Hei IMBBians,

Lotioner og kroppsoljer er et must for de fleste av oss for å holde huden frisk. Jeg har nylig sett en ny kroppskrem fra Garnier og besluttet å plukke den opp. Så les videre for å få vite mer om Garnier Intensive Firming Body Cream.

Pris og antall: $ 3 for 200ml

Produktbeskrivelse: Forsterk huden din med Garnier Firming Intensive Body Cream. Inneholder fruktekstrakter av grapefrukt, kiwi og eple. Gir huden din en fantastisk frisk duft og en frisk følelse.

ingredienser:

Min erfaring med Garnier Intensive Firming Body Cream:

Produktet kommer i et gul badekar med en bred munnhett. Munnen er forseglet, noe som er flott! Jeg vil ikke ha annen hånd enn min i karet. Det er noe informasjon om pakken. Karet er ganske fint for å reise. Badekaremballasjen er vanligvis uhygienisk, men siden jeg slår på rett etter at jeg bader, føler jeg at jeg fortsatt har rene hender. Jeg vil aldri røre den med urene hender.

Kremet er hvit i farge, myk og har en middels tykk konsistens. Det lukter veldig hyggelig og frisk. Konsistensen er gelcreme som. Det er veldig lett og føles knapt på huden. Produktet hevdes å fastgjøre huden. Jeg tror vanligvis ikke på de stramme effektene av noen lotion, da jeg nesten ikke ser noen forskjell. Jeg plukket dette bare for fuktighetsfaktorer og ingenting annet. Produktet blir raskt absorbert på huden. Det gir ikke noe fettete rester. Kremet er ekstremt tynt. Produktet er veldig lett å spre og er veldig enkelt å bruke. Produktet kan brukes på hele kroppen for å feste huden eller på konsentrerte områder. I begynnelsen begynte jeg å bruke produktet på hele kroppen min. Produktet etterlater ingen rester og blir fullstendig absorbert av huden. Det gjør huden veldig myk og glatt. Krem gjør huden strålende, slik at den ser frisk ut. Det nærer huden. Den fuktighetsgivende effekten av produktet er minimal. Jeg har ganske tørr hud og om vinteren er tørrheten mer. Den fuktighetsgivende effekten varer bare i rundt 4 timer. Etter det trenger jeg en ny påføring igjen. Produktet er ikke en vinterkrem. Dette kan være et godt sommerprodukt, da huden bare trenger litt pleie. Men for de harde vintrene er dette en stor fiasko. Produktet gjør huden smidig som den inneholder fruktekstrakter og toner huden over bruken. Produktet forynger og hydrerer huden i noen timer. Jeg begynte å bruke en annen lotion og bruke dette nå bare på lår og mage, da disse er de delene som trenger mer omsorg.

Imidlertid har jeg nesten ikke merket noen stramming i disse områdene. Det har vært mer enn 3 uker siden jeg bruker dette produktet, og jeg forventer minst en liten forskjell, men jeg merker neppe om endringer i tekstur av huden min. Så er kravet om oppstramming falsk. Samlet sett er dette bare en kroppskrem som bare kan brukes på sommeren for minimal hydrering det gir og sannsynligvis for normal hud! Hvis du har tørr hud, er dette produktet ikke for deg. Produktet lindrer imidlertid huden og gir ingen irritasjon. Det kjøler ned huden etter en voks, og jeg vil sikkert anbefale det til dette eneste formålet.

Fordeler med Garnier Intensive Firming Body Cream:

Forseglet, reisevennlig pakke. Gets absorberes raskt. Ikke etterlater noe fettete rester. Gjør huden myk og glatt. Toner huden over tid. Kjøler vokset hud. Sømer huden med friskhet. Rimelig. Ingen irritasjon og egnet for sensitiv hud.

Cons av Garnier Intensive Firming Body Cream:

Minimal fuktighetsfaktor. Kun egnet for normal hud. Ingen støtende effekter sett.

IMBB Rating: 3/5 Vil jeg anbefale eller tilbakekjøp Garnier Intensive Firming Body Cream? Nei! Det er ikke et mustkjøp, men hvis du har mye rødhet etter en voks, kan dette produktet være et godt valg.

Garnier Skin Naturals UltraLift Firming Mask med Essens av Kirsebær Garnier Skin Naturals Light Daily Moisturizer Garnier Skin Naturals Light Overnight Fairness Cream Garnier Skin Naturals Mattifying Fairness Cream Garnier Skin Naturals Face Wash og Sun Control Daily Moisturizer Garnier Skin Naturals Light Ultra Intense Fairness Fuktighetskrem Garnier Skin Naturals Face Wash - Fresh Dove Firming Intensive Gel Cream Dove Firming Nourishing Lotion Olay Regenerist Night Firming Cream Dove Derma Spa Oppløftet + Kropp Lotion Dove Derma Spa Cashmere Komfort Kropp Lotion Dove DermaSpa Godhet Kroppsolje Lotus Herbals PHYTO-Rx Skin Firming Anti-Aging Creme SPF 25 PA +++ Aviance White Intense Visible Radiance Day Gel The Body Shop Oljer Of Life Intensivt Revitalizing Gel Cream Drunk Elephant B Hydra ™ Intensiv Hydrering Gel Dr. Organic Snail Gel Intensive Anti-Aging Moisture Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: