Naturens Co.Rosemary Sage-Thyme Hair Oil

Hei gals

Denne gangen har jeg kommet opp med en håroljebeskrivelse. Jeg elsker å olje håret mitt hver gang før sjampo. Jeg tror ingen andre enn olje gir bedre dyp kondisjonering til håret. Mitt vanlige hår er olje blanding av kokos, ricinus, olivenolje [DIY]. Og det virker underverk for mitt tørre / frizzy hår.

Som somre er soaring i Pune begynner hodebunnen kløe veldig neste dag med hårvask og begynner å miste glans. Jeg leter etter litt olje for det samme, så jeg kjøpte dette. Så la oss se hvordan jeg fant det fungerer for meg ... .webområdet hevder dette produktet som «Bestseller».

Pris: - Rs.495 / - for 100ml

Hva selskapet hevder: -

Nature's Co.-produkter er PETA-sertifiserte, noe som betyr at selskapet er helt veganvennlig og også praktiserer ikke-grusomhet for dyr. Om olje: - Stimulerer sirkulasjon i hodebunnen og fremmer hårvekst; Også reduserer flass og overdreven utskillelse av olje.

En mild, restaurerende, naturlig behandling for håret ditt. Denne eksepsjonelle blandingen av essensielle urter stimulerer sirkulasjonen i hodebunnen og fremmer hårvekst. Hovedproblemer som flass og overdreven utskillelse av olje vil også bli normalisert. Påfør tilstrekkelig mengde, for å dekke hodebunnen helt. Masser forsiktig i noen minutter. For å forhindre håravfall og forbedre den generelle hårhelsen, bruk denne oljen tre ganger i uken på alternative dager. ingredienser :- Rosemary olje, salvieolje, timianolje, lavendelolje, sesamolje, castorolje, søt mandelolje, aprikoskjerneolje, vitamin - E. emballasje: - Transparent plastflaske ser veldig attraktiv og solid cap gjør det reisevennlig. Den har pumpe dispenser med gjennomsiktig hette.

Jeg tar på Nature's Co.Rosemary salvie-tymdehårolje

Jeg hadde store forventninger fra denne oljen. Jeg var veldig spent på å bruke dette. Det første jeg la merke til sterk lukt som de fleste urteoljer, som dveler for en stund. Oljen har fin gul sennepfarge og er lettvektig. Jeg krever rikelig mengde til å dekke min lille under skulderlengdehår fra rot til spiss. Første gang jeg søkte det over natten, neste morgen jeg shampooed alene for å se resultater og jeg fant ingen endringer i håret mitt, det var et nåetralresultat.

Og som jeg tenkte sakte, begynte det å vise resultater. På hver neste søknad fant jeg håret mitt sunnere, silkier og shinier det også uten en balsam ... nydelig ... denne oljen virker .. etter alt. Ja, denne oljen jobbet på meg. På grunn av lys tekstur bruker jeg det også som et serum for å holde mitt tørre, fresete hår i kontroll. På den nedre siden gir det ikke bounciness / volum i håret [oppmerksomhet: for fet og tynt hårgals], heller ikke på hårfall og splitter ender. Jeg har knapt noen problem i flass, så vet ikke om det virker på det eller ikke. Etter 3-4 søknader [to ganger i uken hver] har skalpeklæren min redusert med 60%, håret mitt føles tettere også. For bedre resultat bruker jeg det også i min hjemmelagde hårmask.

La oss oppsummere fordelene og ulemperne

Pros av Nature's Co.Rosemary Sage-Thyme Hair Oil

• Lev opp til sine krav • Grusomhet & vegan vennlig • Utrolig ingrediensliste • Kan også brukes som forlengelsesserum • Mykt, silkeaktig og sunt hår etter hver applikasjon • Reduserer problemer i hodebunnen • Fremmer hårveksten til en viss grad

Ulemper ved naturens Co.Rosemary salvie-tymhårolje

• Dyrt for 100 ml mengde • Krever mye mengde for en applikasjon • Fungerer ikke på hårfall, splitter ender • Gir ikke volum / bitterhet til hår • Pumpe dispenser er en reell smerte, for å få nok mengde du trenger å pumpe flere ganger. • Sterk lukt

IMBB-vurdering: – 4.3 / 5

Anbefaler jeg / vil jeg tilbakekjøpe Nature's Co.Rosemary salvie-Thyme Hair Oil?

Ja, jeg anbefaler denne oljen for tørt krusete hår og de som lider av hodebunnsrelaterte problemer som en spesiell behandling for hårprodukt. Det har allerede løst meg hodebunnsproblemet, så nå bruker jeg det i min hjemmelagde hårmask og som et serum etter å ha fullført denne flasken, vil jeg gå tilbake til min tidligere olje til jeg får noe mer fristende.

Naturens Co Apple Guava Hair Conditioner Naturens Co Nori Hair Conditioner Nature's Co Coffee Face Scrub Naturens Co Nori Hair Cleanser Nature's Company Rose Bath Salt Naturens Co Mango Sun Beskytter Lip Butter Aroma Magic Neem & Tea Tree Face Wash Lush Tea Tree Water The Body Shop Tea Tree Face Mask Khadi Herbal Hair Conditioner med Vanilje og Honning Review Shahnaz Husain Herbal Kajal Review Hjemmelaget Hair Regrowth Oil for å forhindre håravfall Trichup Herbal Shampoo Review Lotus Herbals Kera-Veda Growoil: Anmeldelse

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: