Dove Pampering Nourishing Lotion Review

Hei senoritas,

I dag er jeg her for å se gjennom en kroppslotion fra mitt personlige favorittmerke Dove. Denne kroppslotion er fra sin nye lanseringssamling, kalt "Purely Pampering." Jeg har alltid vært forelsket i Dove body lotions siden jeg begynte å bruke dem. Jeg prøver kroppsrør og kremer fra andre attraktive merker, men kom alltid tilbake til Dove. Så, la oss se hvordan denne nye lanseringen fungerte for meg.

Pris:

AED 14,45 for 250 ml.

Produktbeskrivelse:

Omsorg for huden din har aldri følt meg så bra. Dove Pampering lotion med mandelkrem dypt * nærer og bidrar til å beskytte huden din. Dens duft med hibiskus forlater deg i en vakker sinnstilstand. Bare Dove Body Lotions inneholder Dove's Unqiue DeepCare Complex som inneholder hud naturlige næringsstoffer og rik essensiell olje for å gradvis forbedre huden begynner dypt ned, innenfor stratum corneum.

ingredienser:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Parfume, Cocamide MEA, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Hibiscus Sabdariffa Blomst Extract, Sine Adipe Lac, Prunus Amygdalis Dulcis Olje, Glukose, PEG-40 Hydrogenert Castor Olje, Isopropyl Palmitat, Guar Hydroxypropyltrimonium Klorid, PPG-12, natriumklorid, propylenglykol, pentylenglykol, dekylenglykol, akrylaterkopolymer, styren / akrylaterkopolymer, natriumlaurylsulfat, tridecet-9, 1,2-hexandiol, sitronsyre, fenoksyetanol, kaliumsorbat, natriumbenzoat , Karamell, benzylalkohol, benzylsalisylat, butylfenylmetylpropionell, geraniol, hexylkanal, limonene, linalool, CI 17200, CI 19140.

Jeg tar på deg dyre forkledd nærende lotion:

Denne nye serien fra Dove er faktisk "ren bortskjemt". Denne lotionen er hvit i farge og tykk i naturen som en salve, men bryter umiddelbart ned til en tynn, jevn konsistens når den påføres huden. Det blandes jevnt på huden din, og etterlater ingen rester. Jeg har tørr hud og det har en tendens til å bli ujevn og skalete hovedsakelig på beina, hvis ikke riktig næret. Dette gjør huden myk, glatt og smidig øyeblikkelig jeg bruker den på kroppen min og varer hele dagen. Jeg kan fortsatt føle mykheten på kroppen min også om kvelden.

Den har en veldig delikat duft også, det bekjemmer ikke bare kroppen din, men også dine sanser også. Duften forblir på for en stund. Jeg har aldri brukt noen body lotion med hibiscus som en ingrediens. Lukten av hibiscus forblir som en base mens mandelkrem tar mer kreditt i duftaspektet. Det sies å være for alle hudtyper, men jeg synes det er mer egnet for tørr og til og med ekstra tørr hud.

Pakken er typisk for andre Dove-lotioner, en hvit kropp med en flip-åpen hette som lukker med et stramt klikk. Du må definitivt forsegle den for å reise formål, ellers er det sikkert å forårsake lekkasje. Dette er et best alternativ for å forhindre tørrhet, spesielt om vinteren.

Pros av Dove Pampering Nourishing Lotion:

  • Meget fuktighetsgivende og fuktighetsgivende.
  • Delectable duft.
  • Absorberer og blander lett.
  • Krav om å inneholde mandelkrem, flott for å bekjempe tørrhet.
  • Ikke-fettete følelse.

Cons av Dove Pampering Nourishing Lotion:

  • Tilgjengelighet i India.

IMBB Rating:

5/5, jeg vil anbefale denne lotionen til alle som lider av tørrhet eller som en forholdsregel for å forhindre tørrhet. Selv normale hudtyper kan gi det et forsøk på å se hvordan det virker på huden.

Ville jeg tilbakekjøp Dove Pampering Nourishing Lotion?

Ja, jeg vil definitivt tilbakekjøp denne og alle andre fra denne samlingen.

Dove Essential Nourishment Body Lotion Dove Sunshine Body Lotion Dove Go Fresh Nourishment Body Lotion Dove Indulgent Nourishment Body Lotion Dove Fresh Touch Beauty Body Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: