Essence Mono Eyeshadow - Love That Grey Review

Produktbeskrivelse:

Mono Eye skygger med høy pigmentering garanterer en fargerik start på sesongen. Enten skinnende, matt, metallisk eller til og med holografisk, skaper essensen nyanser unike effekter på øynene dine og gir det endelige utseendet ditt en ekstra spesiell touch.

Pris:

Rs. 149 for 2,5 g.

ingredienser:

Talc, Glimmer, Etylheksylpalmitat, Dimetikon, Capryl / Capritt Triglyserid, Myristylmyristat, Tridecyl Trimellitat, Syntetisk Fluorflogit, Silika, Isopropylmyristat, Glycine Soja (Soyabønne) Olje, Linoleinsyre, Tocopherylacetat, Retinylpalmitat, Karthamus Tinctorius (Safflower) Frø Olje, fenoksyetanol, metylparaben, etylparaben, propylparaben, butylparaben, isobutylparaben, Ci 77499 (jernoksid), Ci 77891 (titandioxid).

emballasje:

Den kommer i en gjennomsiktig emballasje som jeg finner ganske praktisk å finne skyggen. Det gjennomsiktige tilfellet er ganske solid og reisevennlig. Alle øyeskyggene har en særegen design på toppen av den.

Min erfaring med Essence Mono Eyeshadow - Love That Grey:

Dagens valg er en grå øyeskygge, på en eller annen måte har jeg alltid holdt seg borte fra grå øyenskygger, følelsen av at de ikke går bra for indiske hudfarger, og har alltid sittende fast i gull, men da ser et grått, røykaktig øye ut, og det er mange mulige måter å eksperimentere med. Så endelig gikk jeg videre med denne. Disse øyeskyggene kommer i forskjellige ferdigheter som spenner fra matt, glitrende, metallisk og glitrende; denne spesielle skyggen tilhører shimmer effekten. Fargen er en perfekt grå, ikke noe skrå mot blå eller noe, fordi mange grå farger er blåbaserte. Jeg er ikke en stor fan av glitrende øyenskygger, siden jeg alltid føler at de er altfor skimrende og gir knapt noen fargepenger. Heldigvis er denne ikke slik, så jeg er glad. Den kommer av mer som en metallisk finish.

Den er veldig jevn i pannen, selv når den er swiped med finger. Da jeg prøvde å bruke den første gangen, swiped jeg med fingrene, og det var ingen fargepeng, heller ikke noe fallout, det føltes veldig glatt, men var ikke veldig mykt og litt hardt. Men overraskende fungerte det veldig bra med en børste, og når topplaget kommer av, er skyggen under ganske pigmentert. Jeg liker hvordan det ikke er mye nedfall, jeg har noen få øyenskygge på ansiktet, og det er en hel masse nedfall i pannen selv. Denne fargen vil se utmerket ut på rettferdige hudtoner, og ser også bra ut på middels hudtoner, men jeg tror det ser litt ashy på skumle skjønnheter.

Øyenskygge børsten tar opp riktig beløp for å gi en god fargeutbetaling, men for å få den beste fargekassen, er det nødvendig med en god øyeskyggebase. Dette er ikke MAC-øyeskygge, så vi kan ikke forvente mye, men gitt en god øyeskyggebase, det gjør en verden av forskjell, og på den måten virker det ganske bra. For prisen det kommer til, virker det ganske bra. Det smelter ganske enkelt ut, og fortsetter med en primer for en god 7 timer på mine oljede lokk. Hvis du har normale øyelokk, vil det lett bli lenge. Dette er ikke en av Essens beste øyeskygger, kvaliteten er definitivt ikke konsistent. I fargene har jeg brukt en primer under på venstre side, mens den rette er bare.

Pros av Essence Mono Eyeshadow - Love That Grey:

  • Perfekt grå nyanse.
  • God pigmentering, med en primer.
  • Glatt tekstur.
  • Bor på oljede øyelokk i 7 timer.
  • Ikke mye fallout.
  • Blir lett ut.
  • Ikke veldig skinnende.

Cons of Essence Mono Eyeshadow - Love That Grey:

  • Ikke den beste emballasjen.
  • En god øyeskygge base er nødvendig.
  • Føler seg litt hard i begynnelsen.

Anbefaler jeg Essence Mono Eyeshadow - Love That Grey?

For prisen fungerer det ganske bra, definitivt verdt et forsøk.

IMBB Rating:

3.5/5

Essence Mono Eyeshadow - Reker Me Up Essence Smokey Eye Brush Essence All Eyes On Me Mascara - Myk Svart Essence Black Mania Carbon Black Gloss Eye Pencil Essens Få Big Lashes Volume Boost Mascara Essence Stay Natural Concealer i 04 myk honning Essence I Love Stage Eyeshadow Base Essence Eyeshadows: 01 Chill Out, 02 Dance All Night NYC City Mono Eyeshadow - Front Row Annabelle Mono Eyeshadow-Golden Shine Rimmel Glam Eyes Mono Eyeshadow Plum Romance Sephora Fargerike Mono Øyenskygge Må ha 06: Matt svart Deborah Ombretto Mono Hei Tech Eye Shadow # 04 Revlon Super Lustrous Lipstick - Love That Red Revlon Super Lustrous Lipstick-Love That Pink Konad Iloje Flobu Øyenskygge i mørkegrå Maybelline Diamond Glow Eyeshadow: Grå Rosa Incolor Professional Eyeshadow-Dark Grey, Review, EOTD Chambor Blend øye blyant: Grå Blend Lakme Eyeconic Kajal - Grå

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: