Revlon Colorstay Mineral Lipglaze

Hei, du vakre mennesker!

Hvordan har du det?

Først Le meg ønske dere alle et veldig, veldig godt nytt år! Jeg håper virkelig dette nye året viser seg å være en god for alle! Her i Mumbai er dette den beste tiden på året; været er ikke så fuktig;), du kan føle den kule brisen og festlig stemning er i full gang!

Etter Diwali og nyårsfest, er alle ganske opptatt av å følge deres nye beslutninger, og jeg vet for mange av oss at en løsning ikke er å kjøpe sminke ting vi ikke trenger! Men kom til å tenke på det, hva kvalifiserer som "sminke vi ikke trenger?" 😉

Å ha god sminke er som å ha sko, man kan aldri ha for mye! 😀 Og, etter alt med bryllupsåret rundt, trenger vi likevel ikke en spesiell grunn til å kjøpe sminke! : P I dag er jeg tilbake med lip gloss anmeldelse og dette produktet er definitivt et mustforsøk for alle. Til å begynne med, det er korall !!! (Yippie!) Og så er det perfekt for dagslitasje og perking opp din hudfarge! Ok, nå, uten å kaste bort tiden din, la meg introdusere deg til fantastisk lipglans fra Revlon. Revlon-fargestoffet holder mineralleppe i kontinuerlig korall.

Company påstander:

Revlon er den første langlærte lipglossen med et unikt mineralkompleks som gir et glanset forseglingsfarge. Bare en applikasjon av denne puteformelen holder leppene belagt med behagelig farge i opptil 8 timer uten behov for touch-ups. Tilgjengelig i 12 flotte, skinnende nyanser.

Pris:

4.49 $

emballasje:

Den kommer i en svært unik og solid emballasje. Det ligner på L'Oreal glam glansleppe glans, men litt curvier. Å være spillbeskyttet, Det er ganske enkelt å bære rundt i en veske eller en clutch, selv om det er litt tungt. Imidlertid er lip glosses vanligvis så stor, så jeg bryr meg ikke om at det er litt tungt. Også flasken er gjennomsiktig, slik at du lett kan se hvor mye av produktet som er igjen.

Min erfaring med Revlon fargeopphold Mineralglass:

Til å begynne med må jeg begynne med hvorfor jeg plukket opp det. Jeg kjøpte den for sin vakre farge. Jeg var på utkikk etter en oransje korallskygge, og den passer perfekt til min regning. Som du ser på bildet, gir en sveipe ugjennomsiktig pigmentering, og det er neppe behov for å bygge opp fargen. Den har utrolig god glimmer som ikke er merkbar når du legger på lepper.

Når det gjelder oppholdskraften, hadde jeg det på en venns bryllup, og det holdt seg på mine lepper i nesten 5 timer uten å ta opp og med lette måltider, og selv etter det forlot det en vakker flekk som var ganske rik med tanke på at det var en flekk: D

Selv om det er en leppeglans, føler jeg at det er mer av crossover av leppestift og en glans. Årsaken er dens rike farge og når den er påført, føles det litt tung. En annen ting, det har en merkelig lukt! Jeg mener noe som fersk plast eller nye elektriske beslag. Nå vet jeg at dette høres lite disheartening vurderer det er et fantastisk produkt generelt, men det er en veldig svak lukt som forsvinner innen 5 sekunder etter søknad.

Jeg tror ikke det kan være på lepper i rett 8 timer, ikke med måltider i det minste ... Uten måltider og i innendørs omgivelser, kan det være. Det er ikke klissete, og er også overførbart. Det vil ikke forsvinne helt etter et lett måltid, men det kan hende du trenger en touch for en perfekt finish.

Hvorfor jeg liker Revlon Colorstay Mineral Lipglaze - Continuous Coral

• Det er utrolig vakkert skygge ... Helt forelsket i det! • Den har utmerket oppholdskraft (med lette måltider). • Bredt utvalg av nyanser å velge mellom. • Fin emballasje • Ekstremt pigmentert. • Det tørker ikke lepper.

Hvorfor jeg ikke liker Revlon Colorstay Mineral Lipglaze - Kontinuerlig Coral

• Det er ikke tilgjengelig i India. • Det er litt tungt på leppene. • Det lukter rart. • Kan ikke klatre det med noen annen leppestift eller leppeplekke.

IMBB-vurdering:

4,0 / 5 (-5 på grunn av manglende tilgjengelighet i India og .5 for å være tung på leppene)

Samlet verdict:

Det er et flott produkt for lip gloss fanatikere som den har stor pigmentering, og forblir på leppene for anstendig tid. Personlig elsket jeg det som selv med minimal øye sminke, det lyser opp ansiktet. Men hvis du er mer av en ren lip gloss person, ikke gå for det, som det er litt tungt på lepper og sinnsykt pigmentert.

Vil jeg tilbakekjøpe Revlon Colorstay Mineral Lipglaze - Kontinuerlig Coral-produkt?

Kanskje ikke! Bare fordi jeg vil gjerne prøve andre nyanser fra dette området. Men for prisen er det virkelig en stjele! Det er også en av de lysere nyanser fra samme rekkevidde, og andre nyanser er mer av natt nyanser. Hvis du ikke liker å ha på leppelys som er tungt på lepper og ikke gjennomskinnelig, er dette ikke produktet for deg!

Det handler om denne leppeblanken! Vi ses snart! Vær forsiktig og vær vakker!

Revlon ColorStay Mineral Lipglaze i Stay Ablaze Review Stila LipGlaze kattunge ELF Plumping LipGlaze Plum Pout Revlon Colorstay Liquid Foundation Revlon ColorStay Mineral Foundation Revlon Colorstay Ultimate Liquid Lipstick Revlon Colorstay flytende øyepenn Revlon Colorstay Liquid Liner Mineral Makeup For Eldre Hud Maybelline Mineral Foundation for følsom hud Maybelline Super Stay 14-timers leppestift - Kontinuerlig Tranebær Lotus Herbals Pure Colour Lipstick - Coral Review Maybelline Colorsensational Vivids leppestift - sjokkerende korall

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: