Produkt kjøpt av IMBB

Hudtype: Kombinert hudtype Kompleksjon: Dusky

Hali halo alle! Dagens gjennomgang handler om Zoeva Pink Spectrum Blush Palette. Jeg vil gjerne takke IMBB for å sponsere produktet som en del av 30 vurderinger ordningen. Dette er en ny palett, som ble utgitt i midten av januar i år. Det finnes 3 forskjellige paletter tilgjengelig i dette området. Jeg vurderer "Pink" Spectrum Palette i dag. Nå som våren er rundt hjørnet, var jeg veldig spent på å kjøpe denne rosa blushpaletten. Jeg bruker rødme hver dag for kontorrekvisita og også i helgene. Det faktum at den har 4 nyanser gjør den egnet til alle anledninger. La oss starte anmeldelsen.

Produktbeskrivelse: · Presset pulverbluss med fløyelsaktig glatt formel · Flatterende for alle middels til varme hudtoner · For flørtende rosa eple kinn

En salme til rosa kinn, ZOEVA Pink Spectrum Blush Palette er det ultimative som er viktig for en naturlig utseende, strålende hudfarge. Så fersk som morgendugg, gir den en rekke blomstrende rosa og rosa nyanser for et skarpt utseende. Den myke matte og glitrende pulverformuleringen blandes jevnt og legger til en levende farge i kinnene som kan lagres fra medium til høy dekning for uskyldig søt til flørtende utseende.

Formuleringen av rødmer er beriket med E-vitamin og er 100% fri for parabener, mineraloljer, parfyme og ftalater. Laget i Italia.

utførelser: Matte // Satin

Pris: € 18 for 3,8gms * 4 nyanser (ca 1260 INR for 3,8gms * 4 nyanser)

Innhold: 1 Blush palett med 4 pulverblush farger

Palettstørrelse: 11,5 x 11,6 x 1,0 cm Pan størrelse: 4,2 cm

Min erfaring med Zoeva Pink Spectrum Blush Palette:

Denne ZOEVA-paletten, Spectrum Collection-paletten, kommer i en papirhylse med identiske mønstre som selve paletten. Lokk eller klaff har magnetisk lukking. Det er ikke inkludert speil i emballasjen. Dette gjør den veldig lett og slank. Over alt er emballasjen veldig stilig.

Jeg virker som regel på rødme-børsten på rødmen og trykk av det overskytende produktet og så går rundt og rundt på eppene i kinnene mine. Pink Spectrum Blush Palette består av 4 nyanser totalt. Tre av dem er matte og den ene er med glimmer. De er alle kraftbaserte. Alle fire nyanser er utrolig pigmenterte. Siden det er svært pigmentert, er en liten mengde tilstrekkelig. De kan også brukes med liten innsats, og de varer hele dagen. I løpet av dagen går de ikke ujevn. De forsvinner, men veldig lite.

Fargene er så perfekte for varme hudtoner. De er rosa som passer indiske hudfarger veldig bra. Fargene har tall, men ikke navn. Jeg ville ha foretrukket navnene for å gjøre det mer interessant. Uansett, "Hva er i et navn!" 😉

PK010: Dette er en rosa rosa farge med satinfinish. Det ser bra ut på solfylte dager på grunn av satengfinishen. PK020: Dette er en matte rosa. Dette er den mest subtile av partiet og er mer egnet for rettferdige hudtoner. PK030: Dette er lite lys rosa og mer kult tonet. Jeg vil helst bruke det på kalde, frode vinterdager. Veldig høyt pigmentert og er matt i finish. Den passer godt til lettere hudtoner. PK040: Dette er den mest pigmenterte fargen i paletten. Det er en veldig veldig lys rosa. Dette er den eneste jeg vil nå til. Bare denne skyggen passer til mørkere hudtoner. Dette er også matt i finish.

Alt i alt: Hele paletten er bare nyttig for lette hudtoner.

Fordeler av Zoeva Pink Spectrum Blush Palette:

• Elegant og stilig emballasje • Beriket i vitamin E • 100% fri for parabener, mineraloljer, parfyme og ftalater • Laget i Italia • Perfekt til daglig bruk, fest og kontor slitasje ved lyse hudtoner • Enkel applikasjon • Meget lang levetid

Ulemper med Zoeva Pink Spectrum Blush Palette:

• 3 av fire nyanser er ment for lette hudtoner • Faste panner • Ville okkupere mer plass i posen under korte reiser • Nyanser har ikke navn

IMBB Rating: 4/5

Ville jeg tilbakekjøre Zoeva Pink Spectrum Blush Palette? Jeg ville ikke gå på denne paletten igjen. Det er definitivt ikke ment for mørkere hudtoner. Bare en nyanse passer til mørkere hudtoner, og resten opptrer nesten ikke.

Vil jeg anbefale Zoeva Pink Spectrum Blush Palette? Hvis du har en lys hudtone og bruker rødme regelmessig, så gå til denne paletten. Jeg vil ikke anbefale det til skjønnheter med mørkere / dypere hudtoner.

Zoeva Rose Golden Luxury Brush Set kan være din beste julegave Zoeva 228 Crease, 225 Eye Blender Brush Zoeva 128 Cream Cheek Brush Zoeva 224 Luxe Defined Crease Brush Zoeva 226 Smudger Eye Brush Gjøre opp for Ever Step 1 Skin Equalizer Radiant Primer i Pink Makeup Revolution London Pink Lights Levende Baket Highlighter bareMinerals Klar Touch Up Veil Broad Spectrum Clinique Broad Spectrum SPF 50 Solkrem Ansikts Cream Elegant sminke Face Form Contouring og Blush Palette - Fair Makeup Revolution Sukker og Spice Ultra Blush og Contour Palette

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: