Hei IMBBians,

Maxi kjoler ser veldig elegant ut, men du må følge de riktige styling triksene. Dette antrekket kan styles med minimalt tilbehør. Hvis du alltid er forvirret med skoene dine med maxi kjoler, vil denne listen hjelpe deg.

Flats

Flat fottøy er ganske allsidig og ser bra ut med maxi kjoler. De er komfortable og gir en kant til dine maxi-drakter. Hvis du planlegger å bære leiligheter med dine maxi kjoler, kan du gå til strappy sandaler, ballerina leiligheter etc. Disse fottøyene er det beste alternativet for lange jenter.

Flip Flops

Flips flops er ekstremt komfortable, og ser eksepsjonell ut på en dag ute på stranden. Du kan eksperimentere mye og mikse og matche disse super enkle, brune skoene med dine maxi kjoler for å se stilig ut.

hæler

Denne typen er spesielt flott for korte jenter. Hælene kommer i alle former og former. For å se høyere og slankere, bruk spisse høye hæler. Høye hæler er egnet hvis du har på deg din maxi kjole til en formell anledning. Hælene gir også et langt blikk mot beina dine, derfor slutter du ikke å se kort eller lunken.

Chunky Heels

Chunky hæler, slike kiler eller blokker hæler, er komfortable ennå chic. Disse er egnet for uformelt og semi-formelt utseende. Du kan bruke dem når som helst og skape en overordentlig fantastisk antrekk. Hvis du ikke er en fan av spisse hæl og likevel ønsker å se høyere i din maxis, gå for dette alternativet.

sko

Lukkede sko som joggesko, støvler og til og med andre formelle sko kan brukes med maxi kjoler, basert på anledningen. Hvis du planlegger å ønske din maxi kjole til kontoret, må du bare koble den med en blazer og formelle sko. Ellers krever en høstbrunsj et fint par joggesko. Ikke bare sett dine maxi kjoler bort om vinteren, da du kan para dem med støvlene dine.

Beste typer Fottøy til Team Up med Sarees 4 typer fottøy hver kvinne må eie + min fottøy samling 10 sko som gjør at du ser høyere og kjøligere 11 tips for å kjøpe de perfekte skoene til bryllupet ditt Hvordan Style Maxi Kjoler - Bollywood Style Hvordan bruke Maxi kjole hvis du er kort Hvordan bruke Maxi kjole til bryllup Hvordan bruke Maxi kjoler i vinter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: