Hudtype: Kombinasjon

Hei alle sammen!

Håper du gjør det fantastisk. I dag skal jeg vurdere Kaya Advanced Acne Care Kit. Den inneholder 4 produkter: ⦁ Kaya Purifying Cleanser (100 ml) ⦁ Kaya Purifying Toner (100 ml) ⦁ Kaya rensende næringsmiddel (50 ml) ⦁ Kaya Purifying Spot Corrector (8ml)

La oss lese videre for å vite mer om det.

Pris: INR 1890 Produktbeskrivelse: Bekjempe akne og oppnå strålende utseende, feilfri hud med Kaya Advanced Acne Care Kit. Den ultimative aknevernløsningen fra Kaya hjelper til med å bekjempe akne med 4 enkle trinn som kan innlemmes i din daglige hudpleierutine. Utviklet av Kaya dermatologer, vil The Advanced Acne Care Kit hjelpe deg med å oppnå plettfri, flekkfri hud.

ingredienser: Rengjøringsmiddel: Salisylsyre renser porene og forhindrer kviser, mens et olivenolje-derivat hjelper til med å klare huden og fjerne rester. ⦁ Rensende Toner: Ikke-alkoholholdige formel beriket med Mandyrsyre forsiktig toner og exfolierer huden, mens Niacinamid hjelper til med å fjerne flekker. ⦁ Spot Corrector: Mens sinksulfat strammer huden og akselererer healing, reduserer salisylsyre og glykolsyre størrelsen på akne. ⦁ Næringsmiddel: Natrium PCA gjør huden myk og smidig. Gentle formel klinisk testet for ikke-komedogenicitet og hypoallergenicitet.

Min erfaring med Kaya Advanced Acne Care Kit:

Jeg hadde mye akne, det for cystisk akne. Det var en uendelig historie. En ny ville dukke opp så snart en gikk ned. Jeg prøvde hvert hjem rette og så kom over dette akne kit. Etter å ha lest ingredienslisten bestemte jeg meg for å gi det en sjanse, da jeg ikke hadde noe å tape.

Kaya Purifying Cleanser

Den inneholder salicylsyre, som er populær for aknebehandling. Det har også olivenolje slik at huden din ikke taper fukt på grunn av syren. Selv om akne er borte, bruker jeg fortsatt denne rensingen da det tar smuss ut og holder huden ren. Jeg bruker det vanligvis om natten for riktig rensing. Forvent ikke en fin lukt fra dette ansiktet vaske; Faktisk lukter det medisin til meg, men jeg er glad så lenge det hjelper meg med min akne.

Kaya rensende toner

Dette er min favorittprodukt fra hele settet. Jeg kan ikke beskrive hvor bra det er. Jeg er allerede ferdig med flasken, selv om jeg har nådd bare halvparten av andre flasker. Faktisk har jeg allerede bestilt en ny flaske som sikkerhetskopi.

Dette er en fantastisk toner. Jeg bruker det to ganger om dagen med en bomullspute eller du kan også spray det direkte på ansiktet (som jeg gjør når jeg reiser). Det gir en prikkende følelse etter bruk. Du kan se en sunn glans - og ikke oljenhet - på ansiktet. Det strammer også porene dine, som kreves etter ansiktsvask.

De to hovedingrediensene i denne toneren er: Mandelic Acid: som er kjent for å fjerne død hud og stramme porene for å gi et ungdommelig utseende. Niacinamid: Det er en form for vitamin B3 som hjelper med store porer og også healer akne. Hvis du har fet olje på kombinasjonshuden, vil jeg definitivt foreslå denne toneren selv om du ikke står overfor akne.

Kaya rensende næringsmiddel

Dette er en lett fuktighetskrem (gelbasert), som umiddelbart blir absorbert i huden og tetter ikke porene. Den inneholder aloe vera, mandelolje og rosenkstrakt for å berolige huden. Dette lukter som en medisin (en veldig lett lukt som forsvinner raskt). Jeg bruker det om dagen før jeg bruker solkrem.

Tidligere pleide jeg å hoppe over fuktighetskrem, siden huden min er fet, men i løpet av min aknefase kom jeg til å vite at selv fet hud trenger en fuktighetskrem. Mangel på fuktighetskrem er også en av årsakene til akne fordi huden din begynner å produsere overskytende talg.

For å behandle akne bruker vi mange harde produkter, så det krever en fuktighetskrem for å berolige og roe huden. Dette er mitt andre favorittprodukt fra settet, fordi det blir absorbert veldig raskt og er super lett.

Tidligere har jeg også prøvd aloe vera gel og har erstattet fuktighetskrem med den. Hittil har jeg prøvd mange fuktighetsgivende midler (inkludert high-end merker), men har ikke kommet over en slik lett lett fuktighetskrem. Det er best for fet hud fordi den gir riktig mengde hydratisering. Folk med tørr hud kan kanskje ikke like det, skjønt.

Kaya Purifying Spot Corrector

Det siste produktet i dette settet er spotkorrigeren. Den leveres med en svamp børste tips. Selv om det inneholder alle nødvendige og gode ingredienser for å redusere akne, som sinksulfat, salisylsyre og glykolsyre, fant jeg det ikke så bra.

Det er veldig hardt på huden min, og jeg fant ingen endring i akne-størrelsen min, selv etter å ha brukt den i 3 sammenhengende dager på samme akneflekk. I stedet var spot behandling med tea tree olje et bedre alternativ for meg. Dette er det eneste produktet fra hele settet som jeg ikke fant nyttig.

Fordeler med Kaya Advanced Acne Care Kit:

⦁ Reduser akne når det brukes regelmessig. ⦁ Best for fet hud. ⦁ Hjelper å opprettholde hudtekstur. ⦁ Emballasje er bra.

Ulemper med Kaya Advanced Acne Care Kit:

⦁ Spotkorrigering er ikke nyttig. Medisinsk lukt. ⦁ Tar tid til å vise resultater.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg tilbakekjøp Kaya Advanced Acne Care Kit? Jeg kan kjøpe produktene individuelt, men ikke hele settet, siden spotkorrigeren gjorde ingenting for huden min. Alt i alt: Jeg likte produktet og folk som lider av akne kan prøve.Det kan brukes til å forhindre fremtidige akneutbrudd også.

Kaya Brightening Serum Kaya Skin Protection Cream Kaya Pigmentering Reducing Complex Kaya Skin Clinic lyser og glatter under øye gel Kaya Skin Clinic Face Cleanser For Sensitive Skin 4 beste ansiktssett for akne utsatt hud La Roche Posay Effaclar Anti-Acne Starter Kit The Face Shop Dr. Belmeur Spot Patch Kit Lotus Professional Phyto Rx Clarifying Pimples og Acne Creme Proactiv Acne Solution

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: