Hudtype: Kombinasjon og akne utsatt Skintone: Fair til middels

Hei folk, Highlighters har vært sesongens trend og når det kommer til somre, blir huden min kjedelig og blek. Og hva ville vært bedre enn noen swipes of highlighter på ansiktet mitt? Jeg har alltid vært i pulverstiftere; derfor var disse flytende de ganske nye for deg. Jeg så denne fra Faces og var super fristet til å prøve siden deres blendende tints så nydelige. Så la oss begynne med anmeldelsen.

Pris: Rs 799 for 15 ml

Produktbeskrivelse: FACES Ultime Pro Metaliglow inneholder ultrafine lysreflekterende perler som smelter inn i huden for å gi deg en polert, naturlig utseende. Den gir umiddelbar lysstyrke og har gode blandingsegenskaper, i tillegg til å være lett og lang slitesterk. Den høye prosentandel tynne perler gir en homogen glød, mens den vannbaserte formelen avkjøler huden din. Ultime Pro Metaliglow består av en spesiell blanding av kopolymerer, og etterlater en behagelig, skinnende gjennomsiktig film for en ungdomsaktig utseende.

Min erfaring med ansikter Ultime Pro Metaliglow Champagne - 02:

emballasje: Highlighter kommer i en svart pappeske som er signatur stilen til Faces. Du ser alle detaljene om produktet over boksen. Det er priset for 799, som er ganske bra, siden jeg tror at de fleste av apotekets highlighters faller i denne priskategorien. Highlighter kommer i en fin gjennomsiktig flaske som er gjennomsiktig, slik at de 3 nyanser er veldig merkbare. Den har en pumpe dyse som er den beste delen om det. Dysen spyler ut en liten mengde som er perfekt for å fremheve kinnene mine. Samlet, feilfri emballasje som er veldig reisevennlig også!

Skygge: Skyggen jeg plukket opp er "champagne" fordi Opal ville få meg til å se litt ut som Casper og Topaz har brune hint som ville gi meg et bronsket utseende, og jeg hater absolutt det brune utseendet. det passer meg likevel ikke! Og heldigvis viste champagne å være den perfekte nyansen for skinnet mitt. Det er en blek rose gullskygge som ser helt pen ut når den er lagret på ansiktet. Det er en perfekt nyanse for rimelige til mellomstore hudtoner. Det ser ikke over toppen og ser veldig naturlig ut.

Konsistens og finish: Konsistensen er mer som de tykke væskene, men gelens nærvær gjør det veldig glatt og kremaktig for påføring. Det går jevnt på huden, men feilen om formelen er at den tørker ganske fort, så den må blandes veldig fort. Og hvis i det hele tatt, litt mer enn nødvendig trengs, er det ikke annet enn å vaske ansiktet. Det kan ikke flappes av litt som pulverhøyttaleren. Fordi det tørker veldig raskt, kan det fremheve de tørre områdene i ansiktet, så det er nødvendig med riktig fuktighet før. Annet enn det, det gir en veldig naturlig finish som ikke ser kakeaktig ut eller i det hele tatt. Mikroshimmerne ser ekstremt naturlig ut på ansiktet og gir en fin, subtil glød som også er god for daglig bruk. Det gjør huden min friskere på bare noen få minutter. Veldig fornøyd med resultatene som det ga!

Stå i kraft: Den stående kraften til denne highlighter er bare utrolig! Den holder seg i 6-7 timer på mitt moderat oljeholdige ansikt og oksiderer ikke. Den forblir som den er og smelter ikke eller smelter fra sin plass. Jeg trodde det kan bare smelte litt om sommeren siden det kommer i flytende form, men jeg tok feil; det ble som det er. Helt imponert over oppholdskraften! Fjernelsen er også ganske lett; Bare sveip sminkefjerneren og det vil gå uten å forlate shimmers på ansiktet.

Pros av Faces Ultime Pro Metaliglow Champagne - 02:

• Reisevennlig emballasje og rimelig som høylys. • 3 nyanser tilgjengelig: Opal, champagne og topas. • Veldig kremaktig og enkel å bruke. • Gir en veldig sunn, naturlig glød til ansiktet mitt på få minutter. • Veldig fine lysende partikler som gir et jevnt lag av glød. • Veldig langvarig; Ikke smuss eller budge. • Vil ikke overføre mens du snakker i telefonen. • Skaper ikke en fettete eller en oljeaktig støp og dermed perfekt egnet til somre. • Perfekt nyanse for min rettferdige til middels hudtone.

Ulemper av Ultes Pro Metaliglow Champagne - 02:

• Må lagre det for å gjøre det svært merkbart i naturlig dagslys. • Tørker veldig raskt og kan ikke fjernes uten å vaske ansiktet når det er påført. • Litt vanskelig å blande siden det må gjøres veldig raskt.

IMBB Rating: 4/5

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale ansikter Ultime Pro Metaliglow Champagne - 02? Ja, jeg anbefaler dette hvis du er på utkikk etter en god highlighter fordi dette forblir i lange timer. Jeg ville ikke få det igjen fordi jeg tror denne flasken ville trene i noen år fra nå siden jeg ikke vil bruke denne hverdagen!

Konklusjon: Jeg liker virkelig disse nye lanseringene fra Faces, men jeg vil når som helst elske pulveriserte highlighters over disse siden hvis de i det hele tatt ser over toppen, kan jeg flette av litt med en pensel.

Slik fremhever ansiktet ditt som et proff Champagne og Bronse øye sminke opplæring Chambor Light and Sheer Skin Highlighter Review Revlon Photoready Skinlights Face Illuminator - Pink Light Stila All Over Liquid Luminizer i Kattunge Review Ansikter Ultime Pro Longwear Leppestift Samling og fargeprøver

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: