Jeg har fet følsom hud, som oppfører seg urettferdig om sommeren. Kom somre, og oljeholdig hud blir til en fettfabrik, bizarre breakouts oppstår og sminke blir rot! For å hjelpe deg med å takle sommersvangsler og det uten å brenne et hull i lommen, har jeg samlet den perfekte listen over grunnleggende produkter du kan bruke. Ikke bare vil det hjelpe deg å planlegge sommerens skjønnhetsregime, men se også frisk og strålende ut på de varme og fuktige dagene.

1. En olje kontroll rengjøringsmiddel

En ikke-brainer, antar jeg. For å kontrollere overdreven sebumproduksjon, er det et must som bruker et godt rengjøringsmiddel. Velg et ansiktsvask som blir kvitt smuss og smuss, beskytter huden og kontrollerer oljeproduksjonen. En ren hud betyr at halvdelen av kampen er vunnet. Prøv Garnier Pure Active Neem + Tulsi High Foaming Face Wash, som koster bare 60 dollar, og er en forfriskende, rensende, akne bekjempende ansiktsvask. Et annet toppvalg ville være Pond's rene hvite ansiktsskum med aktivert trekull som selger på Rs. 175 for 100gm og er et effektivt rengjøringsmiddel som gir deg lyst og oljefritt utseende.

2. En alkoholfri toner

Toning er et viktig skritt, som mange mennesker hopper over. Men tonere strammer huden og lukker åpne porer, noe som gjør huden mindre sårbar for kviser og hudormer. Velg en alkoholfri toner som ikke irriterer delikat ansiktshud. Jeg vil helhjertet anbefale Aroma Magic Aromatic Skin Toner som inneholder ekstrakter av rose, lavendel, peppermynte, sandeltre og rene essensielle oljer av enebær, te tre, basilikum og heksehassel og er beroligende og mild. Pris klemme, rundt INR 170 for 200 ml. Et annet godt alternativ å prøve er Himalaya Refreshing og Clarifying Toner som koster INR 80 for 100 ml.

3. En lett fuktighetskrem

Det er en myte som om sommeren kan du hoppe over fuktighetskrem for fet hud. Hud trenger næring, uten å føle seg fett eller tung. Neutrogena oljefri fuktighet SPF 15 koster rundt Rs. 349 og er den perfekte innsatsen på de sultne sommermorgenene. Lotus Herbals Alphamoist Alpha Hydroxyl Skin Renewal Moisturizer er et godt alternativ for å forsøke å fylle fuktighet og mykhet, og det beste gjør det med lommelykt av Rs. 265 kun for 80 ml.

4. En beskyttende solkrem

Solkrem eller solkrem fungerer som en beskyttende barriere og beskytter mot skadelige UV-stråler. Opt for gel solcreme siden de pleier å være ikke-fettete eller solkrem som gir et matt utseende. Lotus Herbals Safe Sun Sunscreen Gel med SPF 20 er en ikke-fet, men kraftig solkrem for å bekjempe UV-stråler, priset til Rs. 245 for 100gm. Neutrogena Ultra Sheer Dry Touch Sunblock SPF 50 er et annet alternativ du kan vurdere og koster Rs. 499 for 88 ml.

5. En beroligende ansiktspakke

For å ta vare på skadet og torturert hud (sommer gjør det til huden din), prøv å bruke en kjølende eller beroligende maske en gang i uken. Det vil helbrede solbrenthet, pigmentering og akne, og gi huden din mye trengte kjærlighet. Fab India Aloe og Agurk Gel Face Pack fungerer bra som en ettersolmaske og koster Rs. 350 for 100 ml. Forvent en sunn glød og forfrisket følelse etter å ha brukt dette. Lotus Herbals Claywhite Face Pack og Lotus Herbals Tea Tree Klar Clarifying Face Pack er gode valg hvis du vil jevne ut hudtonen, redusere tan og akne og kontrollere overdreven olje. De er priset til Rs. 295 hver for 120 g.

6. Aloe Vera Gel

En sommer hudpleie liste trenger Aloe vera gel. Fra herding av betennelser og støt, til beroligende solbrent hud, er dette flerfunksjonsproduktet en sommer (heller en hele sesong) stift på våre dressingbord. Patanjali Aloe Vera Gel koster bare Rs. 80 for 145 ml og er lett den mest effektive og naturlige gelen å legge til i rutinen. En annen velsignelse for oljeskombinert hud i somre er Khadi Aloe Vera, Neem & Basil Massage Gel som gjør huden ser klar og til og med forhindrer kviser. Prisen er bare 180 rupees for 100 gms av produktet.

Jeg håper denne listen hjelper mange av dere, og jeg vil snart dele en liste over sminkeprodukter som kan fungere godt på varme, fuktige sommerdager. Følg med!

Bildekilde: 1

Skjønnhet fordeler med vannmelon: Summer Skin Care Secrets Hvordan ta vare på fet hud i løpet av sommeren 8 solkrem tips som vil øke din hudpleie regime Gjøre opp for alltid High Definition Microperfecting Primer # 6 Yellow 6 Utmerkede Aloe Vera skjønnhetsrecept for glatt hår og glødende hud 10 beste kompakte pulver under INR 500 Dusky Beauties! 6 Matte Blushes Under Rs 500 Olay Complete All Day Moisturizer For Kombinasjon / Olje Clarins Toning Lotion med iris for kombinasjon eller fet hud

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: