Av Priya S.

Hud / Hårtype: Oljig og av og til akne-utsatt / Normal

Hei flotte damer,

NYX er en av mine favoritt drogbutikk makeup merkevarer på grunn av sin høye kvalitet, fantastisk produktsortiment og rimelig prisbrakett. Også, etter L'Oreal-overtakelsen av NYX, har det vært ganske en oppgradering av kvalitet og mange nye lanseringer også. I dag skal jeg dele tankene mine om et nytt produkt fra NYX - NYX Pro Lip Cream Palette i The Reds. NYX har lansert denne leppepaletten i 4 nydelige nyanser - The Nudes, The Pinks, The Plums og The Reds. Denne paletten er trolig min favoritt palett.

Krav / Produktbeskrivelse: Pucker opp - leppene dine er i for en godbit! Våre nye Pro Lip Cream Palettes har seks ekspertkoordinert fargekombinasjoner av intenst pigmenterte leppe kremer. Bruk hver nyanse alene eller bland dem alle sammen for et helt tilpasset utseende!

Pris: CAD 19,99

ingredienser:

Min erfaring med NYX Pro Lip Cream Palette - The Reds:

Lys og fet leppefarge er alltid min preferanse og jeg er mer tilbøyelig til røde, appelsiner og koraller slags farger. Det er unødvendig å si at denne paletten er min mest elskede og mest brukte palett. Selv om noen kanskje finner nyanser å være litt dristige for hver dag, bærer jeg alltid ut måter og midler for å gjøre denne paletten til å virke for meg.

emballasje: Emballasjen til NYX-leppepalet ser akkurat ut som MAC Pro Lip Palettes. NYX brydde seg ikke engang om å endre navnet på sine leppepaletter. Denne leppepaletten er ganske solid med et klart lokk. Inne i paletten er det 6 panner hvor lip nyanser er plassert som tilhører samme farge familie, i dette tilfellet - rød. Det kommer ikke med et speil eller en leppebørste, noe som er ganske bekymrende for meg, med tanke på at dette er mer egnet for å reise, men likevel ser denne paletten super dyrt og stilig ut.

Farge: Det er 6 nydelige nyanser i denne leppepaletten, som alle tilhører den rød-oransje familien. Den triste delen er at det ikke er noen navn på disse nyanser. Alt de har er skygge tall. Det er ganske nydelig utvalg av røde, koraller og appelsiner i denne NYX Lip Palette som passer for alle hudtoner. Jeg er ganske sikker på at du kan finne en kamp for hudtonen din, og hvis du ikke er fornøyd med nyanser oppgitt, har du en fargepalett med 6 nyanser å blande og matche for å finne din perfekte nyanse.

pigmentering: Jeg har prøvd leppepalettene i fortiden, men de feilet alle i form av pigmentering. Jeg føler at de enkelte leppestiftkulene fungerer best, men denne paletten her viste meg feil! Pigmenteringen av disse leppestifterne er fantastisk. De er mye pigmentert og det beste er at de kan bygges opp etter dine preferanser uten å føle seg tung eller goopy. Du kan gå for et rent utseende ved å bruke disse nyansene med fingrene og også gå for en fyldigere fargeavgift ved å bruke disse med en leppebørste.

Tekstur: Jeg vil si at teksten til disse leppestifterne er perfekt. Disse er heller ikke for kremete å glide av eller fjær bort, heller ikke for tørr for å gå på ujevn eller flakket på leppene. Lippestifter i denne NYX-paletten er kremete nok til å holde seg på leppene og fuktighetsgivende dem til en viss grad. Det gir en halvglanset finish til leppene som ser nydelig ut og gir en illusjon av sunne lepper.

Longevity: En annen fantastisk funksjon av disse leppestifterne er at disse er ganske langvarige. Til tross for sin kremete ish glans, holder den på leppene i minst 5 til 6 timer med litt snacks og drikkevarer. Det gir også en nyanse bak som jeg virkelig liker. Så imponerende !!

Kvalitet: Jeg er forelsket, damer! Denne leppepaletten har fått meg tilkoblet så dårlig at jeg ikke kan komme over det. Jeg tror at etter at L'Oreal overtok NYX, har kvaliteten og emballasjen til NYX-produkter blitt betydelig forbedret. Vel, jeg kan ikke nekte det faktum at NYXs priser også er mer som L'Oreal nå, men for produktkvalitet og ytelse, kan jeg forsømme det.

Fordeler med NYX Pro Lip Cream Palette - The Reds:

 • Super stilig emballasje.
 • Helt nydelig nyanse utvalg.
 • Passer til alle hudtoner og preferanser.
 • Fantastisk fargeutbetaling.
 • Tørker ikke ut leppene.
 • Virkelig langvarig.
 • Velvety-cum-kremete tekstur.
 • Komfortabelt å ha på leppene og føles ikke tung.
 • Ikke bosette seg i de fine linjene i leppene.
 • Fremhever ikke tørre flekker på leppene.
 • Bløder ikke eller fjær.
 • Glider lett og jevnt på leppene.
 • Rimelig.
 • Lett tilgjengelig i apotek og online.

Ulemper med NYX Pro Lip Cream Palette - The Reds:

 • Ingen speil eller applikator.
 • Ikke tilgjengelig i India.

IMBB Rating: 4.9/5

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp NYX Pro Lip Cream Palette - The Reds? Helt damer! Jeg har ikke prøvd MAC Pro Lip Palettes ennå, og nå føler jeg ikke engang behovet for å prøve dem ut for en kupert $ 40 når jeg elsker disse NYX Pro Cream Lip Palettes så mye. Jeg er likevel ikke en stor fan av MAC lipsticks. Vennligst ikke drep meg for dette, men jeg har andre leppestiftformuleringer som jeg absolutt elsker og denne NYX-paletten er sikkert en av dem. Prøv det ut damer, det kan være en perfekt palett for fargenfamilien du liker.

NYX Pro Lip Cream Palette - The Pinks NYX Highlight og Contour Pro Palette NYX Conceal Correct Contour Palette NYX Luscious Lip Gloss Palette NYX Diamond Sparkle Lip Gloss Beige Sparkle Makeup Revolution London Ikke ta meg ned Ultra Velour Lip Cream Slank Makeup Party Pink Matte Me Ultra Glatt Lip Cream NYX Soft Matte Lip Cream - Amsterdam Alle Mac Viva Glam Lip Farger + Lip Swatches 10 Røde leppestift Bilder og fargeprøver 15 røde leppestifter som gjør at du ser ut som en Hollywood-stjerne

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 22 2019