Også møtt bedre enn falske bindestreker Mascara Review

Produktbeskrivelse:

Hva det er:

Et tre-trinns lash forlengelsessystem som inkluderer en aktiverende mascara base og topplakk og Flexistretch ™ nylon lashfibre.

Hva det gjør:

Utseendet på falske vipper har aldri vært enklere eller rimeligere med dette gjør-det-selv-systemet som er et alternativ til rotete falske vipper og dyre lash-utvidelser. Den aktiverende mascara-basen og topplaget er designet spesielt for å smelte og tette Flexistretch-nylonfibrene i lange, tykke, dramatiske visker uten risiko, rot, eller forpliktelse fra andre falske lashalternativer. I motsetning til tradisjonelle fibermascaras, gir bedre enn falske bindestreker deg mulighet til å ringe opp lengdefibrene slik at du enkelt får bedre, lengre, tykkere, mer dramatiske visker umiddelbart.

Pris:

$35.00

Min erfaring med å stå overfor bedre enn falske bindestreker Mascara:

Denne Too Faced Mascara kommer i en flip åpen boks som inneholder to typer mascara rør. Det er instruksjoner som skrives ut i klaffens øverste del som er svært viktig å følge for å få resultater. Det første røret som er det gyldne røret er det første skrittet til regimet og er også det tredje trinnet. Den inneholder en grunnleggende svart mascara formel. Det andre små hvite røret er fylt med små hvite furryfibre som er det andre trinnet. Etter påføring av det første gylne mascara-røret, må du først bruke den hvite fiberen en og så må du på nytt bruke det gyldne røret. I utgangspunktet er de hvite fibre laget for å holde fast i dine lashes for å "forlenge" dem som falske lashes, og vil også gi dem en fullere påvirkning. Jeg liker virkelig konseptet av denne mascaraen, men dessverre har jeg blandede følelser om dette.

Først av alt, etter at jeg er ferdig med søknadsprosessen, holder øyenvippene meg super klissete. De holder seg til bunnvingene mine til jeg blinker raskt for å løsne dem.

Dette skjer vanligvis i de første 15 minuttene, og så går det bort, men de 15 minuttene er super irriterende. Også, jeg må være veldig presis med søknaden. Jeg må nøye utføre alle de tre trinnene, ellers ser jeg øyenvippene ut som edderkoppben, noe som ser veldig uattraktivt ut. Første gang jeg brukte dette, ble jeg forferdet og forsto ikke hva hele sprøytena handlet om disse vippene. Etter å ha brukt det for tredje gang, fant jeg ut hvordan jeg virkelig kunne bruke dette. Selv om jeg skulle nevne, er resultatene svært langvarige, jeg brukte dette om morgenen rundt kl. 11 og returnerte hjem klokka 9.00. og øyenvippene mine så det samme. Jeg var faktisk veldig imponert fordi ingen mascara har gjort det for meg.

Også, hvis du er en kontaktlinsebærer som meg, må du være enda mer forsiktig. De små, små fibrene vil irritere øynene dine så før hånden fjerner overflødig fiber. Et stort problem jeg har med denne mascaraen er at det blir vanskelig å fjerne, du trenger en virkelig god øye makeup remover for å fjerne denne dårlige gutten fordi den er vanntett.

Samlet sett har jeg et kjærlighets- og hateforhold med denne mascaraen. Hvis det brukes riktig, får du flotte flotte pisker, men hvis du sitter i et av trinnene, er du i trøbbel.

Fordeler med å stå overfor bedre enn falske bindestreker Mascara:

 • Hvis det brukes riktig, får du flotte, flotte øyenvipper.
 • Gjør ørepyntene super lange.
 • Kan være et bedre alternativ til falske pisker for noen.
 • Veldig langvarig.
 • Inneholder ikke sulfater, syntetiske dufter, ftalater, GMO, Triclosan.

Cons of To Faced Better Than False Lashes Mascara:

 • Kan gjøre lashes klumpete, hvis ikke brukt riktig.
 • Gjør vipper veldig klebrig.
 • Fibre kan irritere øynene.
 • Vanskelig å fjerne.
 • Veldig tidkrevende.
 • Gjør ikke øyet tykkere.

IMBB Rating: 2.5/5

Vil jeg anbefale å møte bedre enn falske bindestreker Mascara?

Vel, hvis du unngår falske vipper, har du nok tid på hendene dine, og du er veldig tålmodig, så kanskje du har nok prøve- og feilprosesser, kan du prøve det og få det riktig. For damer som er super opptatt og utålmodig (som meg selv), anbefaler jeg å finne en annen mascara, hopp over den.

Ville jeg tilbakekjøp også møtt bedre enn falske bindestreker Mascara?

Ingen måte, jeg er ferdig med denne mascaraen.

Forvendt Facial Eye Neutral Eyeshadow Collection Too Faced Endless Summer 16 Hour Long Wear Bronzer For ansikt Amazing Face Skin Balancing Foundation Powder To-Faced Primed Face Primer og MAC Prep + Prime Lip Primer Too Faced Chocolate Soleil Bronzer Clinique enda bedre sminkestiftelse SPF 15 Clinique enda bedre kompakt sminke SPF 15 Clinique enda bedre hudton Correcting Moisturizer SPF 20 OPI Nail Lacquer Min Paprika er varmere enn din NARS Via Veneto Større enn livet Longwear Eyeliner NARS - Rue Bonaparte Større enn livet lang slitasje eyeliner Konad False Eyelashes Review, EOTD Inglot False Lashes: 30 N L'Oreal Voluminous False Lashes Mascara ELF Hollywood False Eyelashes Victoria's Secret Beauty Rush Epic Lash Mascara Revlon Photoready 3D Volum Mascara Blackest Black Essens Maksimum Definisjonsvolum Mascara Maybelline Colossal Volum 'Express Vanntett Mascara

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: