Av Priya S.

Hudtype: Oljig og av og til Akne Utsatt

Hei flotte damer,

Etter å ha blitt imponert over mange Hard Candy makeup-produkter, skal jeg i dag dele et annet produkt sminkeprodukt fra dette merket. Dette er Hard Candy Glow All Way Blush i skyggen "Bryllupsreise." Et slikt søt navn, ikke sant? Jeg elsker helt den kuppelformede emballasjen av bakte sminkeprodukter og denne babyen er ikke noe unntak. Jeg var så fascinert av denne rødmen at jeg bestemte meg for å legge det til min sminke umiddelbart. La oss finne ut om jeg tok den riktige avgjørelsen eller ikke.

Krav / Produktbeskrivelse: Bakt rødme gir kinnene over varme og glød. De ultralette, mikroniserte pigmentene er infundert med strålingsfremmende perler og blander enkelt i huden for å forbedre hudtonen og gi deg en naturlig utseende.

Pris: CAD 9,99

Min erfaring med Hard Candy Glow All Way Blush - Bryllupsreise:

Min favorittfarge er oransje, og takket være min varme hudfarge med gule undertoner, ser oransje sminke den mest smigrende på meg, enten det er leppestift, rødme eller øyenskygge. Hvis du merker, er navnet på dette produktet ganske interessant! Det sier at dette produktet er en rødme, men det sier også "lys hele veien." Så, ifølge navnet, er denne bakte rødmen fra Hard Candy en glød-y-rødme! Dette fascinerte meg mye, og jeg trodde jeg skulle teste det og se om det virker for meg. Det hevdes å være en rødme som gir et snev av farger og glans for glød-y-utseende.

emballasje: Den ene funksjonen til dette produktet som ringte navnet mitt, er denne babyens emballasje. Den kommer i en super solid og sikker kompakt med et klart lokk. Inne i pannen er den vakre blush-cum-highlighter plassert. Skyggenavnet og ingredienslisten er nevnt i teenie små bokstaver på bunnen av kompakten. Det kommer ikke med et speil eller en pensel, men hvem bryr seg? Jeg bruker ikke speilet eller penselen som følger med produktene på noen måte.

Farge: Blush er en nydelig oransje-y farge rødme med en nydelig bronse-y-glans. Blush-cum-highlighter på egen hånd er en fin bronse skinnende nyanse med en vakker glans. Nyansene når de blandes sammen ved å snu penselen rundt hele pannen, er en fantastisk blanding av oransje-tonet rødme med kobber-y-høydepunkt for den gløden på ansiktet. Samlet er skyggen av denne rødmen fantastisk.

pigmentering: Jeg vil si at pigmenteringen av rødmen er bedre enn gjennomsnittet. Produktene er ikke fullpakket med pigmenter, men gir fortsatt en god fargevinst. Forresten, ingen vil ha en rødme som vil få deg til å se ut som en klovn og en høylys som gjør deg til en disco ball! Så vurderer det at pigmenteringen er god.

Tekstur: Strukturen av denne rødmen er ekstremt myk og glatt. Det er som en buttery finish pulver, hvis du vet hva jeg mener. Siden det ikke har noen shimmers i det, er teksturen ikke gritty i det hele tatt. Den gir en vakker farge og glans i ansiktet og blander seg som en drøm.

Longevity: Den oppeffekten av dette produktet fra Hard Candy er gjennomsnittlig. Det forblir på huden i en god 5 timer, men etter det begynner den å falme bort som noe annet pulver med en glans. Siden jeg bruker den over rødmen min, blir den borte etter en stund. Men jeg klager ikke da alle produkter av denne tekstur og konsistens vil oppføre seg det samme. Også, det tjener mitt behov godt, så jeg er glad.

Kvalitet: Den overordnede kvaliteten på dette produktet er ganske darn bra. Det gjør hva det hevder og står tro mot dem. Jeg liker å bruke dette produktet når ansiktet mitt ser kjedelig ut eller på dager som uansett hva du gjør, ser du ut som du nettopp våknet - trøtt og trøtt! Det legger tilbake livet til ansiktet og gjør det glød-y og vakkert. Det tilbyr definitivt solkyset utseende som vi alle lengter etter. Alt i alt er jeg ganske imponert!

Pros av Hard Candy Glow All Way Blush - Bryllupsreise:

 • Fantastisk og solid emballasje.
 • Gir en myk bronse-r-glød til ansiktet.
 • Fargebetaling er en blanding av rosa og gylden med glans.
 • Myk tekstur og blandbar.
 • Ingen glimmer eller klumpete glitter.
 • Gjennomsnittlig pigmentering.
 • Ganske langvarig.
 • Litt går langt.
 • Rimelig.
 • Lett tilgjengelig i apotek og online.

Cons av Hard Candy Glow All Way Blush - Bryllupsreise:

 • Ingen speil eller børste (ikke en stor con skjønt).
 • Ikke tilgjengelig i India.
 • Vises ikke godt på ansiktet hvis det brukes alene.

IMBB Rating: 4.8/5

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Hard Candy Glow All Way Blush - Bryllupsreise? Jeg vil absolutt anbefale dette produktet som det er et multi-bruk produkt og ganske unikt også. Det vil være et herlig tillegg til sminkebrettet ditt, da det kan tjene som en rødme, rødme, topplighter og til og med som øyenskygge hvis du vil, så mye til en rimelig pris! Hvis du liker superpigmenterte rødmer eller highlighters, hopper du over dette. Men ellers, gå for det damene!

Hard Candy Glow All The Way Ombre Blush - Punch Hard Candy Living Doll Blush Crush Baked Blush Hard Candy Fox i en boks Blush Truth or Dare Hard Candy Cheeky Tints - Du er en dukke Hard Candy Tropics Glow All Way Så bakt Bronzer Maybelline Clear Glow All In One Fairness Kompaktpulver Bryllupsreise av Gloria Vanderbilt EDT Makeup Revolution London Alt om Cream Blush Palette Makeup Revolution London Levende Baket Blush i Elsket meg det beste

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 21 2019