Hei alle,

Fortsett med mine vurderinger av nyopplyste Hard Candy Velvet Mousse Matte Lip Farger, i dag vurderer jeg skyggen "Dahlia" for deg. Jeg har allerede vurdert nyanser "Cherry Blossom" og "Sweet Pea" fra dette området. Så les videre for å finne ut mer om denne skyggen.

Pris: $6

Produktbeskrivelse: I bare ett feie, er leppene pakket inn i en fløyel tekstur for å bli forelsket i. I stedet for å gå for en blank eller ren finish, velger du matte.

 • Full dekning matt flytende leppefarge som hydrerer og gir behagelig slitasje.
 • Gir dristig langvarig slitasje.
 • Tilgjengelig i 7 nyanser, inkludert påskelilje, Dahlia, Tulip, Dahlia, Hibiskus, Dahlia og Wisteria.

Min erfaring med Hard Candy Velvet Mousse Dahlia Matte Lip Farge:

emballasje: Denne leppefarge kommer i en søt, fargerik tinnemballasje som også har et speil i full størrelse inne i den. Leppestiftet selv er plassert på en liten fløyelseng inne i tinnet.

Den faktiske leppestift kommer i et flatt ovalt formet rør med en sølvhett. Applikatoren er en standard doeformet svamp. Det plukker opp en god del av produktet og bruker glansen lett og nøyaktig.

Totalt sett er jeg ganske imponert over emballasjen; spesielt siden produktet bare koster 6 dollar.

Shade / pigmentering: "Dahlia" er en mørk brun nyanse med plomme undertoner. Dette er en nydelig høst vinter skygge, og de som liker slike dype mørke nyanser vil sikkert like det. Jeg er personlig ikke behagelig å bære slike nyanser, og derfor tror jeg ikke jeg vil bruke den ofte, men det er en vakker nyanse som passer til de fleste hudtoner.

Lippestiften er sterkt pigmentert og en sveipe er nok til å oppnå opasitet. Du kan lagre den på for bedre dekning. Layering fører ikke til klumping, men øker tiden som kreves for innstilling.

Texture / Finish: Dette er en flytende leppestift og har en tekstur som er typisk for enhver annen væske leppestift. Det er ikke for rennende og er tilstrekkelig kremaktig for å påføres jevnt. Det føles som fløyel og det er ingen sløyfe i det hele tatt når du bruker leppestiftet. Ingen leppebalsam er nødvendig under.

Målet er ganske matt. Det tørker ikke ned umiddelbart og tar en stund å sette (rundt 1 time eller så). Men når den er satt, ser den ut helt matt.

Den gode delen er at den ikke føles super tørr som noen andre matte væske leppestifter. Det er ganske lett og behagelig å ha på seg. Men denne skyggen gjorde fjær ganske og jeg vil anbefale å bruke en leppeforing.

Lippestiften har en fin vanilje duft som jeg personlig liker. Følsomme neser kan ikke like det, men det forblir ikke på for lenge og kan derfor ikke være en avtalebryter.

Varig kraft: Lippestiften overfører først når den ikke er angitt. Men når det er satt, er det ganske kjekt bevis og overfører ikke. Det slites av fra innsiden av munnen hvis du spiser noe for fettete, men i det hele tatt varer det ganske mye gjennom mat og drikke. Du trenger en sminkefjerner for å fjerne alle spor.

Samlet sett vil jeg si at kvaliteten på leppestiften er ganske bra for 6 dollar. Imidlertid er denne spesielle skyggen ikke noe opp i min smug.

Pros av Hard Candy Velvet Mousse Dahlia Matte Lip Farge:

 • Kremaktig fløyelsaktig tekstur som glir jevnt på leppene.
 • Nydelig matt finish.
 • Føler ikke tørking på leppene.
 • Lang oppholdskraft.
 • Sjarmerende emballasje.
 • Ganske rimelig.

Cons av Hard Candy Velvet Mousse Dahlia Matte Lip Farge:

 • Denne skyggen fjærer litt.
 • Ikke alle vil like denne dype mørke skyggen.

IMBB Rating: 3/5

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Hard Candy Velvet Mousse Dahlia Matte Lip Color? Lippestiften er av god kvalitet. Så kan du prøve det ut hvis du liker skyggen. Jeg vil ikke tilbakekjøpe nøyaktig samme nyanse (jeg har alle de andre nyanser fra serien skjønt).

Hard Candy Velvet Mousse Sweet Pea Matte Lip Color Hard Candy Cherry Blossom Velvet Mousse Matte Lip Farge Hard Candy Tulip Velvet Mousse Matte Lip Color Hard Candy Tulip Velvet Mousse Matte Lip Color Hard Candy All Matte Up Hydrating Lip Stain - Mattely In Love Hard Candy Heat Wave Så Bakt Bronzer Hard Candy Twinkle Star Bare Glow Baked Illuminating Duo Elle 18 Color Pops Lipstick - Mousse Smelt Revlon Sweet Pea Ultra HD leppestift Review + Haul Revlon Dahlia Ultra HD leppestift Tom Ford Black Dahlia Matte leppestift Maybelline M203 Hot Chilli Colorshow Kremaktig Matte Lip Color Maybelline Rødt teppefarge Show Creamy Matte Lip Color Revlon Ultra HD Matte Lip Color - HD Kjærlighet Revlon Ultra HD Matte Lip Color - HD Obsession

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: