Neutrogena Clear Pore Oil-eliminere Astringent

Hei dearier,

Jeg er egentlig ikke glad i å bruke toner eller astringents, men som de sier at det er en viktig del av CTM-rutinen, klarer jeg på en eller annen måte å søke det to ganger om dagen og komme ut av min dovenskap, men jeg vil innrømme at jeg til tider hopper over det også men å bruke det om natten er som en obligatorisk ting for meg. Jeg er alltid tiltrukket av toner med salisylsyre fordi huden min er ganske uforutsigbar og en kvise kan komme seg ut uten forventning. Jeg avsluttet min rene og klare blackhead clearing cleanser og ønsket bare noe sånt, så jeg begynte å bruke dette etter den tidligere. Jeg er sikker på at alle menneskene som er avhengige av skjønnhetsguruer på Youtube, sikkert har hørt om denne. La oss oppsummere detaljene i denne.

Pris: $ 5,49 for 236 ml

Hva Neutrogena hevder om Neutrogena Clear Pore Oil-eliminere astringent

Clear Pore Oil-Eliminating Astringent er spesielt formulert for å effektivt behandle akne og forhindre fremtidige kviser og hudormer.

Denne maksimale styrkeformelen inneholder salicylsyre, en akne-bekjempende ingrediens som anbefales av dermatologer. Det trenger dypt inn i porene for å fjerne smuss, olje og sminke som kan tette porene og forårsake breakouts. Det eliminerer og fjerner også overflødig overflødig olje umiddelbart.

Lett nok til å bruke morgen, ettermiddag og natt, det vil ikke overdrive eller irritere huden. • Salisylsyre • Dræper brudd som forårsaker bakterier

Hvordan å bruke:

Bruk en til tre ganger daglig. Rengjør huden grundig før påføring og klapp tørr. Fukt en bomullsboll med Clear Pore Oil-Eliminating Astringent og legg ansiktet på ansiktet i en mild strekkbevegelse. Ikke skyll. Den kule følelsen forteller deg at den fungerer.

Hvordan likte jeg Neutrogena Clear Pore Oil-eliminere astringent:

Når det kommer til toner, er jeg ikke veldig kresen, jeg kan justere med noen form for toner og for det meste foretrekker jeg noe for porer, akne eller hudblegning. Denne er designet spesielt for fet hud og for de som står overfor noen mindre eller store akneproblemer. Den astringent kommer i en stor solid flaske som er gjennomsiktig og har en hvit flip åpenhette, og du kan enkelt finne ut hvor mye produkt er igjen og jeg liker slike flasker. Selv om jeg er veldig stor i størrelse, klarer jeg å ta den ut av byene, men jeg tror ikke at alle vil være behagelige å gjøre det. Flasken ser lys ut i fargen, fordi toneren er av den fargen, men når du heller den på en bomullspute eller hendene dine, vil den miste fargen og se ut som vann. Denne inneholder salisylsyre som bidrar til å kontrollere kviser og akne i stor grad, men det gir ikke de ønskede resultatene alene. Du må bruke den sammen med andre produkter for å bekjempe akneproblemet. Hetten har et lite hull hvor du kan hente den nødvendige mengden på en bomullspute, men så snart du åpner flasken, frigjøres en sterk mentol kjemisk duft, og jeg forstår ikke hvorfor slike salicylsyre tonere lukter så rart?

Duften er for tung til nesen, men etter at du har brukt det, begynner lukten å møte og går så bort om et par minutter. Den astringent er lett og glir i en gå på ansiktet, og litt kjølefølelse føles på huden og gjør den så klar til å påføre fuktighetskrem. Det er dermatologisk testet, og det er en aknemedisinering, så det vil være helt trygt å bruke, og for nå har jeg ikke hatt noen bivirkninger, men som salisylsyre tørker opp huden og skaper litt rødhet i utgangspunktet vil jeg ikke anbefale det for skjønnhetene med tørr hud. Oljen er helt tatt av med bomullsputen og etterlater en matt finish bak på huden. Oljen styres for som 3 timer, og det renser ganske mye porene hver dag og ikke bare på en gang. Huden min brøt ikke ut etter å ha brukt dette, så dette virket perfekt for meg. For kviser og akne ville jeg si at det ikke er en stor forskjell i dem, men gjør jobben sakte med andre produkter. Så for tiden er jeg glad for å bruke dette, men jeg vet før jeg er ferdig med en så stor flaske, noe nytt vil helt komme opp meg.

Fordeler med Neutrogena Clear Pore Oil-eliminere Astringent

-En stor og solid flaske og mengden er super god -En flott toner- og ansiktsmake-remover (ikke øyemakeup) for fet hud -Det har et helt klart poreområde for å få synergistiske effekter -Det er som vann så veldig lett på huden og absorberer i løpet av sekunder - Ikke tørk huden min som den står og hjelper til med å absorbere all overflødig olje og dermed skape en matt effekt på ansiktet -Hjelp til å kontrollere pimples og blackheads i god grad og også bidra til å rengjøre smuss fra nesen området effektivt -Contains salicylsyre som er flott for å tørke ut kviser -Dermatolog anbefales - Gir en kjølefølelse til huden og danner en perfekt base for å påføre ansiktsrommet.

Cons av Neutrogena Clear Pore Oil-eliminere Astringent

-Det kan gjøre tørr hud enda tørrere. -Har en sterk kjemisk mentol lukt som irriterer etter en stund. Ikke tilgjengelig i India.

Vil jeg tilbakekjøp / anbefale Neutrogena Clear Pore Oil-eliminere astringent?

Ja, jeg ville sikkert til folk som har fet hud. Jeg tror et eller annet sted vil hjelpe til med å kontrollere den busten av kviser og fjerner all sebum fra huden, og dette alene vil ikke gjøre noe bra for kviser eller akne, men vil sikkert fungere som katalysator for andre akne-kampsprodukter. Jeg vil få en flaske igjen etter at jeg er ferdig med dette hvis jeg får det i India.

IMBB Rating: 4,5 / 5

Neutrogena Deep Clean Blackhead Eliminerende Cooling Toner Neutrogena Fine Fairness Essence Liquid Neutrogena Pure Mild Facial Cleanser Neutrogena oljefri fuktighet - ansikts fuktighetskrem med UVA / UVB solbeskyttelse Garnier Skin Naturals Pore Rensende Astringent Review Neutrogena Deep Clean Gentle Scrub Neutrogena Ultra Sheer Dry Touch Sunblock SPF 50 og Garnier Sun Control Moisturizer Neutrogena Deep Clean Blackhead eliminerer Daily Scrub Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: