Hei alle,

For en stund siden hadde jeg plukket opp de nylig lanserte Hard Candy Velvet Mousse Matte-leppefargene. Jeg har allerede vurdert skyggen "Cherry Blossom" fra dette området. Og i dag vurderer jeg skyggen "Sweet Pea." Så les videre for å finne ut mer om denne skyggen.

Pris: $6

Produktbeskrivelse: I bare ett feie, er leppene pakket inn i en fløyel tekstur for å bli forelsket i. I stedet for å gå for en blank eller ren finish, velger du matte.

 • Full dekning matt flytende leppefarge som hydrerer og gir behagelig slitasje.
 • Gir dristig langvarig slitasje.
 • Tilgjengelig i 7 nyanser, inkludert påskelilje, Dahlia, Tulip, Sweet Pea, Hibiscus, Sweet Pea og Wisteria.

Min erfaring med Hard Candy Velvet Mousse Sweet Pea Matte Lip Farge:

emballasje: Denne leppefarge kommer i en søt tinnemballasje som også har en full størrelse speil i den. Leppestiftet selv er plassert på en liten fløyelseng inne i tinnet. Den faktiske leppestift kommer i et flatt ovalt formet rør med en sølvhett.

Applikatoren er en standard doeformet svamp. Det plukker opp en god del av produktet og bruker glansen lett og nøyaktig.

Totalt sett er jeg ganske imponert over emballasjen, og spesielt siden Hard Candy bare lader 6 dollar for det.

Shade / pigmentering: "Sweet Pea" er en lys melkaktig rosa. Denne typen skygge ser ikke bra ut på meg og vasker meg helt ut. Bare de med svært lyse hudtoner bør kunne bære den av. Personlig tør jeg ikke ha det offentlig. Lippestiften er anstendig pigmentert, men det går ikke helt ugjennomsiktig i en enkelt sveipe, og noen av dine opprinnelige leppefarge pepper gjennom. Du kan lagre den på for bedre dekning. Layering fører ikke til klumping, men øker tiden som kreves for innstilling.

Texture / Finish: Tekstur er som alle andre flytende leppestifter. Det er tilstrekkelig kremaktig og gjelder jevnt. Det føles som fløyel og det er ingen sløyfe i det hele tatt når du bruker leppestiftet. Ingen leppebalsam er nødvendig under. Målet er ganske matt. Det tørker ikke ned umiddelbart og tar en stund å sette (rundt 1 time eller så), men når den er satt, ser den helt ut matte.

Det føles ikke tørking på leppene og er ganske lett og behagelig å ha på seg. Imidlertid følte jeg at denne spesielle nyansen sluttet seg til leppe linjer. Lippestiften har en fin vanilje duft som jeg personlig liker. Følsomme neser kan ikke like det, men det forblir ikke på for lenge og kan derfor ikke være en avtalebryter.

Varig kraft: Lippestiften overfører først når den ikke er satt ennå, men når den er satt, er den ganske begrenset og overfører ikke. Det slites av fra innsiden av munnen hvis du spiser noe for fettete. Men samlet varer det ganske mye gjennom mat og drikke. Du trenger en sminkefjerner for å fjerne alle spor.

Samlet sett vil jeg si at kvaliteten på leppestiften er ganske bra for 6 dollar. Denne spesielle nyansen passer ikke meg selv.

Pros av Hard Candy Velvet Mousse Sweet Pea Matte Lip Farge:

 • Kremaktig fløyelsaktig tekstur som glir jevnt på leppene.
 • Nydelig matt finish.
 • Føler ikke tørking på leppene.
 • Lang oppholdskraft.
 • Sjarmerende emballasje.
 • Ganske rimelig.

Cons av Hard Candy Velvet Mousse Sweet Pea Matte Lip Farge:

 • Veldig lyserød nyanse passer ikke til alle hudtoner.
 • Denne nyansen legger seg inn i leppelinjer.
 • Ikke gå helt ugjennomsiktig i en enkelt sveipe.

IMBB Rating: 2/5

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefal Hard Candy Velvet Mousse Sweet Pea Matte Lip Color? Jeg vil ikke anbefale denne spesielle skyggen, da den ikke passer til de fleste indiske hudfarger. Jeg vil ikke tilbakekjøpe nøyaktig samme nyanse, men har alle de andre nyansene fra serien.

Hard Candy Cherry Blossom Velvet Mousse Matte Lip Farge Hard Candy Tulip Velvet Mousse Matte Lip Color Hard Candy Tulip Velvet Mousse Matte Lip Color Hard Candy All Matte Up Hydrating Lip Stain - Mattely In Love Hard Candy Heat Wave Så Bakt Bronzer Hard Candy Twinkle Star Bare Glow Baked Illuminating Duo Elle 18 Color Pops Lipstick - Mousse Smelt Revlon Sweet Pea Ultra HD leppestift Review + Haul Maybelline M203 Hot Chilli Colorshow Kremaktig Matte Lip Color Maybelline Rødt teppefarge Show Creamy Matte Lip Color Revlon Ultra HD Matte Lip Color - HD Kjærlighet Revlon Ultra HD Matte Lip Color - HD Obsession

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: