alt vanlig. Det gir ikke ekstra mykhet eller glans til håret.

Pros av Organix Fight Fallout + Niacin3 og Koffein Shampoo:

• Gjør håret friskt og sprudlende • Flott emballasje • Generøs mengde

Ulemper med Organix Fight Fallout + Niacin3 og Koffein Shampoo:

• Utilgjengelighet • Lukt

IMBB Rating: 3/5 Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Organix Fight Fallout + Niacin3 og Koffein Shampoo? Jeg vil ikke si noe om håret faller problemer som jeg ikke hadde noen, men definitivt ingen hjelp i hårvekst her. Et veldig gjennomsnittlig produkt. Prøv det hvis du kommer til å få en prøvepakke.

Organix Thick og Full Biotin og Collagen Conditioner Organix Kukui Oil Conditioner Organix Nourishing Coconut Milk Shampoo Lush Copperhead Shampoo Bar Keraglo-AD Anti-Sopp Shampoo Palmer's Coconut Oil Formula Conditioning Shampoo Dove Environmental Defense Shampoo Clinic Plus Ayurveda Care Triphala Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: