Urte Essenser Touchably Glatt Utjevning Serum

Hei mine flotte damer,

Serum er noe jeg bruker hver gang jeg tar et hodebad. Funda er tydelig at når jeg la håret tørke på tørt, bruker jeg slike serum for å gi meg glatthet og glans ved å lett avskjære kinkene i håret mitt og når jeg må blåse det, bruker jeg et varmebeskyttelsesmiddel for å beskytte håret mitt mot skader. Jeg har to nye serum, en fra fructis som jeg allerede har vurdert, og den andre er dette. Urte essenser har vært en av mine favoritt merker med hensyn til hårpleie på grunn av den myke burst av duft som de gir ut. Jeg har ikke prøvd noe bortsett fra alle sjampoene og balsamene fra dem, så det vil teste dette for deres konsistens.

Pris: $ 5. 69

Produktbeskrivelse

Vil du ha en lett berøring med mye glans? En dukke av smidig, glatt utjevning Serums rene formel vil gjøre underverk for å glatte over ting med strengene dine. Glatt søker glans. Pink Lily Fragrance. Bli en shapeshifter. Kraften til å lage ser på få minutter. Veibeskrivelse: Mindre er mer - en pumpe vil gjøre. Arbeid meg med vått hår, blås tørt og banke dem døde. Ingredienser: Cyclopentasiloxan, Dimethicone, Fragrance, Panthenol, Ceteareth 20, Alkohol, T-butylalkohol, Denatoniumbenzoat

Min erfaring med Herbal Essences Touchably Smooth Smoothing Serum

Jeg har aldri hårsmerter i overkant; Jeg får alltid den andre etter at jeg er ferdig. Denne gangen har jeg 3, og dette var den siste igjen for å prøve ut, så jeg brukte dette etter å vaske håret mitt. Jeg har allerede prøvd den smidig sjampo og balsam fra dem, men har allerede ferdig med dem, så måtte de bruke dette alene. Serumet kommer i en nydelig og attraktiv utseende boks i lilla farge sammen med noe søtt, blomstert design over det. Det ser søt ut på utsiden, men på en eller annen måte må jeg skyve esken bort fordi den har mye mer plass enn det er ment. Flasken er en gjennomsiktig og har samme floral design over det sammen med en purpur blå pumpedispenser som jeg elsker å bruke mye. Størrelsen er en perfekt for et hårserum og kommer i en palmestørrelse, og jeg tror dette er den eneste størrelsen som er tilgjengelig. Flasken består av plast og vil lett passe inn i og forfengelighet, siden størrelsen er liten. Jeg elsker alltid deres emballasje og girly-måten som skriver opp instruksjonene sine. Hullet i dispenseren er svært liten, og det er bare nødvendig at mengden kommer ut, og en pumpe som de sier er mer enn nok for en gangs bruk. Konsistensen er lett og rennende, og det er ikke tykk, så det er ingen tvil om å skape en greasiness eller oiliness i håret. Du gni bare hendene dine og spre det, og det glir jevnt og dekker hele håret og endene også.

Duften er en veldig fin en med parfymert lilje og lukter veldig floral og det er til sitt høyeste punkt når du pumper det ut og sprer det på håret ditt og så etter en gang det forsvinner sakte og venter ikke mye bortsett fra hvis det luktes veldig tett . Så snart jeg søkte det det falt håret mitt perfekt og fikk dem til å virke glatt og kjeft rett. Jeg la håret lufttørke, og etter at de var helt tørket opp, kunne jeg se en glimrende glans i håret mitt og hoveddelen er det skapt en lysende glasur for min gyldne brune hår som gjorde fargen enda mer rik. Glattheten var fantastisk og det levde perfekt opp til sine krav og jeg kunne løpe fingrene mine fra toppen av håret til enden uten å stoppe i mellom. Det gjorde alle de frie endene gå bort og de så sunne og skinnende fra topp til bunn. Det vil ikke reparere frizzen, men vil bidra til å tamme det opp som en komplett dag, og da er det behov for re-applikasjon, og etter at jeg tenker en dag kommer frizz tilbake. Jeg ga meg alt som et serum kunne gi, og gjorde en fantastisk jobb for mitt tynne hår, slik at de ser blanke og sunne hele veien.

Pros of Herbal Essences Touchably Glatt Utjevning Serum

-Cute blomsterdekorasjoner på esken og flasken gjør at den ser veldig attraktiv og girly ut. -Kompensert av en pumpepumper som har et lite hull for at produktet skal komme ut, noe som gjør det enklere å bruke. -En palm-sized flaske så ville kalle det reisevennlig også. -Duften det gir ut er av liljer, og det er litt parfymert, men lukten er veldig floral og jeg elsker det når det drar rundt en stund og så etter litt tid svimper av. -En pumpe er nødvendig for en gangs bruk og konsistensen er veldig rennende og gjør det lett å glide på akselen og endene. -Det hjelper med å skjelne håret mye og forårsaker ikke brudd. -Det gjorde min gyldenbrune farge se enda rikere ved å gi meg en sunn glans og en blendende glans. -Jevnheten var bare utmerket, og jeg kunne enkelt løpe fingrene fra topp til bunn. -Den frie endene er borte for en dag, og de ser super sunne og fantastiske ut. Kan også brukes på vått og tørt hår.

Ulemper med urte essenser Touchably glatt utjevning Serum:

Utilgjengelighet i India. -Den frizz kommer tilbake etter en dag, og deretter er det nødvendig med re-applikasjon.

Vil jeg tilbakekjøpe / anbefale Herbal Essences Touchably Smooth Smoothing Serum?

Ja, helt klart. Jeg vil ha denne en dårlig når jeg er ferdig med dette, og dette vil være en prioritet i listen over ting å få fra USA. Det passer perfekt håret mitt og gir håret mitt alt det trenger ved å gi et ferdig utseende. Folk som har tilgang til dette produktet, høster sikkert opp fordelene som dette har å tilby, og jeg er sikker på at du ikke vil angre på kjøpet.

IMBB Rating: 5/5

Paul Mitchell Smoothing Super Mager Serum Matrix Biolage Smooththerapie Deep Smoothing Masque Garnier Fructis Slank og skinnende fuktighetsmetning L'Oreal Smooth Intense Smoothing Shampoo Toni og Guy Frizz Smoothing Curl Conditioner Urte Essenser Color Me Shiny Shine Enhancing Conditioner Herbal Essences Hello Hydration Shampoo Urte Essenser Farlig Straight Shampoo Urte Essenser Totally Twisted Curls and Waves Conditioner Clairol Herbal Essences Break er overforsterkende sjampo Herbal Essences Body Envy Volumizing Shampoo Herbal Essences Beautiful Ends Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 30 2020