L'Oreal Paris Ny Total Reparasjon 5 Skader Sletter Balm Review

Av Revathy Ramachandran

Hei alle sammen!

I dag vurderer jeg en balsam fra L'Oreal Paris nylig utgitte linje - Det avanserte hårpleie systemet. Total Repair 5 Damage Erasing Balm er ganske munnfull å si, og hevder å reparere 1 års skadeverdi i en bruk. Høye krav, som jeg føler det lever opp til!

Produktbeskrivelse:

Skader sletting av balm - Spesielt formulert for skadet, over behandlet og kjemisk behandlet hår. Denne intense, luksuriøse rekonstruerende balsamen reparerer øyeblikkelig de 5 tegnene på skade: 1. Split Ends, 2. Svak, 3. Grov, 4. Kjedelig, 5. Dehydrert. Avansert behandling med Ceramide.

Pris:

$ 6,99 for en 8,5 fl. oz. (250 ml) kar.

ingredienser:

Den inneholder silikoner, men spesielt amodimetikon, som sannsynligvis er den bedre silikon der ute. Også inneholder de gode ceramides og Candelilla voks, en naturlig ingrediens som faktisk står høyt oppe på listen (yay!).

Min erfaring med L'Oreal Paris Ny Total Reparasjon 5 Skader Sletter Balm:

Produktet kommer i et solid kar, som de hårmaskene vi ser i dag. Det er konsistens er slik at jeg ikke tror det ville fungere i en tube / flaske. Karet gir stor lagring av DIY dype balsam når du er ferdig med produktet!

Den er gul og nesten buttery med en søt duft av noe kjent spiselig. Kanskje bubblegum? Det er ikke ille, det er en lett duft. Konsistensen er tykk, som smør ved romtemperatur og ikke i det hele tatt rennende. Det er kremet og tungt, men sprer seg lett på håret. Du trenger bare å bruke svært lite som det er ganske effektivt.

Det er viktig å fastslå hvem som vil ha mest nytte av dette produktet. Jeg har tørt, krøllet hår som har en tendens til å gå stort og busk når det er kammet (typisk for en sørindisk gal). Jeg har prøvd å vokse den ut, men tørre splitte ender holdt tvunget meg til å trimme den. Jeg eksperimenterte med noen balsam for å bekjempe dette problemet, og jeg kan trygt si at denne botmer det! Ikke flere tørre ender :).

Jeg sjampo med en rensende balsam og følge opp med denne balsam hver gang. Til alle krøllete jenter der ute - vi trenger en tung balsamliknende balsam hver gang vi vasker, vil noe lettere bare ikke gjøre! Jeg la det suge i noen minutter mens jeg er ferdig med dusjen, og skyll ut med det kaldeste vannet jeg kan bære. Og viola! Mine buskfulle ender krølle inn i skinnende spiraler :). Hårendene ser jevne og skinnende ut. Jeg kan ikke si om det faktisk reduserer frizz skjønt; håret virker helt klart sunt. Imidlertid ville jeg ikke bruke dette som en dyp balsam og la den stå på for mange timer, jeg tror bare at oljer virkelig kan dype håret ditt.

Fordeler av L'Oreal Paris Ny Total Reparasjon 5 Skader Sletter Balm:

  • Utmerket tykk balsam som gir sitt løfte om å "reparere" skadet hår.
  • Håret er merkbart skinnende, mykere og sunnere etter vask.
  • Det har redusert forekomst av split-endene og tillot meg å vokse ut håret mitt! Det forsegler endene dine.
  • Lett å påføre, skyll ut, lagre og reise med.
  • Forholdsvis billig for mengden av produktet. Lett tilgjengelig hos apotek i USA.

Ulemper ved L'Oreal Paris Ny Total Reparasjon 5 Skader Slette Balm:

  • Ingen alvorlige feil, det har silikoner, men jeg har ikke noe imot fordi amodimetikoner kan være bra for håret ditt og forhindre ytterligere skade.
  • Lukten kan være en plage for følsomme neser.
  • Utilgjengelighet i India.

Vil jeg tilbakekjøp L'Oreal Paris Ny Total Reparasjon 5 Skader Sletter Balm?

Å ja! Søket mitt etter et balsam som er bra for meg, er over. Kanskje, jeg vil eksperimentere med Power Rush Moisture Mask i samme linje ved siden av, bare for endring. Nå er alt jeg trenger er en god permisjon: P.

IMBB Rating:

4.8/5

L'oreal Total Repair 5 Instant Smoothing og nærende oljeserum L'Oreal Total Repair 5 Shampoo og Conditioner Loreal Total Repair 5 Hår Masque L'Oreal Paris Color Protect Beskyttende Balsam L'Oreal Paris Elvive Glatt Intense Anti-Frizz Serum Frodig NYTT! Sjampo Bar og American Cream Conditioner L'Oreal New Smooth Intense Polishing Shampoo Pantene Total Damage Care Shampoo Klare hodebunns- og hårterapi Total omsorg Nærende sjampo Fiama Di Wills Total Damage Control Shampoo Nyle Naturals Damage Repair Shampoo Garnier Fructis farvel skader styrke hår olje Garnier Fructis Styrker Sjampo Farvel Skader Pantene Total Damage Care Intensive Hair Mask Pantene Pro V Alt i en Styling Balm Toni og Guy Twist-It Curl Balm Wella Professionals Berik Moisturizing Leave-in Balm Umberto Giannini Overnatting Beauty Moisture Balm Paul Mitchell Smoothing Super Mager Avslappende Balm Kroppshandelen Macadamia rette balm

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: