Garnier Fructis Style XXL Body thickening Mousse Review

Produktbeskrivelse:

Xtra, Xtra-Large Volume. Flat blir oppblåst. Garnier Fructis Style XXL Volum med fruktmikrovoks, har unike vektløse formler og kraftige holdeteknologier for å gi håret ekstra høyde, volum og holdbarhet uten klæbrighet eller opphopning. Vektløs, hele dagen hold for maksimalt volum. Infunderes med fortykningsmidler for å forsterke form. Hold Nivå: Ekstrem.

Pris:

$5

ingredienser:

Vann, isobutan, propylenglykol, VP / akrylater / Laurylmetakrylat-kopolymer, AMP-akrylater Allylmetakrylatkopolymer, Propan, Fenoksyetanol, PEG 40 Hydrogenert Castorolje, Duft, Aminometylpropanol, Amodimetikon, Metylparaben, Maltodextrin, Limonene, Tridecet 6, Hexylkanal, Linalool, PEG 70 Mango Glycerides, Amyl Cinnamal, Cetrimonium Chloride, Camellia Sinensis Extract, GossypiumHerbaceum (Cotton) Extract, Citrus MedicaLimonium (Citron) Frukt Ekstra, Natriumhydroksid.

Veibeskrivelse:

Riste godt. Hold kan opp og ned og slippe ut i håndflaten. Påfør jevnt til fuktig hår og stil.

emballasje:

Denne volumiserende mousse kommer i en grønn 6,8 oz. flaske. Den har en klar hette som dekker en dyse som gir en skikkelig mengde skum, ikke for mye og ikke for lite. For å dispensere moussen må du skyve sluttdelen ned.

Min erfaring med Garnier Fructis Style XXL Body thickening mousse:

Med fint hår som min, ser jeg stadig etter produkter for å volumere håret mitt uten å bygge opp i hodebunnen min. Jeg hadde et bestemt kjærlighetshattforhold med dette produktet. Før jeg begynte, ville jeg bare gi jentene beskjed om at hvis du forventer å bare bruke dette produktet uten å bruke en tørketrommel eller andre metoder for å volumere hår, vil dette IKKE fungere. Du må bruke en tørketrommel for å få dette produktet til å fungere. Jeg bruker denne moussen til min 80 prosent håndkle og lufttørket hår.

Jeg tar omtrent en til to pumper og bruker den gjennom røttene og helt til slutten av håret mitt. Jeg bruker en rund hårpensel og tørker håret mitt. Så det viktigste spørsmålet du alle kan spørre er ... .dos det gi volum? Svaret er: Ja, det gjør, men bare når jeg bruker en tørketrommel. Hvis jeg ikke gjør det, blir håret ekstremt klebrig og det virker som om jeg ikke har vasket håret mitt i dager. Det hevder å gi ekstra ekstra stort volum, men jeg tror det bare gir et anstendig beløp, ingenting å være gal og definitivt ikke XXL.

Volumet varer ikke engang så lenge, ikke mer enn en god 2 timer, og det er hvis det ikke er varmt ute. Etter at volumet er borte, begynner håret mitt å føle meg veldig tungt og skittent, det er fordi det har etterlatt mye oppbygging på hodebunnen min, noe som skjærer ned viktige punkter for meg fordi jeg allerede har en naturlig fet hodebunn. Et pluss punkt er at det gjør håret mitt lukt veldig bra! Jeg får alltid komplimenter fra mannen min når jeg bruker dette. Den har den vanlige tradisjonelle Garnier Fructis lukten, som vanligvis alle produktene har. Den samme fruktige, yummy lukten. Så totalt sett er dette produktet et helt kutt for meg.

Det er nesten helt motsatt av hva det hevder, og det er bare ikke verdt det hvis du må bruke så mye tid på å style håret ditt når du vet at det ikke engang varer så lenge.

Fordeler med Garnier Fructis Style XXL Kroppsdykkende mousse:

  • Gir en anstendig mengde volum.
  • Lukter godt.
  • Praktisk emballasje, flaske inneholder mye produkt.

Cons av Garnier Fructis Style XXL Kroppsdykkende mousse:

  • Forlater for mye opphopning i hår.
  • Kan bli klissete og vanskelig å håndtere.
  • Volum varer ikke lenge.
  • Det er nødvendig å blåse tørr for å få volum.

IMBB Rating:

2/5

Vil jeg anbefale Garnier Fructis Style XXL Body Thickening Mousse?

Jeg anbefaler ikke dette produktet. Jeg vil heller foreslå å se på andre volumiserende mousses og bare glem denne. Total sløsing med tid og penger!

Ville jeg tilbakekjøpe Garnier Fructis Style XXL Body Thickening Mousse?

Nei, jeg vil aldri kjøpe denne moussen igjen. Jeg kan ikke engang tenke på å fullføre dette produktet, jeg tenker på å gi den bort til min venn som har veldig tykt hår, det kan virke for henne.

Garnier Fructis Styrker Sjampo Farvel Skader Garnier Fructis Volume Extend Fortifying Shampoo Garnier Fructis Anti Dandruff Shampoo Garnier Fructis Triple Nutrition Miracle Dry Oil Garnier Fructis Style Anti Fuktighet Volumiserende Hairspray Garnier Fructis Reparasjon og Shine gjenopprette sjampo Garnier Fructis Split slutter bandageserum Garnier Fructis Slank og skinnende fuktighetsmetning Garnier Fructis Normal Care Styrking Sjampo Mini gjennomgang: MAC Blush Harmony, Style, MAC Lipstick Costa Chic, Chanel La Favorite Maybelline XXL Curl Power Mascara

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 30 2020