Victoria's Secret Pure Seduction Smoothing Body Scrub Review

Hei!

Håper alle hadde en flott helg! Som sommeren er endelig her, dro jeg til Victoria's Secret for å plukke opp kroppen skrubbe, hovedsakelig for beina mine. Jeg hadde lest noen gode anmeldelser på det på IMBB og bestemte meg for å plukke opp en duft som ikke ble vurdert før. Jeg liker at kroppsskrubbene mine er tykke og grusomme. Jeg liker alltid å gi mine ben og albuer en god skrubbe slik at de føler seg fine og glatte. For meg er dette svært viktig, spesielt om sommeren når de fleste av oss har på seg shorts og skjørt. Det gjør det også lettere å vokse og barbere når vi exfolierer på forhånd. For å se min personlige anmeldelse på dette produktet, fortsett å lese!

Produktbeskrivelse:

En flørtende, blomsterduft. Entice in Pure Seduction, en lidenskapelig romantikk med saftig rød plomme og søt freesia. Opplev luksusen av duftende rensing. Dobbel-action sukkerskrubbe eksfolierer forsiktig som det renser. Skum på våt hud, fokus på grove flekker, skyll deretter av for en all-over glød. Hud føles myk, glatt og berørbar: Den ultimate sexy sensasjonen.

Pris:

$ 14 for 200 gm.

Jeg tar på seg Victoria's Secret Pure Seduction Smoothing Body Scrub:

Først av duften, oh min! Det er guddommelig! Jeg elsker måten denne kroppen skrubber lukter. Det er en fin kombinasjon av blomster og frukt. Det lukter ikke altfor floral. Den har en frisk og ung duft som er perfekt for våren. Emballasjen til dette produktet var ganske fin. Den kommer i en grunnleggende plastklemmeflaske. Vanligvis kommer kroppen skrubbe i containere eller krukker. Jeg er ikke en stor fan av emballasje i karet form fordi jeg føler at jeg kan forurense produktet. Produktet kommer ut i en blanding mellom en tykk kroppsvask og en skrubbe. Da jeg først brukte dette i dusjen, la jeg merke til at før jeg kunne exfoliere riktig, ville sukkeret oppløses raskt i vannet. Når det er oppløst, blir det i utgangspunktet en skummende kroppsvask. Jeg ønsket virkelig at sukkeret ikke ville ha løst seg så raskt.

Den andre gangen brukte jeg skrubbe mens huden min var tørr. Fordi denne skrubben har en kroppsvaskbase, var det ikke så hardt å skrubbe. Etter at jeg eksfolierte mine ben, slått jeg på vannet og skrubbe vasket bort, men som en kroppsvask. Jeg følte umiddelbart at beinene var fine og glatte. Vanligvis etter eksfoliering føles huden din jevn, men noen ganger litt tørr. Jeg fikk ikke den følelsen med denne skrubbingen; det gjorde ikke bare beina mine følsomme, men også hydrert. Det jeg la merke til etterpå var fortsatt duften. Det varte selv etter min dusj som var fantastisk! Når det gjelder å kjøpe dette produktet igjen, ville jeg dessverre ikke. Det gjorde hva det sa, men jeg fikk ikke det veldig bra skrubbe ned jeg lette etter. Hvis du er ute etter en mild skrubbe, så vil dette trolig være perfekt for deg. Jeg virkelig likte duften og ville trolig vurdere å kjøpe kroppsdåpen.

Pros av Victoria's Secret Pure Seduction Smoothing Body Scrub:

  • Stor duft.
  • Enkel emballasje.
  • Duft varer etter dusj.
  • Etterlater huden følelsen ren og glatt.

Ulemper med Victoria's Secret Pure Seduction Smoothing Body Scrub:

  • Gir ikke dyp peeling.
  • Dyrt.
  • Sukker oppløses raskt i vann.

IMBB Rating:

4/5.

Victoria's Secret Pure Seduction Refreshing Body Mist Victoria's Secret Pure Seduction Eau De Toilette Victoria's Secret Pure Seduction Red Plum og Freesia Daily Body Wash Victoria's Secret Pure Seduction Deep Softening Butter Victoria's Secret Amber Romance Smoothing Body Scrub Victoria's Secret Fantasies Citrus Dream Utjevning Body Scrub Sephora Blueberry Smoothing Body Scrub Soap and Glory Scrub av ditt livsforsterkende kroppsbuffer Sephora Lagoon Smoothing Body Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: