NYX Den Ultimate Pearl Eyeshadow-UP14 Salmon Pearl

Pris: - INR 475 for 3 g.

Holdbarhet- 3 år.

produktbeskrivelse: - For de som liker deres øyenskygge å ha en perlemorøs, iriserende finish, er dette øyefarge for deg. Hver av disse zinging 18 nyanser fremkaller Studio 54 glamour. Bruk dem på egen hånd, eller bruk som høytrykkslys med matte nyanser. Det er lett å glimre i denne glansen.

Emballasje: - Skyggen kommer i en liten, rund, svart fargetaske med et gjennomsiktig deksel, som merket er skrevet på. Skyggene har diamantformede trykk, som ser ganske attraktivt ut. Emballasjen er søt, hendig og reisevennlig. Men det har ikke et vedlagt speil eller applikator med det, det er ille.

Jeg tar på NYX Den ultimative pearl eyeshadow-UP14 laks perle

Color, tekstur og pigmentering: - Øyenskyggenes farge er en støvete rosa, med mauvish undertoner til den, med veldig små sølvskinnere i den. Det kommer ut som en kombinasjon av lysrosa og mauve på øynene. Jeg tror denne skyggen er perfekt for hverdagsbruk til kontor, høyskoler og på fester også. Denne nyansen passer til nesten alle hudtoner. Skyggenes struktur er myk, glatt og ikke-krittaktig. Den myke tekstur hjelper uten utfall. Den har en perle og glanset / glitrende finish på den. Den glir lett på øynene og blander uten problemer. Skyggen er anstendig pigmentert, men ettersom fargen er veldig lys, kommer den ut en liten ren på lokkene, men selvfølgelig er fargene byggbare, flere sveiper gjør fargen mer intens og lett synlig. Det gir en fin glitrende glød på øynene. Oppholdsstyrke: - Øyenskyggen forblir satt på meg 3,5 - 4 timer lett etter at det fades litt, men ble i flere timer mer. En ting som legger til det lang levetid er at det er en vanntett øyenskygge. Ja du hørte det riktig, jeg sprutte vann på øynene mine, men fargen var fortsatt der. Øyenskyggen gir seg ikke i det hele tatt.

Pros av NYX Den ultimative pearl eyeshadow-UP14 laks perle

• Emballasje er praktisk, men likevel reisevennlig • Fin støvete rosa nyanse med mauv-ish undertoner • Passer for hver hudtone og hverdags brukbar nyanse. • Tekstur er myk og glatt, blander lett • Har en veldig fin perlefinish • Anent pigmentert • Det er lett å bygge • Oppholder seg lenge opptil 3-4 timer uten å falme • Jeg finner den vanntett. • Ikke krøller seg • Prisen er greit

Ulemper med NYX Den ultimative pearl eyeshadow-UP14 laks perle

• Kunne ha gitt en vedlagt applikator og et lite speil, for rask berøring.

Min anbefaling / Skal jeg kjøpe NYX The Ultimate Pearl Eyeshadow-UP14 Salmon Pearl: - Jeg vil sterkt anbefale denne skyggen til alle, prøv dette sikkert hvis du tar babystrinn i verden av øye sminke, en perfekt naturlig skygge, og kan velge de andre nyanser også fra dette området. De er fantastiske, og anstendig priset også, så du trenger ikke å brenne lommen for å få mer av dette. Jeg vil definitivt prøve hendene mine på andre nyanser å leke med ... ..yeahhhh.

IMBB Rating: - 4.5 / 5. Arey baba i det minste kunne de ha gitt en applikator.

NYX Eyeshadow Trio i kobber / rust / bronse gjennomgang NYX Triple Eyeshadows i Purple / Deep Purple / Prune (TS06) NYX Øyenskygge Trio TS24 Shimmer / Peach / Kobber gjennomgang NYX Concealer i en krukke - Orange og Gul NYX Jumbo øye blyant i svart bønne NYX Myk Matte Lip Cream Antwerpen, Addis Abeba Foto, Stearinlys NYX-boks med Smokey Look Collection (S114)

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 22 2019