Faces Canada Ultime Pro Longwear Matte leppestift - Fet

FACES ULTIME PRO LONGWEAR MATTE LIPSTICK Matt finish for uber chic! En levende fargeborst som varer mer enn 8 timer. Beriket med E-vitamin og anti-aging oksidanter. Kremaktig tekstur gir jevn, vanntett høy dekning. Tilgjengelig i en rekke svarte nyanser.

Pris:

INR 599

Jeg så denne nye nyansen på en skjønnhetsbutikk i nærheten av og måtte plukke den opp, vurderer jeg er en matt elsker, skyggen så varm, men fortsatt ville være brukbar med litt blanding og mat, jeg plukket opp og det viste seg fint, men litt for oransje i person, likevel langvarig og ren matte.

USP av disse lippene er at disse er veldig pigmenterte, og er matte og langvarige. Denne skyggen er også lyserød og blander oransje til den, på leppene ser den veldig oransje ut og skiller seg ut hvis du ikke har gjort opp den andre sminke. Fargen glir jevnt for alle matte leppefargene i denne staturen, og det er ingen glimmer, den går på ren matt og veldig lys.

Fargen er nesten neonish, oransjen er virkelig en popping, og det hjelper til med å forme lepper, siden det er så matt, du trenger en jevn jakke og gjort, vil enhver matte elsker elske dette. Fargen setter til en matt finish og overfører mye mindre.Så det er definitivt langvarig i 5 timer og la en fin fargetone bak.

Hvis du bruker for mye, vil det ikke være riktig å gjøre, holde det lys og det kan spre seg godt med fingertips, for meg er det en behagelig tørr matte, men hvis du er redd for mattes eller du har tørre lepper da hopp over dette, men pigmenterte lepper kommer til å elske det ..

Fargen er kun egnet for en fest eller for nattidrett, men kan brukes som flekk for dagslitasje, det er virkelig ansiktsklarende slags skygge og er egnet til rettferdig til middels bare. Hvis du elsker mattes prøv dette på 599 det er greit for alle de nevnte kvaliteter.

Personlig er det veldig oransje ...

IMBB-vurdering:

4.5/5

Faces Ultime Pro Long Wear Matt leppestift - Passion Ansikter Ultime Pro Long Wear Matte leppestift - Lust Ansikter Ultime Pro lang slitematte leppestift - les mine lepper Faces Ultime Pro Longwear Matte leppestift - Fristelse Ansikter Ultime Pro Long Wear Lip Color - 05 Peach Blush Faces Ultime Pro Longwear Matte leppestift - Flirty Pink 10 mest favoritt Colorbar Matte Lipsticks Maybelline Colorsensational Bold Matte leppestift Mat4 Maybelline Colorsensational Fet Mat Mat 1 Leppestift Maybelline Farge Sensasjonell Fet Matte Leppestift Mat2

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: