Maybelline Hyper Glossy Electric Eyeliner i Violet Volt Review

Innholdsfortegnelse:

Maybelline Hyper Glossy Electric Eyeliner i Violet Volt Review
Maybelline Hyper Glossy Electric Eyeliner i Violet Volt Review

Video: Maybelline Hyper Glossy Electric Eyeliner i Violet Volt Review

Video: Maybelline Hyper Glossy Electric Eyeliner i Violet Volt Review
Video: My 1st Beauty Haul of 2016! - YouTube 2023, Juni
Anonim

Maybelline Hyper Glossy Electric Eyeliner i Violet Volt Review

Hei alle sammen,

Jeg har nylig kjøpt min første lilla eyeliner; Jeg har lyst til å prøve en i svært lang tid, men var litt skeptisk fordi det var altfor lyst for meg, eller det var ut av budsjettet mitt (å være på college, apotek merkene er det jeg går for det meste). Så nylig snublet jeg på denne mauve / lilla eyeliner av Maybelline fra det nylig lanserte Hyper Glossy Electrics-serien, og jeg tenkte på å gi dette en prøve siden det passet regningen helt. Skyggen heter "Violet Volt." Les videre for å vite mer om det.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Få elektrifiserende øyne med MNY Hyper Glossy Electrics flytende eyeliners. Få de blendende og dramatiske øynene med Maybelline Hyper Glossy Electric Eyeliner. Denne svært intense elektrifiserende eyeliner gjør at ditt øye skiller seg ut. Maybelline Hyper Glossy Eyeliner vil tillate deg å style dine øyne på samme måte som du liker.

 • Det er flekkfritt eyeliner og tørket om 10 sekunder.
 • Eyeliner er svært pigmentert for å gi øynene et intens skinnende utseende.
 • Denne applikatoren lar deg kontrollere tykkelsen på eyeliner.
 • Den forblir i opptil 24 timer.
 • Bare ett feie er nok til å skape de blendende øynene.
Image
Image

Hvordan å bruke:

Begynn på det indre hjørnet av lokk og linje langs lash linjen etter øyets kontur. For ekstra drama, bruk litt tyngre på ytre hjørner.

Pris:

INR 275 for 3 gm.

Image
Image

Jeg tar på Maybelline Hyper Glossy Electric Eyeliner i Violet Volt:

emballasje:Hyper glossy Electrics eyeliners har en veldig anstendig og solid emballasje. Emballasjen til hyperglans elektriske linjer er svært lik den vanlige øyenlinerne. Emballasjen er slank, liten og trekantet i form. Flasken er i farger siden det er fargen på eyeliner inni den; som er en smart ide, siden det hjelper å identifisere liners fra stash når du har det travelt og har forskjellige farger med liners fra samme utvalg. Børstehåndtaket er langt og sort i farge, og er slank som gjør grepet lettere på børstehåndtaket. Penselen lukkes tett og emballasjen er av god kvalitet. Eyeliner er spillbeskyttet og flasken er solid og siden den er så slank, er den også reiseevennlig.

Image
Image

Skygge:Skyggen Violet Volt er en dempet violet / mauve skygge. Det er ikke en veldig lys / fet elektrisk lilla farge. Folk som ikke har prøvd noen lilla liners ennå, og vil gi dem en prøve (som jeg gjorde), kan definitivt prøve denne Violet Volt-skyggen, da det ikke er veldig over toppen. Eyeliner ser ikke for dristig ut, og det ser heller ikke ut til kjedelig. Eyeliner har en blank overflate som navnet antyder, "hyperglanset." Skyggen legger ikke noen fargefarge i ansiktet som sådan fordi det er en veldig dempet mauvefarge. Eyeliner inneholder også små lilla glimmerpartikler som ikke er synlige som sådan, men bare under brede sollys. På grunn av den glatte overflaten gir øyenlinsen glans til øyelokkene, og glansen blir som før den er fjernet helt fra øyelokkene.

Image
Image

Tekstur:Eyeliner "Violet Volt: tilhører" Hyperglossy Electrics "-området som er en forlengelse av det vanlige hyperglanset, slik at teksturene til begge er de samme. Tekstur er verken for tykk eller for rennende. Teksten på børsten er også ganske fin, den har meget tynne børster som er perfekte for å kontrollere tykkelsen på øyelokkene på øyelokkene. Eyeliner trenger god 3-4 swipes selv når man bruker tynne linjer; Det gjelder veldig glatt på øyelokkene uten mye å rive eller trekke, selv om det kan se litt flaky til tider. Eyeliner har en rask tørr formel og tørker på omtrent 30 sekunder, noe som er bra fordi du ikke trenger å vente med øynene lukket for å tørke opp men det er også en con siden det tørker så fort, så du må bruke en sminkefjerner hvis søknaden ikke er riktig i første gang.

Image
Image

Longevity:Eyeliner forblir på meg i bare 5 timer, jeg tror det er fordi jeg har oljede øyelokk og det er en kjedelig farge. Denne eyeliner er ikke vanntett og kan fjernes veldig lett med vann bare. Også, denne eyeliner er ikke flekkbestandig, og hvis du har en vane å røre / gni øynene dine så kan det være et problem.

Image
Image

Fordeler med Maybelline Hyper Glossy Electric Eyeliner i Violet Volt:

 • Rimelig.
 • Elegant, reisevennlig emballasje.
 • Lukket mauve farge, selv egnet for hverdagsbruk.
 • Formelen er fin, denne liner irriterer ikke øynene mine som noen andre liners gjør.
 • Glatt og tynn børste for å kontrollere tykkelsen på liner.
 • Rask tørr formel; tørker på mindre enn 30 sekunder.
 • Foringen har en blank overflate.

Ulemper med Maybelline Hyper Glossy Electric Eyeliner i Violet Volt:

 • Folk som foretrekker matte eyeliners kan hoppe over det.
 • Det er en ganske kjedelig farge, slik at folk som vil ha en skikkelig lys lilla, kan hoppe over dette.
 • Denne spesielle fargen på lilla passer meg ikke, så det er en con for meg.
 • Foringen kan virke flakket hvis den ikke er påført riktig.
 • Det er ikke vanntett eller flekkbestandig.
 • Folk som har mørke øyelokk kan hoppe over det fordi sjansene er at det ikke vil vises på øyelokkene i det hele tatt fordi det er litt kjedelig.
 • Trenger god 3-4 swipes for tynt lag med eyeliner også.

Ville jeg tilbakekjøre Maybelline Hyper Glossy Electric Eyeliner i Violet Volt?

Siden det ikke passer meg så mye, vil jeg hoppe over det. Jeg anbefaler det til de som liker glatte eyeliners, lilla spesielt.

IMBB Rating:

2.5/5

Konklusjon:

Det er en daglig slitasje slags eyeliner, ikke for lys eller fet, med en fin tekstur. Folk som liker purples, kan gi dette en prøve.

Maybelline Hyper Glossy Electric Eyeliner i Electro Shock Maybelline Hyperglossy Liquid Liner Maybelline Hyper Glossy Electric Eyeliner i Gold-lation Maybelline Hyper Glossy Liquid Liner - Khaki Maybelline Hyperglossy Liquid Liner i turkis Maybelline Hyperglossy Liquid Liner - Tangerine Orange Maybelline Hyperglossy Liquid Liner - Navy Blue Maybelline Colorshow Leppestift 109 Violet Fusion Maybelline Colorshow Leppestift i 405 Violet Delight Tom Ford Lip Color - Violet Fatale MAC Vegas Volt leppestift

Populært emne