Hei damer,

Jeg gikk gjennom min stash, noe jeg liker å gjøre fra tid til annen. Det er den beste meditasjonen jeg gjør i mitt liv - ser på sminke min og føler meg overveldet. Og jeg fant to av mine favoritt og mest brukte leppeforinger. Disse er Revlon ColorStay Lipliners i rød og fuchsia. Disse er super rimelige, lange slitasje liners og slike nøyaktige nyanser for de fleste røde og lyse pinks. Denne anmeldelsen handler om den "Røde" varianten. La oss komme i gang.

Pris: INR 630 Produktbeskrivelse: Revlon® ColorStay ™ Lipliner gir langvarig definisjon, hjelper leppefarge lenger og forhindrer fjerning og blødning.

Min erfaring med Revlon ColorStay Lipliner Red:

Da jeg kjøpte Ruby Woo, ønsket jeg en leppeforing slik at leppestiftet mitt forblir skarpt på kantene og ikke føler seg flekkete fra hjørnene etter noen timer med påføring. Ærlig talt ville jeg ikke bruke for mye eller lik en leppestift på en liner, så jeg var på utkikk etter rimelige - nøyaktige eller nesten matchende - leppelinjer. Og jeg kom over Revlon Red.

Siden dette er et merkevarebutikk, forventer jeg ikke at emballasjen skal være luksuriøs eller noe. Foringen kommer festet til en pappkasse med et plasthus. Ingenting utførlig! Blyanten er en vri på liner og så slank at den føles skjøre i hånden. Jeg vil ikke reise med det med mindre jeg legger den i en boks. Den er skjøre og utsatt for brudd.

La meg være ærlig her (som alltid), det er ikke en av de flotteste formlene der ute. Dette er en hard pinne. Ikke veldig vanskelig, men ikke creamiest heller. Den sprer seg jevnt på leppene og gir en jevn tekstur til arbeid. Dessuten intensiverer fargene, selv om Ruby Woo ikke trenger det.

Når du bruker en rød leppestift, ønsker jeg ikke å spille med fargetonen enda litt. Så, jeg bruker leppestiftet mitt ved hjelp av kulen direkte og formler deretter leppene mine med denne liner. Dette trikset gir et skarpt utseende til leppestiftapplikasjonen. Siden Revlon Red er så nær den røde leppestiftens skygge, gir den heller ikke to nyanser til mine lepper.

Formelen er lett å jobbe med og bryter ikke på en liten mengde press. Jeg har hatt mange ulykker hvor twist-on liners ville bare bryte ved å komme i kontakt med lepper. Jeg føler at dette er en over gjennomsnittlig liner, som klemmer seg til å tørke flekker og tørker, men det samsvarer med min Ruby Woo ganske perfekt.

Den matcher glimrende med jevn Colorbar Soft Touch Lip Color - HOT-e. Jeg har svertet dem side om side for et bedre perspektiv. Dette er en dyp rød nyanse - ikke orange rød eller blodrød. Dette er en dyp rød som passer perfekt til Ruby Woo, Russian Red, Hot E osv.

Pros av Revlon ColorStay Lipliner Rød:

• Matcher mine dype røde leppestifter perfekt • Bryter ikke lett • Rimelig • Twist-on blyant, så ingen skarphet • Leveres med en spisser

Cons of Revlon ColorStay Lipliner Rød:

• Delikat

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale Revlon ColorStay Lipliner Red? Jeg er alt i for flere nyanser her. Det er litt tørking, men det er ikke et problem for meg siden jeg ikke bærer bare leppe linjer på egenhånd.

Revlon Lip Liner blyant i plommevin Revlon ColorStay Lipliner Vin Revlon Colorstay Lipliners i Nudes Revlon Lip Liner Pencil - Burgund Revlon Super Lustrous Lipstick - Love That Red 5 beste røde og vin leppestift nyanser tilgjengelig i India 9 Perfect Red Lipsticks For Indian Skin Tone Elle 18 Color Pops Matte Lipstick Red Spin Sugar Cosmetics That '70s Red Det er A-Pout Time! Levende leppestift Besame Cosmetics 1922 Blood Red Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: