Urban Decay Revolution Lipstick i Fiend Review

Hei folkens!

Jeg og Urban Decay går langt tilbake. Faktisk er det på grunn av Urban Decay at jeg ble involvert i skjønnhetssamfunnet. Hvis du lurer på hvordan det er, her er historien: Vei, helt tilbake i 2008, var den første YouTube-skjønnhetsvideoen jeg så på hvordan du fjerner Urban Decay Primer Potion. På den tiden kom produktet inn i denne forferdelige pakken som spilte mye produkt, så du måtte kutte røret, skure ut produktet og lagre det. Uansett, resten er historie. I dag er jeg glad for å være en del av det pulserende nettbaserte skjønnhetssamfunnet og vil snakke om en leppestift fra merkevaren som startet alt for meg. Jeg vil gjennomgå skyggen "Fiend" fra revolusjonens leppestift linje. For å finne ut om det er en helt eller en null, les videre!

Produktbakgrunn og beskrivelse:

Ifølge Sephora-nettstedet er denne leppestiften "rik, buttery leppestift på sitt beste, med signaturen Urban Decay pigmentrik farge du ønsker. Vanedannende å bruke (og enda mer vanedannende å ha på seg). "Den" glir på uten å dra eller hoppe og klemmer hver kurve. Bare en sveipe gir deg en stor, nydelig legging av farge. "

Pris: $ 22 for 0,09 oz.

Min erfaring med Urban Decay Revolution Leppestift i Fiend:

Jeg har gått utenfor min komfortsone mye i det siste når det gjelder å plukke farger. Takket være IMBB, som dette produktet var en gave fra, har jeg prøvd mange nyanser, jeg ville normalt ikke velge som jeg graver mer mot mørkere leppefarger. Fiend er helt ute av min comfort zone, men jeg nyter å ha det mye. Sephora beskriver skyggen som en "dempet rose", og jeg vil beskrive er som en middels rosa-rosa. Skyggen ser ut til å være mye dypere og varmere på underarmen enn leppen min, siden leppene mine er ganske pigmenterte og ansiktet mitt er brunfarge (og de små armer trenger litt sol!).

Det jeg absolutt elsker, og jeg kan ikke stresse nok om dette produktet, er hvor ugjennomsiktig det er, samtidig som det er kremaktig samtidig. Den type fargepenger jeg får med dette produktet er vanligvis det jeg får fra matte leppefarger. Det er veldig sjelden å komme over en leppestift som er kremaktig og superpigmentert samtidig. Dette gir mye farge i bare en sveipe (jeg har en sveipe i både leppeprøven og på armprøven). Farge går jevnt og jevnt på leppene. Finalen er super kremaktig med en tynn bit av glans til den.

Jeg er på gjerdet om kremet. Mens jeg elsker at den ikke tørker mine ofte uttørkede lepper ut, ser denne nyansen litt merkelig ut på meg hvis jeg ikke klapper det ned med et vev etter å ha brukt det. Med andre ord, jeg elsker hvordan tekstur føles på mine lepper; Jeg liker ikke hvordan det ser ut når det blir nysteknisk siden jeg pleier å favorisere matt finish. Selv når jeg klapper det med et vev, ser ikke leppene mine ut eller føles tørre, så det fungerer bra for meg. Denne leppestiften er definitivt langvarig og varer 5-6 timer på meg før jeg må bruke på nytt, selv gjennom mat og drikke. Dette forblir satt innsiden av leppe linjen og bløder ikke; selv med hvor smøraktig og kremaktig det er. Jeg har heller ikke opplevd noen fjerning. Det fukter leppene og eliminerer behovet for en chapstick. Ganske kult!

Lippestiften har ingen merkbar smak eller duft. Det er også formulert uten ftalater, sulfater og parabener, som alltid er en seier i boken min. Den rosa-rosa skyggen er universelt smigrende, men vil se litt annerledes ut av din hudtone og fargen på leppene dine. Jeg vil definitivt kjøpe tilbake flere Urban Decay Revolution-leppestifter, kanskje ikke denne fargen. Det er bare fordi det er så mange flere å prøve!

Pros av Urban Decay Revolution Leppestift i Fiend:

  • Sterkt pigmentert.
  • Kremet og fuktighetsgivende formel.
  • Langvarig.
  • Bløder ikke eller fjær.
  • Gjelder jevnt og jevnt.
  • Formulert uten ftalater, parabener og sulfater.

Ulemper med Urban Decay Revolution Leppestift i Fiend:

  • Jeg kan ikke tenke på noe annet enn det faktum at jeg ikke liker hvordan det ser ut på meg når det blir frisk, men det er bare fordi jeg foretrekker halvmatt / matt finish, ikke en grunn til å ta poeng.

IMBB Rating: 5/5

Urban Decay Naked Skin Foundation Urban Decay Naked Skin Beauty Balm Urban Decay Naked3 Øyenskygge Palette Review, fargeprinser, Eye Makeup Looks Urban Decay Naked Palette Urban Decay Revolution Lipstick - Catfight Urban Decay All Nighter Setting Spray Maybelline Color Sensational Lipstick Red Revolution 56 Chambor leppestift bilder, stikkprøver, leppeprøver 35 Colorbar Creme Touch Lipstick-bilder, fargeprøve, Lipstopper 48 Chanel Lipstick Bilder, Stikkprøver, Lipstopper Alle MAC Lipsticks Photos and Swatches Bobbi Brown Lipstick Desert Rose, MAC Blush Desert Rose, MAC Lipglass Girl ABout Town, MAC Lipstick Saint Germain

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: