Lotus Herbals Seduction Lip Contour Definer Ruby Desire 51

Lotus Herbals Seduction Lip Contour Definer Ruby Desire 51 forbedrer skjønnheten i leppene dine

Pris:

INR 245

Jeg hadde et par Lotus herbals lip liners, jeg trodde jeg skulle vurdere dem. Denne er en ren maroon skygge for alle dine dypere rosa leppestifter. Den kommer i en matt finish og har en spisser festet til den. Jeg finner skarpere-vedlegget virkelig nyttig. Faktisk, selv om blyanten er over, kan skarpeneren holdes tilbake for alle dine andre uttrekkbare blyanter.

Pennen er pent pakket og har en klikklås, skarperen på basen klikker også låser godt. Skyggen av pennens kropp passer til leppeforingen som er flott å finne i stashen din. Blyanten er toveis inntrekkbar, så ingen bekymringer for å bryte blyanten feil. Jeg finner lengden litt mindre enn de fleste andre uttrekkbare, men det er greit.

Kommer til blyanten, er det ikke kremaktig. Det er bare fint, ikke så glatt eller smuldrende. Det føles solid nok, og søknaden er fin som det ikke brister eller smuldrer på leppene. Hva jeg ikke likte er at det på tørre lepper kan føles draggt. Det er ikke kremaktig, og tørrlepper kan bruke kortere strekker til linjen. fargepigmentering er bra, ett lag gir deg nok farge. Det kan brukes forsiktig til å fylle leppene også, men det blir for mat og tørt i det tilfellet.

En annen ting jeg ikke likte, er i dag mange leppepennetter satt til en flekkfast finish. Dette gjør det ikke. Derfor med måltider vil dette smelte utenfor leppelinjen. Pennen virker fint, verken for problematisk eller for imponerende, det er en ok maroon leppeforing med gjennomsnittlig oppholdskraft.

IMBB-vurdering:

3/5

Lotus Herbals Stick Foundation Lotus Herbals Pure Color Lipstick - 'O' Orange Lotus Herbals PURESTAY Blusher Bilder, stikkord Lotus Herbals Pure Colours Lipstick-Rose Divine Lotus Herbals Seduction Botanisk Tinted Lip Gloss Lotus Herbals Seduction Lip Gloss Cranberry Punch Maybelline Super Stay 14-timers leppestift-varig rubin Revlon Colorburst leppestift - Ruby

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: