Hei vakre IMBBians,

Hvordan har du det? I dag er jeg her for å dele min første sminkefjerner fra Neutrogena Naturals. Vel, jeg er ikke i sminke helt ennå, men jeg elsker å bruke eyeliners, mascara av og til. For ikke å glemme, kohl er en integrert del av mitt daglige hudpleie og pleieregime. Jeg går aldri hjem uten å bruke ansiktspulver og leppesminke (leppefarge / glans og / eller flekk). Videre har vi innmeldt Aadya for sommerklasser, og nå må jeg være "tinch-pinch" hver dag for å følge henne gjennom klassen, noe som også betyr at jeg bærer anstendig vanntett sminke hver eneste dag! Derfor må jeg inkorporere sminkefjerner i min daglige CTM rutine. Med tanke på mine anstendig forventninger bestemte jeg meg for å starte med mitt troverdige apotek merke "Neutrogena Naturals" som jeg har brukt og likte deres rengjøringsmiddel og fuktighetskrem før og konsekvent bruker dem i min hudpleie regime også. Jeg burde si jeg er også overbevist om denne sminkefjerner pluss rengjøringsmiddel. Så, vennligst les videre for å vite mer om Neutrogena Naturals Fresh Cleansing + Makeup Remover.

Pris:

$ 7,49 for 6 Fl Oz. (177 ml), prisen kan variere fra butikk til butikk.

Hvordan å bruke:

Våt ansikt og hender med lunkent vann. Pump rengjøringsmiddel i hendene og arbeid i skum. Masser skum på ansiktet med en mild, sirkulær bevegelse. Masser rundt øynene flere ganger til all sminke er fjernet. Skyll med lunkent vann og klapp tørr med et mykt håndkle.

emballasje:

Denne perlehvide rengjøringsmiddel kommer i en hvit plastemballasje med en pumpepumper. Det minner meg om min tidligere Neutrogena Naturals Fresh Cleanser som det ser ut akkurat det samme i emballasje og har til og med den samme rare gummy lukten som er en liten skru av for meg, men det er ikke patetisk, heldigvis! Jeg forstår det ikke, hvorfor alle defekte pumpe dispenserbrikker blir droppet i handlekurven min, gosh! Jeg føler at Neutrogena må jobbe seriøst på emballasjen, spesielt disse tette og skjøre pumpeåpneråpningene som alltid freaking fit på flaskenes hals og jeg ender alltid med å bryte den i to deler! Jeg tror ikke det er en god ide å bære den overalt, uansett om pumpens åpning er defekt eller ikke.

Min erfaring med Neutrogena Naturals Fresh Cleansing + Makeup Remover:

Jeg er glad for å begynne med Neutrogena Naturals sminkefjerner som tjener mitt formål i stor grad. Det er en anstendig rengjøringsmiddel, så vel som sminkefjerner som gir meg squeaky ren hud mens jeg løser hvert eneste spor av sminke på huden min. Jeg har aldri følt tørr eller irritert mens jeg bruker den i 3-4 uker. Som nevnt tidligere bruker jeg anstendig mengde sminke hver eneste dag, og derfor må jeg følge opp med en god sminkefjerner hver natt før du går i seng. Denne cleanser plus makeup remover aldri fremhevet mine hud problemer. Faktisk føler jeg at det har hjulpet meg med å holde sitter i sjakk i noen grad, selv om jeg fremdeles får ungdommelige støt, men de er bare en del av livet mitt nå 😛

Jeg trenger bare 2-3 pumper for å jobbe med en rik skum som er tilstrekkelig til å oppløse sminke og rense huden min på en gang. Det er imponerende å legge merke til at det gir meg klar hud uten spor av sminke i et enkelt slag uten å rive av fuktighet fra huden min. Jeg bruker alltid fuktighetskrem etter å vaske ansiktet mitt. Men noen ganger må jeg gni den i noen sekunder over øynene og andre følsomme områder for å oppløse hvert enkelt spor av sminke, men det er sjeldent; bare når jeg bruker mascara eller vanntett eyeliner som er for sta til å komme ut i et mildt slag. Det gjør ikke vondt eller irritere øynene mine, men for å lette min oppgave og smerte ved å gni den rundt øynene, tørker jeg vanligvis av mascara og vanntett liner med arganolje før du bruker rengjøringen, noe som virkelig hjelper med å forsiktig tørke bort stædige flekker uten mye bryderi. Jeg må si at denne rengjøringen fjerner arganolje pluss rester av sminke og smuss ganske effektivt i et forsiktig slag.

Dessuten har det aldri gitt meg skitten eller tørr hud, selv når jeg følger den opp med Ole Henriksen Night Invigorating Gel. I stedet våkner jeg med ren og frisk hud. Med tanke på de naturlig avledede ingrediensene og milde rensegenskaper, har jeg begynt å bruke det regelmessig på kveldene, uavhengig av om jeg har brukt sminke eller ikke. Det eneste problemet er at det tar tid å lage skum, og jeg ender ofte med å bruke mer enn nødvendig for å fjerne tung sminke raskt, men jeg har det bra med det så lenge det gir meg myk, ren og frisk hud som det egentlig gjør !

Jeg tror ikke jeg har noen store problemer med denne anstendige rengjøringen annet enn den klumpete pumpedispenseråpningen. Jeg tror sterkt på at det er veldig effektivt i rensing og fjerning av tung sminke, ettersom de fleste av vennene mine sverger ved denne medisinske sminkefjerneren for å rengjøre sin tunge sminke hver eneste dag! Så vidt jeg har observert, er dette Neutrogena Naturals-området generelt egnet for fet / akne-utsatt hud. Jeg føler meg ikke komfortabel med å bruke rengjøringsmiddel om vinteren når huden min har en tendens til å bli tørr, og derfor kan denne sminkefjerneren ikke være egnet for tørr / sensitiv hudgals. For oljeaktig / kombinert hudgals, er det definitivt en keeper, spesielt hvis du er på et budsjett! Jeg er ganske imponert over denne sminkefjerneren og rengjøringsmiddelet, selv om jeg føler at jeg må bytte hudpleie hver 6. måned ifølge vær utenfor, og derfor kan jeg begrense bruken til somre og kanskje prøve rensemidler fra forskjellige merker når jeg er ferdig med det.

La oss oppsummere fordeler og ulemper:

Fordeler med Neutrogena Naturals Fresh Cleansing + Makeup Remover:

 • En effektiv cleanser plus makeup remover infused med nesten 86% naturlig avledede ingredienser.
 • Det er også formulert uten sterke kjemikalier, sulfater, ftalater, parabener, fargestoffer og petrolatum.
 • Den rengjør og fjerner sminke effektivt med bare ett slag i henhold til kravet.
 • Det irriterer ikke eller forårsaker tørrhet rundt følsomt øyeområde, selv etter å ha gnidd det i flere sekunder.
 • Det fremhever ikke noen hudproblemer og fører ikke til tørr / skællete hud med vanlig bruk.
 • Det løser effektivt enstisk vanntett øyesminke som mascara, eyeliner, etc.
 • Det lar huden min rive ren, men myk og smidig ettervask, selv om jeg alltid følger den med en fuktighetskrem.
 • Bare 2-3 pumper gjør nok rik skum til å oppløse sminke samt rense huden.
 • Det hjalp meg også med oljekontroll i stor grad.
 • Hjelper med å holde sitter i sjakk.
 • Best for oljeaktig / kombinasjon hud skjønnhet inkludert gals med akne-utsatt hud.
 • Kan også brukes som vanlig ansiktsrens, jeg bruker den hver eneste kveld som en del av min CTM-rutine, uavhengig av bruk av sminke.
 • Det gir meg absolutt glødende frisk hud om morgenen.
 • En virkelig anstendig sminkefjerner pluss rengjøringsmiddel.

Cons of Neutrogena Naturals Frisk Cleansing + Makeup Remover:

 • Neutrogena Naturals bør seriøst se på emballasjen deres, spesielt deres rengjøringsmiddel og sminkefjerner, som ikke er egnet til å reise formålet.
 • Deres pumpe dispenser virker aldri for meg, jeg brøt den i stykker på den aller første dagen.
 • Det ville ikke være egnet for tørr / følsom hud. Jeg har observert at dette Naturals-området generelt bare virker for meg om sommeren og ikke vintre når huden min blir litt tørr.
 • Det tar tid å lage skum og vi må gni det flere ganger for å fjerne av envis vanntett sminke.
 • Det tar tid og mye produkt å fjerne tungt vanntett øye sminke; Jeg er imidlertid ikke i tung sminke, derfor er det ikke et stort problem for meg.

Samlet sett har jeg ikke noe spesielt å klage på. Jeg finner det ganske anstendig, som fungerer over gjennomsnittlig på huden min; Imidlertid er jeg interessert i å prøve andre nye ting og kan derfor ikke få det igjen med mindre somre kommer som jeg vet det er bra for sommere! Prøv det, det er definitivt en anstendig rettferdig avtale som effektivt renser hvert eneste spor av sminke fra huden, slik at den blir ren, klar og myk samtidig. For ikke å glemme, det er 86% naturlig, hva mer trenger vi? Jeg ønsket å gi det 4/5, men jeg må trekke 0,5 poeng for sin patetiske hette og ikke-reisevennlig emballasje ærlig og derfor ville jeg vurdere det 3,5 / 5

Neutrogena Naturals Rensende Ansiktsrens Neutrogena Naturals Multi-Vitamin Nourishing Moisturizer Neutrogena Blackhead Eliminerer Cleanser / Mask Review Neutrogena Synlig Clear Blackhead Eliminerer Daily Scrub Neutrogena Deep Clean Blackhead Eliminerende Cooling Toner Neutrogena Deep Clean Blackhead Eliminerer Daily Scrub Olay Clarity Fresh Cleanser Colorbar Skin Fresh Start Vannrenser Fresh Soy Face Cleanser Olay Fresh Effects Bead Me Up Exfoliating Cleanser Bobbi Brown Soothing Cleansing Oil Jovees Citrusrensingsmelk Garnier Micellar Cleansing Water Clarins Total Cleansing Oil Best Makeup Removers tilgjengelig i India Streetwear Makeup Remover Beste Hjemmelagde Makeup Remover Clinique ta dagen med sminkefjerner Sephora Vanntett Eye Makeup Remover

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: