Det kan være tider når noen ting er best igjen, uansett, men det er tider når du bare skal fortelle mannen din at du ikke er i orden. Kom igjen, han er ikke en sinneleser. Og å forstå kvinner er ikke akkurat et stykke kake med våre månedlige humørsvingninger og mye mer. Noen ganger forstår vi oss selv ikke. Så la oss bare redusere sitt arbeid, og være rett opp foran om våre følelser.

1. Når han gjør deg sint

Han er ikke en sinneleser igjen! Du vil kanskje ikke dele hvordan du føler deg fordi du kan bli flau. Men å fortelle ham hva du føler deg, kan få deg til å føle deg bedre. Den passive aggressive behandlingen vil irritere dere begge. Så fortell ham hvordan du føler, han kan til og med gjøre det opp til deg (hvem vet!).

2. Når han sjekker andre jenter ut

Jeg har egentlig ikke noe problem med dette fordi vi sjekker ut andre mennesker sammen. Vi er begge fitnessfreaks, så vi ser enten om noen har en veldig god figur (fyr eller jente) eller hvis noen har en veldig god antrekk på. Selv om du ikke er i orden med det. Finn en fin måte å formidle den til ham. Han kan ta det bra.

3. Når du er i dine perioder

Dette er det første du bør fortelle ham. Det er ikke noe å skjule. Det kan advare ham om humørsvingninger, og hvis han er fin, kan han gjøre ting for å få deg til å føle deg bedre. Og hvilken jente liker ikke det!

4. Når han skaper ubehagelige situasjoner

Hvis han gjør noe som gjør deg ubehagelig, fortell han. Det kan starte et argument, men det kan være verdt det. Han kan forstå deg, og neste gang kan du prøve å få deg til å føle deg komfortabel hvis en lignende situasjon oppstår.

5. Når du ikke er glad i sengen

Det kan være veldig vanskelig å fortelle kjæresten din hva du vil ha i sengen, enten det er fordi du er sjenert eller fordi han tror han gjør noe bra, og du vil ikke skade hans følelser. Sannheten er at dudes elsker det når du forteller dem hva du vil. Så, bør du definitivt snakke opp!

6. Når tillitsproblemer oppstår

Hvis du føler at du ikke kan stole på kjæresten din, eller du tror han gjør noe lyssky, må du snakke opp. Jeg vet at dette er så utrolig vanskelig og skummelt, men du må gjøre det. Ikke bare prøv å gå gjennom telefonen eller følge ham rundt. Snakk med ham om det. Selvfølgelig er det alltid sjansen for at han vil lyve for deg, men det er også sjansen for at han kommer til å bli ren og dere kan ha en sunn diskusjon. Og det er alltid sjansen for at du har feil!

7. Når dine langsiktige mål er forskjellige

Det er så viktig å være ærlig om hva du vil ha fra forholdet. Ikke si at du er kul med å holde ting uformelt hvis det du virkelig ønsker er noe alvorlig. Ikke oppfør deg som om du er ok med å se andre mennesker når du faktisk vil være eksklusiv. Og hvis han sier at han ikke ser etter en langsiktig forpliktelse, og du er, tror ikke forholdet vil fungere. Det vil ikke.

Dette er noen få ting du bør la mannen din vite. Ikke skjul ting fra ham. Det kan ikke være sunt i det hele tatt.

Bildekilde: 1, 2, 3

7 Skjønnhet og hudpleie Fordeler med rødbeter Ting du bør godta hvis du vil ha et stabilt og lykkelig forhold 9 skjønnhetsbehandlinger du bør slutte når du forventer 8 romantiske gester enn kostbare gaver for å gjøre din partner lykkeligere 7 ting å gjøre hvis foreldrene dine ignorerer kjæresten din 6 grunner til at livet ditt ikke skal dreie seg om mannen din Eggskall og pakke for porer og svartehoder: Gjør det selv Hvordan ta vare på huden etter voksing Første Date Makeup Tips

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: