Lush Du Snap The Whip Body Butter Review

Hei alle sammen,

Jeg ønsker alle et veldig godt nyttår. I dag vurderer jeg dette fantastiske produktet fra min favoritt hudpleie merkevare - Lush.

Pris:

6,25 £ / 100 gm.

Produktbeskrivelse:

Pisk snap vekk - pisk snap unna - pisk snap unna! Glatt baren rett over ren, våt hud, i badekar eller dusj. Har en endelige dukkert, så er du klar til å hoppe ut og tørke av, alt polert og buffet. Hvis du liker det fruktig og hvis du liker den svart, er dette den for deg. Våre hardcore hudskrubbe, som fremdeles klarer å beskytte huden din mens du behandler straffen.

Kvantitative ingredienser:

Kakao Smør, Organisk Macadamia Mør olje, Laureth 4, Pulverisert trekull, Pimpstein, Parfyme, Bergamot Oil, Cassis Absolutt, Cypressolje, * Limonene, * Linalool.

Vi har noen ekte skrubber her inne, pulverisert kull og pimpsten pisker bort død hud. Men fordi det bare er så mye straff du kan ta, har vi satt kakaosmør og macadamia, men olje for å kysse huden bedre. Kakao smør gir rik fuktighet til huden, mens macadamia, men olje er mykende, nærende og bidrar til å fremme sunn celledannelse. Så den nye huden du er igjen med, har rikelig med hjelp. Opplevelsen er avrundet med en fredd bærfrukt duft. Bergamot olje er oppløftende, forfriskende og rydder sinnet. Cassis absolutt er oljen av svarte strømmer. Cypress olje har toning egenskaper på huden og sies å være beroligende i tider med følelsesmessig stress.

Min ta på deg frodig du snap pisken kroppen smør:

Jeg fikk denne kroppen smør i oktober starter via min venn som bor i Storbritannia. Opprinnelig hadde den en vakker, firkantet flatt form. Jeg er sikker, men i løpet av transitt har formen endret seg i denne morsomme tingen som sett på bilder. Jeg kjøpte dette fordi jeg likte ideen om kroppssmør i form av en solid bar. Denne sort / mørkegrå leterbaren er så jevn og buttery at jeg føler at den smelter øyeblikket jeg holder den, men i ekte, det smelter ikke, bare glatt.

Hvordan å bruke:

Etter det vanlige badet med såpe, gni kroppen smørstangen på våt hud. Skrub et minutt eller to og skyll med varmt vann.

Dette lukter av frukt, det er veldig berusende faktisk. Jeg lukter meg selv til jeg blir kvalmt 😛 Det lukter med solbær og veldig tungt totalt. Jeg liker det veldig mye, men jeg vet ikke hvorfor mamma ikke liker det så mye. Så, jeg antar det ikke for hver nese. Tekstur er helt butterly glatt. Man kan føle den kornete tekstur mens man skrubber hardt. Jeg vet ikke hvorfor Lush kaller det sin hardcore hudskrubbe, mens jeg synes det er veldig mykt. Det scrubs veldig bra, men føler ikke at huden har skrubbet hardt. Som det har kull og pimpstein, gjør det definitivt jobben med å skrubbe, men stikker ikke eller føler seg urolig. Jeg elsker absolutt denne kroppen smør å skjemme bort meg selv.

Baren er så buttery at med bare to bruksområder, har den krympet betydelig. Jeg tror ikke det kan gi mer enn 5 vasker for hele kroppen. Så dette er en stor skuffelse for folk som meg som er på budsjett de fleste ganger. Derfor har jeg bestemt meg for å holde halvparten av den til side og bruk bare på armer og ben som det er best for eksfolierende knær og albuer. Det må også lagres nøye etter bruk.

Fordeler med frodige du snap piskekroppen smør:

  • Gjør huden ekstremt glatt.
  • Lett å bruke.
  • Flott for tørre hudområder som knær og albuer.
  • Lukter fantastisk og holder på for lenge.

Ulemper med frodige Du snap piskekroppen smør:

  • Veldig dyrt for mengden.
  • Reduserer veldig raskt.
  • Duft kan ikke passe alle sammen.
  • Trenger å holde den i kjøleskap etter bruk, ellers vil den smelte.

Anbefaler jeg Lush Du Snap The Whip Body Butter?

For alle Lush elskere er dette et must-try produkt. Hvis det er dyrt, er det ikke et problem for noen, så gå videre og få det. Jeg vil få det igjen når min venn besøker meg neste.

Lush Sugar Scrub Lush Sacred Truth Face Mask Lush Ultimate Shine Solid Shampoo Lush Aqua Marina Cleanser Lush Sea Vegetabilske såpe Lush Grease Lightening Lush Dream Cream Frodig Ocean Salt Cleanser Lush Coal Face Cleanser Kroppshandelen Sweet Citron Body Whip Body Shop Shea Whip Body Lotion Body Shop Mango Body Whip Kroppshandelen Shea Kroppsmørk Body Shop Honeymania Body Butter The Nature Co. Bitter Almond Body Butter Kroppsbutikken Brasil-mutter Kroppsmørk

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: