Tresemme Gentle Cleansing Shampoo Review

Hei alle sammen,

I dag vurderer jeg TRESemme Gentle Cleansing Shampoo.

ingredienser:

Pris:

$ 8 for 32 fl oz (men prisene varierer i henhold til butikk).

Min erfaring med Tresemme Gentle Cleansing Shampoo:

Vi bruker daglige utallige produkter på håret vårt. Når noen av disse produktene begynner å samle seg i hårhår i lag på lag, kalles det "oppbygging", noe som kan føre til at vårt hår taper det helse. For å kvitte seg med denne oppbyggingen, anbefales det å bruke en klargjørende sjampo en gang i uken som denne fra Tresemme som jeg vil vurdere for deg alle i dag.

emballasje:

Tresemme-produkter er ikke så dyre, derfor er det veldig økonomisk å selv få en stor flaske som dette som kan brukes av hele familien. Produktet kommer i en solid plastflaske med en trykkluke som viser et hull gjennom hvilket du kan dispensere kontrollert mengde produkt. Pakken samlet er anstendig og ikke noe fancy, men det er veldig praktisk.

Texture / Konsistens:

Produktet har en gelignende konsistens som ikke er for tykk eller for tynn. Det er ikke for rennende, har en liten grønn tinge som ikke vises i bildet. Det smelter ganske bra og renser håret i ett vaske av all olje, smuss og smuss sammen med å bli kvitt hele produktoppbyggingen. En myntstørrelse er alt jeg trenger for å vaske håret mitt under skulderlengden.

resultater:

Håret blir squeaky rent som kan følges umiddelbart etter skylling, men dette er der mitt problem med dette produktet ligger. Sammen med å bli kvitt alt oppbygget fra håret mitt, striper det også all fuktighet, noe som er ganske vanlig når man bruker klarerende sjampo. Når jeg har brukt dette produktet på egenhånd og ikke fulgt opp med en balsam, har jeg allerede tørt hår. Håret mitt blir frizzy og føles grovt å berøre. Det er ingen glatthet eller synlig glans. Men når jeg brukte dette produktet med en heavyduty fuktighetsgivende balsam og jeg var fornøyd. Sjampoen gjorde jobben med å rense håret mitt perfekt og balsamet tok seg av fuktigheten i håret mitt.

Parfyme:

Dette produktet har en hyggelig frisk duft som ikke er overveldende og ikke lengter lenge i håret.

Samlet sett er jeg fornøyd med ytelsen til dette produktet som det gjør jobben med å klargjøre håret mitt på alle oppbyggingene. Det er på ingen måte fuktighetsgivende, derfor må det følges opp med et balsam. Jeg føler at dette produktet kan brukes av alle hårtyper.

Pros av Tresemme Gentle Cleansing Shampoo:

  • Stor flaske til en rimelig pris.
  • Lett tilgjengelig.
  • Bare en liten mengde er nødvendig for å skumme og rense hele håret.
  • Renser håret mitt på all olje, smuss og produkt som bygger opp i en vask.

Ulemper med Tresemme Gentle Cleansing Shampoo:

  • Håret føles veldig tørt og sprøtt etter vask.
  • Håret mister skinn og blir krøllete.
  • Må følges opp med balsam.

Ville jeg tilbakekjøre Tresemme Gentle Cleansing Shampoo?

Nei, for det første fordi denne store flasken vil vare meg for alltid, og også fordi denne sjampoen ikke gjør det bra for tørt hår, derfor vil jeg se etter andre produkter i markedet som vil adressere det som trenger bedre.

IMBB Rating:

2.5/5

Tresemme Glatt og Shine Shampoo Tresemme Keratin Glatt Sjampo og Conditioner Tresemme Climate Control Shampoo TRESemmé Split Remedy Shampoo Tresemme Hair Fall Control Shampoo Himalaya Lett Hydrating Face Wash Neutrogena Extra Gentle Cleanser Himalaya Herbals Gentle Exfoliating Apricot Scrub Olay Gentle Foaming Face Wash Kerastase Elixir K Ultime Sublim Cleansing Oil Shampoo Nyle Herbal Daily Cleansing Shine Shampoo Redken Hair Cleansing Cream Shampoo Khadi Herbal Hair Cleanser Kesh Vardhak Herbal Shampoo Revlon Flex Body Building Protein Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: