Olay Regenerist Detoxifying Pore Scrub

Hei IMBB Ladies!

Jeg savner jentene dine! Det har vært 5 måneder siden jeg sist skrev her. Som jeg har nevnt i mine tidligere vurderinger, har familien min migrert til Canada, og hele denne prosessen med å starte på nytt er aldri lett, men det er veldig spennende og jeg føler at jeg aldri går tom for energi. Jeg har vært her i nesten 6 måneder og alle disse tider har vi fullført det vi trenger i vårt husstand fordi vi startet med et blott hus, utforsker Canada og levevisen her. Jeg jonglerer 3 deltidsjobber og min oppgave som en handsfree mor i løpet av dagen. Nå blir jeg endelig i gang med det, og så bestemte jeg meg for å gå tilbake med det jeg elsker ... skrive. Takk IMBB for fortsatt å godta meg.

I dag, la meg dele med deg min anmeldelse på ansiktskraten jeg har brukt i 2 måneder, Olay Regenerist Detoxifying Pore Scrub.

På Olay Regenerist Detoxifying Pore Srub Label:

Olay Regenerist Detoxifying Pore Srub.Amino-peptid + dema-mykere kompleks. Rens huden til porene for et vakkert regenerert utseende. -Deep renser ned til porene for å rense hudens utseende -Aminopeptidrensingskomplekset minimerer utseendet av porene for vakkert regenerert utseende hud. -Derma-smoothers exfoliate å polere bort kjedelig hud. Veibeskrivelse: Våt ansikt med vann. Påfør produktet. Arbeid i skum og masser forsiktig over ansiktet. Rens grundig. Som med andre ansiktsrensere, unngå direkte kontakt med øynene.

Jeg tar på Olay Regenerist Detoxifying Pore Scrub:

Da jeg følte at huden min begynte å tørke opp og med hele oppbyggingen på porene mine, bestemte jeg meg for å få noe fra Olay, spesielt fra Regenerist-linjen, og tenkte at det er laget spesielt for modning av hud og at det kan være mindre tørking . Jeg er 31 og vinter under vinteren her er ekstremt tørking i huden. Så jeg fikk denne Olay Regenerist Detoxifying Pore Scrub. Den er pakket i et svart klemrør som jeg liker som det er brukervennlig. Det har 192 ml produkt i det som er mye. Jeg fikk min for $ 13 fra Walmart.

Produktet i seg selv er tydelig i farger med rødlige rosa skrubbitene suspendert gjennom hele. Konsistensen er rett og slett at den ikke er rennende og det er veldig lett å spre seg til ansiktet og det er lett å skylles bort også. Scrubbitene er like små som granulert sukker, men ikke så grovt. Jeg tror ikke det er slitende i det hele tatt, så jeg trodde det er noe jeg kan bruke på daglig basis. Pluss jeg tror at skrubbitene er litt sparsomme også. Det har blitt mer av et ansiktsrensemiddel enn meg som en ansiktsskrubbe. Hvis de legger til 25 til 50% flere biter i det, tror jeg det ville fungere bedre for meg. Den har denne Olay signatur duften som jeg liker.

Jeg har brukt dette i 2 måneder nå. Jeg la merke til at etter hvert vaske gjør det ansiktet mitt øyeblikkelig lysere. Det føles mykt og glatt å røre også. Det gir ikke den strekkete eller gjerrig følelsen, så jeg kan si at den er mild på huden min. I de første 2 ukene, siden jeg finner det mild på huden, har jeg brukt det daglig, som min ansiktsrenser, men det ser ut til å gjøre ansiktet tørrere. Jeg har sett flere og flere tørre flekker, så jeg bestemte meg for å bare bruke den to ganger i uka. Nå la jeg merke til at ansiktet mitt ikke er så tørt som når jeg brukte dette i de første 2 ukene, men det er fortsatt på tørrsiden. Jeg skylder delvis på været for det. Denne Olay Face Scrub faktisk ikke skum og i min observasjon, rensemidler som ikke skummer er mindre tørking. Også jeg la merke til at huden min er klarere også. Noen mørke flekker har ryddet, men det er få igjen. Jeg fikk ingen irritasjoner eller breakouts mens du brukte dette produktet, som er flott. Jeg elsker at mine porer på nesen min er mindre synlige nå.

Hva jeg liker om Olay Regenerist Detoxifying Face Scrub:

-Nice klemrør emballasje. Det har mye produkt i det -Nice duft -Det ikke irritere huden Skrubbene er milde på huden -Clear og minimerer porene mine etter flere bruksområder. -Skin blir litt klarere og lysere med fortsatt bruk.

Hva jeg ikke liker om Olay Regenerist Detoxifying Face Scrub:

-Olay Regenerist-linjen er litt på den kostbare siden. Kan tørke hvis det brukes hver dag. -Det tar tid eller flere bruksområder for å rydde opp porene. -Skruer er litt ineffektive ved å koble fra tilstoppede porer når jeg først brukte den.

Siste tanker:

Mens Olay Regenerist Detoxifying Face Scrub var i stand til å gjøre forbedringer på huden min, finner jeg fremdeles meg selv å gå tilbake til min natron + babyvask DIY ansiktsskrubbe som er mye billigere og gir bedre resultat. Takk damer for å lese!

Olay Regenerist Regenerating Serum Review Olay Regenerist Cream Cleanser-Review legg forsiktig skumende ansiktsvask: vurdering Olay White Radiance Intensive Brightening Serum Review Olay Complete Night Enriched Cream Review Olay Moisturizing Lotion Review Garnier Daily Care Gentle Cleansing Milk Burt's Bees Peach og Willlowbark Deep Pore Scrub Lakme Clean Up Clear Pores Face Scrub Lakme Clean Up Clear Pores Face Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 29 2020