Kryolan Blusher Shade R20

Denne blusher inneholder fint mikroniserte pigmenter i en krempulverbase for enestående fargebrillanse. Finnes i en rekke nyttige farger. Kryolan Blusher er en krem-pulverbasert kompakt blusher med spesielt fine mikroniserte pigmenter. Dens brede utvalg av farger og enestående fargeintensitet gjør denne blusheren ideell til hverdags- og festsmykke, samt til scenen og filmen.

INR 350

Påfør og bland Kryolan Blusher med kinnbørste, svamp eller finger. Bruk noen vanlig metode for å fjerne Kryolan Blusher fra huden din. Kryolan Blusher kommer i individuelle påfyllingspanner. For sikker lagring, anbefaler vi Trio Set tom palett for tre farger.

Dette er den siste rødmen fra halen min fra Hennai, jeg plukket alle matte farger og de har mange, denne er en ren matte, men ikke pulveraktig eller kalkaktig i det hele tatt, hvis du liker matte blushers, dette er det! Fargen er varm oransje mer som en skitten oransje og teksturen er silkeaktig, fargen mettet og du må bruke liten og veldig fokusert, jeg vil si det blander og lyser til halvparten, så se hvordan du liker det.

Med alle sine rødme innser jeg at de ikke er pulveriserte, når du virker på penselen, vil det ikke fly her og der, men det er mer som en flekk, det forblir på kinnet eller fingeren, så jeg elsker dette faktum, fordi flygende pulver eller chalkiness er en stor avslag i produkter som må pigmenteres. Som du kan se på bildet, er teksten så glatt og finmalet, men det er ikke delikat. Fargene er bra, men holder seg rundt tre timer, kan være mer på tørr hud.

Jeg har aldri vært glad i emballasjen deres, men det er fortsatt greit for prisen, for et profesjonelt merke, de burde virkelig glatte det opp, men de har noen fine farger som ingen tvil om. Dette er perfekt for varme hudtoner og dette ser ikke for rosa eller oransje, det er bare riktig, jeg anbefaler denne fargen.

IMBB-vurdering:

3.9/5

Kryolan Blusher Dry Rouge Light Red Review Kryolan TV Paint Stick Kryolan Gjennomsiktig Pulver Kryolan Professional Makeup Anti Shine Powder Kryolan Lipstick LF303 Kryolan Lip Pencil Kryolan Supracolor Makeup Palette med 6 farger Kryolan False Lashes B3 ELF Professional Crease Brush og Professional Eye Defining Brush MUA Professional Himmel og Jord Øyenskygge Palette Chambor Powder Matte Lipstick: 155 Rose Fantasie

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Dec 12 2019