Shiseido Lacquer Rouge VI 418 Diva

Hva Shiseido sier om produktet: Inspirert av japansk Laquerware, gir en kappe intenst farge og dyp glans. Denne rike væske leppestiften forlater leppene så glatt som lakk. Applicator passer tett mot leppene for en behagelig, jevn applikasjon som ikke bløder. Lacquer Rouge forbedrer tørre, grove eller flette lepper med fortsatt bruk, og gir dem glatt og dyp fuktighet. Inneholder Super Hydro-Wrap Vitalizing DE.

Pris:

INR 1800

Hvis det er en merkevare på high end side som jeg er høy på, er det Shiseido. Jeg handlet først fra dem på vegne av IMBB, da jeg dro til Mumbai for et par måneder siden. Nå har jeg heldigvis funnet en teller her i Inorbit kjøpesenter i Pune, og de vet hvem som skal frekventeres telleren ofte nå. 🙂 Jeg er forelsket i sine kremete leppestifter som har en fuktighetskamp. Jeg skrev det samme i Fantasia-skyggeanmeldelsen HER. Jeg har også vurdert Salon HERE.

Jeg var heldig å motta denne PR-prøven på vegne av IMBB, jeg tror på min kjærlighet til merkevaren. Denne gangen fikk jeg sjansen til å prøve lakkrouge-serien i en vakker, blå-basert rosa skygge. Dette er en flytende leppestift som forblir på og har en blank overflate til den.

Emballasjen er enkel klassisk svart. Røret er balansert, slik at du ikke vet hvilken side er hetten og staven. Fargen er en lys, dyp rosa med fuchsia og blå toner. Ja det er en veldig blå tonet rosa. Det er ingen skimmer eller frost til det, det er en kremaktig blank en. Tekstur er virkelig unik. Det ville ikke føles som en glans, det er ikke så tykt som en leppestift. Det er bare riktig å dekke leppene ubehagelig og likevel føle lys nok. Den går ugjennomsiktig i en tykk, jevn dekning.

Nå kan dette produktet brukes vakkert som en leppeflaske eller en nyanse også hvis du ikke er en fan av lyse pinks eller tykke, flytende leppestifter. Det kan jevnt spre seg med fingrene for en nydelig rosa hint. Eller du kan bruke den som en flekk med flytende leppestift. USP jeg la merke til er at fargen ikke bløder i det hele tatt. Det er ikke rennende i det hele tatt. Faktisk klemmer det seg til leppene uten å føle seg tungt i det hele tatt. Farge etter påføring er ganske blank og det virker litt klissete. Jeg tror på grunn av den lille klissete følelsen, det ville ikke bløde og vare veldig lenge. Det varer lett for 4 -5 timer og etterlater en nyanse etter et måltid.

Varen er vanlig, men det er bare å velge så mye produkt som en nyanse, så det er det. Emballasjen kan også være mer glam. Konsistensen er bare rett, heller ikke for rennende eller for kakeaktig. Det fungerer vakkert på leppene.

Det holder definitivt leppene smarte, får dem til å se fullere og hjelper med tørrhet, så vel som hevdet. Fargespekteret er fantastisk, og det er noe for alle. Dette kan ikke være min rosa, men jeg kan ikke nekte hvor pen det er og det er et steg foran en kombinasjon av en glans og lippy. Prøv dem!

Som en nyanse:

Full farge:

IMBB-vurdering:

4.7/5

My Rimmel London Apocalips og Lip Glosses Haul Rimmel London Varig Finish Leppestift - Royalty Shiseido Perfect Foundation Brush Shiseido Perfect Refining Foundation Shiseido Perfect Rouge - Bubblegum PK417 Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24 Night Cream Laura Mercier Creme Glatt Lip Color - Deco Rouge Review Chambor Rouge Plump + Lipstick-701 Review Colorbar Velvet Matte leppestift - Diva MAC Diva Lipstick Review, bilder, fargeprøver

PRODUKT SENDT AV MERK FOR OVERVÅGNING.

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: